Gizli Üye(36-45)+1 yılDeri giyim, seksi olmayan bir bayanı bile inanılmaz seksi gösterir. Kadının varlığını iki şey kanıtlar. Bir yüksek topuklu ayakbasının sesi birde deri giydiği şeyler. Deri etek özellikle darsa tadından yenmez. Emin ol her erkek seni arzular. O gün kullakların çok çınlar. Hele birde darlığından dolayı poponu iyice büyük gösterirse. Erkekler spermlerini deri eteğinin üzerinde hayal edip dururlar. Eeee deriyi bazen beslemek bakımını yapmak gerek. :)
04 Yorumla- +1 yıl
Oha ya sen bildigin burada deri etek fantezisi yapmissin. Ama dogru konuşuyorsun hani soyle bir durdum baktım cok fazla tahrik ediyor. Ama ben oyle seyler istemem yani yok erkekler beni arzulasin yok su bu. bir de cok kalabalik bir dugun olcak. Ve dedigin gibi yasima gore de cokkk kadinsi durdu. Ben eger giyseydim çilek çürüğü bir ruj ve ojeyle kombinlicektim e şimdi Allah var fizigim de guzel yani. Ama bizim buranin azatlarindan sag cikamam gibi geliyor. O yuzden de giyesim gelmiyor. Napsam bilmiyorum gercekten.
Cevap sahibi+1 yılBeni yanlış anladın ben sadece durumu izah ettim. Hele ki o vişne çürüğü ruj oje ile milleti peşinden koşturursun. Bence normal hanım hanımcık ol. Bu sana çok şey kazandırır. Seni takipteyim kafa birine benziyorsun :)
- +1 yıl
Saol saol da yani obur turlu siyah dar paçayla giycem. Yani bizim kizlara da sordum oyle de cok basit durur dediler. Keske almasaydim param bosa gitti yani.
Cevap sahibi+1 yılBence içinde kalmasın başka bir eğlencede giyersin artık :) Giyeceğin ortamlara akalım beraber :) :)
En İyi Cevaplar
Deri etek giyen kizlar olduğunu düşünüyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Oooooooooooooooohaaaaaaaa :O :O :O
- +1 yıl
Hemen en iyi görüş seçmeliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :O :O :O
+1 yılBende deriyi beğenmiyorum. Ama farklı farklı deriler var sonuçta. Deri etekte ara boyda güzel durmuyor bence
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılher deri etek kötü çağrışım yapmaz üstteki bluzla halledersin. d
07 Yorumla- +1 yıl
:) tesekkur ederim
- +1 yıl
@derici bu ilgilendirmez sanırım.
- +1 yıl
Derici misin nesin kizla duzgun konus ve sayfamdan defol git !
- +1 yıl
soran kardes bence kendini anlatmak için bu kadar kasma. dediğin biçimde gayet hoş olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünecek bir şey yok tarzına uygun buluyosan giyebilirsin şık ve güzel duruyorsa diğer insanların düşüncelrinin pek bir önemi olmasa gerek kişi nasıl bakarsa öyle görür... saygılarımla
00 Yorumla Ben de deri mont giyerim severim de deriyi. Bayanlara da yakışıyor bence abartmadıkça elbet. Bir kere ışığı üzerine çekiyor, yansıması var. Özellikle siyah ile oldukça gösterişli duruyor. Tabii sizin tercihiniz.
00 Yorumlayatay parmak ne :) bence deri etek bayanları daha olgun gösteriyor. ben yakıştırmıyorum. cidden bayanları biraz hafif gösteriyor. geçenlerde bir ünv teliyi deri şort ile görmüştüm. şort bayağı kısaydı. kendimden utandım resmen
04 YorumlaHafif derken?
- +1 yıl
Fahi se gibi mi
+1 yıldikey parmak deseydin hangi parmak olduğu önemliydi. o yüzden yatay parmak demen akıllıca. gelelim soruna. tabaklanmış deriyse kötü kokar
04 Yorumla- +1 yıl
:DD espri yapma
- +1 yıl
kurban olurum. yok bir daa espri
- +1 yıl
Fikrini de soyleseydin :/
- +1 yıl
deri iyidir. ben beğenirim. iç çamaşırı olmazsa ya da gstring varsa kalça yanaklarını güzel gösterir.
deri etekler bence yakışıyor bayanlara. düğüne veya herhangi bir kalabalık davetlere giderken giyilebilir.
