Bende zenci gibiyim ve yüzüm yuvarlak. ve amerikan rapcilerine benzedigimi söylerler. En çokta 50cent'e benzetirler. ve benim Rap diye bir aşkımda var 6 yıllık. En çok beni 50cent' benzetiyorlar. sizce bu tarz giysem nasıl olur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beyazları aramıza kabul etmiyoruz Hip-Hop'u biz başlattık sempatizman olsanda denesende buradaki kekolardan farkın kalmaz çünkü bunun için altın kural soyunda siyahilik olması ve sende zenci olmadığın için aramıza almıyor az ötede popunu dinle biz gangsta raple mutluyuz bunuda bulandırmayın bir hip hopumuz var beyaz adam neye girse mahvediyor
Hip-Hop benim yaşam tarzım ne popundan bahsediyorsun? Sen kimi nasıl kabul etmiyorsun?
Sen zenci bu arada çatur çutur türkçe konusuyon masallahın var
Kursuna gittim sırf tam türk gibi konuşmak için 5 yıldır türk sitelerindeyim arada kelimeleri unutsamda sözlükten buluyorum galiba burada çalışıcam ya da amerikada ama burasıda ırkçıymış kardeşime kömür dediler kardeşim konyada ben k. maraşdayım banada tip tip bakıyorlar arada güzel ülke ama insanını sevmedim birde burada kürtlerede aynı şey oluyormuş öyle duydum
He tam anladim bro çocuguz iyiya
Hip Hop'u çok seviyorsan türkçe raple yetinebilirsin ama gangsta rape girmene izin verilmez
Tamam kes sesini la
Anlamadım makaslamı demek istedin ya da türkçe bir deyimi bu
teninde zenci gibimi
aynen bro 50cent aynı yüz tipim oval ve çok siyahım hele bir cap takıyım herkes amerikan rapcileri gibi oluyon diyorlar. 50cent'e cok benzetiyorlar
dövmede yaptır bence
giyebilirsin bence. hatta giydikten sonra resim at da yorum yapalım:D
güzel olurmu sizce? geçen marmarise gitmiştim. marmarisi bilirmisiniz bilmiyorum muglanın bir ilçesi tatil yeri hep turist nerdeyse. 2 tane türk kızı geldi can we vizit dedi. ingilizce anlamı ''gezelimmi?'' demek. bilerek bişey demedim. kız yanındaki kıza dediki kalk gidelim kanka dediler yanımdan gittiler. türk kızlarıda beni zenci sanıyor :D
Tabi ki bu tarz giyin. Fif kadar efso tarzı olan azdır
Cevap
1Cevap
Ehe bence siyahların bol giymesinin nedeni rap falan değil adamlarda ki malzemenin durumundan kaynaklanıyor ;) Gerisi yalan...
Zenci değil siyahi denir, ilk önce onu öğren.
branşınız ne? hayat öğretmenliğimi?
Hayır. Bunu söylemek için illa ki hayat öğretmeni olmak zorunda değiliz.
Siyahi demeyi bilmiyorsan senin ayıbındır.
Ben sudanlı bir zenciyim siz önce zenci ne demek onu öğrenin arapça bilmeden farsça bilmeden gelmeyin buraya zenci siyahi demektir farscada hiçbirşey bilmiyor bu zavallı türk halkı üstünede kardeşlerime kömür diyorlar yazık bu ülkeye tam bir fiyasko ahahahhaha
Ben beğenmem.
saygı duyarım :)
Irkçı değilim ama Zenciler çirkin geliyor. Yakışıklısını görmedim daha hiç.
İyuce rapci sanarlar
zaten rap'e tutkunum bırak sansınlar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar