Hemen hemen aynı kotu giyiyorum ; şahsen benim sabahın 6'sında onu giymemde ki tek amacım diğer tüm normal insanlarinkiyle aynı ; yani sadece giyinmek. Sen ne düşünüyordun kardeş? -Kızlar rahat hissettiği için giyer -Moda olduğu için giyer -Güzel görünmek için giyer -Hatta bazen seksi olmak için giyer.
Ama emin ol hic bir kız anca bakarsın mesajını verecek kadar umursamıyor yoldan geçen birini.
Kendime saygımdan dolayı güzel giyinmek isterim ve giyinirim de. Hiçbir erkek beğensin diye uğraşmam sonuçta beğenmesi gereken kişi zaten yanımda. Hepinizin canı cehenneme pis egoistler. Asla sizin için özel bir çaba sarfetmem. 😂
Siz erkekler sizin icin giydigimizi dusunuyorsunuz kendinizi birsey saniyorsunuz. Insan nasil rahat ediyorsa aynaya baktiginda kendisini nasil guzel buluyorsa oyle giyer bu kadar basit amaci farkli yonlere cekmeye gerek yok.
Dar kot giyen kizin amaci gotunu gostermektir bacagini vucudunu sergilemektir bu dimi beklediginiz cevap istedigimizi ve kendimize yakistirdigimiz herseyi giyeriz sizde gotumuze bacagimiza bakip tahrik olmayin bu ne be allah allah kime ne yavrum benim ne giydigimden anam misin babammisin
Sizin gotunuze bacaginiza bakarak tahrik olcak kadar abaza degilim sadece bu kadar dar kot neden giyiliyor gosterilmek istenen bisey mi var ilgiyi kendisine mi cekiyor insan diye merak ettim :)
Eskiden burada seviyeli tam yasina uyugin davranan konususan insanlar vardi siz ERGEN'ler geldinix ve buranim iicine ettiniz simdi kaybol burdam sefil.
Sana demiş ya Hakîm olamıosun... o da açmadan o gotu o kota sokuncaya kadar boncuk boncuk terlemeden rahat edemıor.. ne gyzel hıc kızlar yuz yuze atar yapmışlar dısardaım böle
En İyi Cevaplar