00 YorumlaBen bir kadina yakistiririm
cokta severim kendine yakisani giyen kizlarida
arkadas cevrem zaten tayt deri etek short falan giyen kizlardan yani ozguveni olan kizlardan
arkadas cevrem aydinda bole :)
eminim ki sanda cok yakisicak :)00 YorumlaGiymende sorun olmaz. Kendine yakıştırıyorsan giy bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Ok.
+1 yılDeriler özellikle deri etek çok güzeldir giy tabi. :*
11 YorumlaGüzel görünüyor ama her erkeği çekebilir bu. Unutma o an düşünecekleri tek şey hayal etmek olacak.
05 Yorumla- +1 yıl
Napabilcekler Allah aşkına dugunun ortasinda
- +1 yıl
:D ya kusura bakma bir kac kisiyle tartıştım o yuzden biraz atarli bir giris oldu.
- +1 yıl
Peki saol
+1 yıl31 yasina gelmissin kendi kararlarini kendin ver boşver milleti :D
14 Yorumla- +1 yıl
O sallama ya :DD denk gelmis öyle
- +1 yıl
Ben anlamam öyle yazıyor :D
- +1 yıl
Fesatlik degil mi isinize gelince oyle olur tabi -,-
- +1 yıl
Dettttt öyle yazdığını sende biliyosun uyuz :D
Bence beraber gideceğin arkadaşlarına sorsan daha faydalı cevaplar alırsın ki bakma biz buradan atar tutarız herkes bişi der durur :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 965 cevap paylaştı. bir düşüncem olmaz pantolon nasıl normalsa oda öyle..
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim
+1 yılYine erkekler ne derse o... Evet erkekler söz sizde.
18 Yorumla- +1 yıl
Cunku kadinlar benim bacaklarima bakip hayaller kurcak degil her seyden kadin erkek esitligii seyini cikarmaya calismayin. Hele bir sakin gelin yani. Neden ozellikle erkekler dedim cunku onlar namus konusuna bir tık daha onem verirler. Kardesim olsaysin giydirmezdim diyen delikanlilar da oldu giy giy hemen giy gibisinden diyen erkekler de.
- +1 yıl
Erkeklerin senin bacaklarıma bakarak hayal kuracağını düşünüyorsan giymezsin zaten. Bu kadar basit.
Erkekler daha çok önem verirmişmiş... Heyhat! Sen kendi namusuna kendin karar versene... KS erkeklerini sanki bilmiyorsun. Çoğu namusa önem veren erkekler mi? Hayır.
Ama işte ben kime laf anlatıyorum. Siz böyle devam edin... - +1 yıl
Peki senin gorusunu aliyim madem bu kadar basitmiş karar vermek?
- +1 yıl
Ha hi ho.
Giyme tabiki "bence". - +1 yıl
"Sen" kalcalarimi cok belli edicegi icin mi giyme diyosun?
- +1 yıl
Dar...
Bak tatlım "benim" görüşümce bir kadın dar giyinmemeli. Bu kadar. İstediğini giy bak benim ona lafım yok. Sadece buna kendin karar ver. Tamam görüş al ama "erkekler?" diye sorma. Hele bi' de KS'deki erkeklere... Onların ne düşündüğü senin için bir sınır olmasın. - +1 yıl
Peki saol goruslerin icin. kafa birine benziyosun gercekten tesekkur ederim kardesim :)
- +1 yıl
Rica ederim... *-*
+1 yılben çok seviyorum ve giyiyorum da altına uzun topuklu bir çizmeyle kombinleyebilirsin.
11 Yorumlabence giy o gayette normal bir kıyafet anlattığına göre
07 Yorumla- +1 yıl
Ama kalin corap giymene ragmen sirf deri diye bakcaklar diyolar :(
- +1 yıl
Cesaret derken?
- +1 yıl
Kombinlemeyi mi
- +1 yıl
Anladim canim saol
+1 yılerkek literatüründe deri etek seksi bir çağrışımdır çok dikkat çekeceği kesin
06 Yorumla- +1 yıl
Güncellememde yazan seylere ragmen mi?
- +1 yıl
evet. çünkü erkeğin bilinç altına yerleşmiştir bu deri etek olayı. gördüğü anda çağrışıma geçer
- +1 yıl
Cok mu kotu düşünürler :/
- +1 yıl
Bence onemli olan onlarin ne dusundugu degil senin ne dusundugun ve ne istedigin o etegi giymek hosuna gidiyorsa giy kimseye aldirma derim
- +1 yıl
Oyle olmuyor ama icim rahat etmiyo
- +1 yıl
Sen kendini bildikten sonra insanlarin ne dedigine bakma herkes herseyi soyler rahat ol keyfine bak
Bir kıza yakışır cidden ama düğün dedin yaa benim kız arkadaşım olsan hayatta giydirmezdim
011 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :D niye
- +1 yıl
:( peki
- +1 yıl
Ama siz beni yanlis anladiniz. bir kere etek mini falan degil dizimin birazcik yukarisinda sadece. Evet deri oldugu icin kalcami cok belli ediyodu o yuzden ben de bluzu içine katmadim. Zaten bluz da uzun bir bluz olduğu icin kalcam gözükmüyor bile ortuyor arkami anladin mi ve de etegin altina da siyah opak corap giycem yani simsiyah ten göstermeyenden. onun altina da bot. Cok bir yerim gozukmicek hatta hicbiyerim gozukmicek bluz de uzun kollu zaten. Simdi bunlari goz onune alarak yorum yapar misin tekrardan? Bak neden bu kadar uzun uzun anlattım cunku sen delikanli bir adama benziyosun. bu yuzden yani.
- +1 yıl
Allah razı olsun fotoma baktıysan anlamıssındır zaten eğer bu dediklerin olacaksa giy tabi bunlar senin sıradan biri gibi gösterir en azından diz mesafeside iyi kısa falanda değil önemli olan kalçanın belli olmasıydı onuda halletmissin bacakların falanda gözükmücek inceden tatlı hoş biri gözükürsün toplumda
- +1 yıl
Ben seni niye takip edemiyorum :/
- +1 yıl
Haydaa
- +1 yıl
Tinlanmadim :(
+1 yılderi pantolonları aktif lezlerin giydiğini duymuştum ama etek hakkında yorumum yok..
00 Yorumla
+1 yılŞimdi gittiğin düğüne göre değişir ama bence başka bir şey giyin derim
00 Yorumla
+1 yılMangoda çalışıyorum. Bizde deri etekler var. Gayet güzeller.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim
tahrik edici buluyorum ben ama giyip giymemen sana kalmış ben karışamam
00 Yorumla
+1 yılNasil giyinirsinler giysinler beni ilgilendiren birsey yok ozgurlukleri.
00 Yorumla
+1 yılBir takım erkeklerin hayallerini ve gözünü tatmin etme konusunda çok işe yarar
Ama bana sorarsanız dar ve dikkat çekici olduğu için giymeyin derim00 Yorumla
+1 yılGiydiğin şehre ve yöreye göre alacağın tepkiler değişir
00 Yorumla
+1 yılMükemmel, siyah deri kadar kadinlara yakışan bir giysi materyali yok
00 YorumlaO Kadar dikkat etmedim valla derimi kotmu kumaşmı :)
00 Yorumla
+1 yılçok güzel ve seks, durur ayrıca üstüne bir siyah kürk ile tamamlanırsa harika bir tasarım olur ama eteğini kalem etek olarak seçersen daha güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılderi etek üstüne deri ceket sonra kim tutar seni :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :D
uygun bulmuyorum, hele de düğün konseptine çok ters
00 Yorumla
+1 yılvucut hatlarına göre yorum yapmak lazım yakısan var.
00 YorumlaYakisan var yakismayan var gormeden yorum. yapmak salkamak olur :)
00 Yorumlabence derı etekler harıkaa derım yanı kızlarada yakısıyor bence
00 YorumlaBazı erkekleri tahrik ettiği oluyordur illaki
00 YorumlaGiy problem yokta opak coraba guvenme cok :D
012 Yorumla- +1 yıl
Aa o niye
- +1 yıl
O ne demek ya ne garip terimleriniz var vallahi anlamiyorum?
- +1 yıl
Evet bilmiyorum?
- +1 yıl
Su an bakamam ama saol neyse sen sonuç olarak bluz kalcani ortse de yani kalcan gozukmicek olsa da etek de mini olmasa bile hatta ten gostermeyen siyah kalin corap giycek olmana rağmen hatta onun altina da bot giycek olmana ragmen giyme cunku? Cunkusunu ben de anlamadim ama giyme mi diyosun?
- +1 yıl
Tamam o zaman soyle soriyim Bunlara ragmen gene de cok dikkat çekeceksin her yerin kapali olsun sirf deri diye tahrik edicek mi diyosun?
- +1 yıl
Bak simdi bazi erkekler kadinlarin bacaklarina corap giymesinden tahrik olur. Buna corap fetisi diyoruz bunun turlu turlu cinsleri var deriden etkilenen var vs vs. Insanlarin karıştırdığı nokta bu bir sapıklık falan değil. Senin durumun icin diyorum ki milletin seni begenmesini senden etkilenmesini istemiyoruistemiyorsan giyme siradan bol kiyafetler giy kimse bakmaz. Ama insanlar beni beğensin diyorsan o tarif ettigin kiyafetleri giyebilirsin gayette yakışır.
- +1 yıl
Amaan en rahati pantolon be <3PANTOLON !!!<3
hoşuma giderdi sanırım :D ama giydirirmiydim asla
03 Yorumla- +1 yıl
Asla ?
- +1 yıl
Peki
+1 yılSeksi gösteriyo sanki
03 Yorumla- +1 yıl
Ama 2. guncellememi okudun mu
- +1 yıl
Açıklama nı bile okumadım ki
- +1 yıl
bir okusaydin zahmet edip ya gözlerin cikmaz yerinden
sana yiyecekmiş gibi bakacaklar
01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeyi oku
+1 yılHanım, hanımcık öyle mi? 😁
012 Yorumla- +1 yıl
Bak zeka yoksunu yobaz arkadasim her etek ya da sort giyen kiz oro spu degildir ayni her basi örtülünün namuslu olmadigi gibi. Ama sen bu kafayla ne bu cumleden bir sey anlarsin ne de bu yobazlik batakligindan cikarsin.
- +1 yıl
Daha ne diyeceğimi bilmeden tepkiye bak. İşte bu kadar etiketini yapıştırdım 😁
- +1 yıl
Evet sen benim arkamdan laf ediceksin diye herkes beni oyle bilcek. hani beni cevrem, tanidiklarim kac yildir nasil biri oldugumu cozememisler senin yapistirdim sandigin bir kelimeyle herkes beni iyle zannedicej evet gerizekali evet.
- +1 yıl
Herşey ortada :)
Akıl fukara olunca,
Zikir ukala olurmuş.
(Bu sana son noktaydı, fazlası motorunu bozar.) - +1 yıl
Ya git iki saattir internetten kapak laflar falan yazip da bulmus gelmis yok motorumu bozarmis bilmem ne. Sen ilk once o motorunu oldugu yere koy aklinla yer değiştirmisler cunku. Bu arada elalemin namus bekciligini yapmak senin gibilere kalmadi. Sen kendinden baska kimseyi ne yargilayabilirsin ne de baska bir sey. Anladin mi? Yok etiketini yapistirdim falan kimse sana baskalarini yargilama hakki falan vermiyor. Ilk once bunları bir öğren ondan sonra gel konusalim, tamam?
- +1 yıl
Konuyu nerelere çekti :)
Beynini kuşa nakletsek, kuş ters uçar eminim 😁 - +1 yıl
Gene ilkokullu gibi laflar :D Hey Allah'ım sana akil fikir versin. Biraz olgunlaş.. gercekten. Ya da bosver ya olgugun gibi görünmeye devam
- +1 yıl
Hazmedemeyeceksin soda iç :) Her tarafın olgun olsa ne yazar? :)
- +1 yıl
Hazmedemiceksem soda iciyim? Sohbet burada biter
- +1 yıl
Bencede bitir yoksa alçaklık duygusu sizi yerle bir edecek birazdan 😁
- +1 yıl
Valla gülüyorum su an ya.. bu yobazliginla sen hala utanmadan ayaktaysan ben senin alcaklik dedigin dusuncelerimle hayli hayli ayakta dururum
- +1 yıl
Hadi canım ötede oyna ;)
+1 yılben beğenmiyorum. basit gösteriyor kadını
04 Yorumla- +1 yıl
Basit?
- +1 yıl
Tahrik unsuru :(
- +1 yıl
Bluzu icine katmicam ve uzun bir bluz kalçam gozukmuyor. Altina da siyah opak corap ve bot giycem pek tahrik edici gibi gelmedi bana :/
- +1 yıl
kendini iyi hissediyosan giy ozaman :)
+1 yılBen beğenmiyorum ama yerine göre. Giyilir
00 Yorumlagiy kuzu bndede var o etekten
02 Yorumla- +1 yıl
Valla moralim bozuldu giyesim gelmiyo yemin ediyorum ha
+1 yılsarı renginde değilse problem olmaz
00 Yorumla
+1 yılDikkatler üzerinde emin ol :)
00 Yorumla
+1 yılhiçbir düşüncem yok.
önemsiz bir detay bence.00 Yorumla
+1 yılYakışan giysin, gerisi uzak dursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüğün olduğu için fazla kafaya takmayiz
00 Yorumla
+1 yılakrabalarımdan birisi giyse oracıkta azarlarım
00 Yorumlaben çok seviyorum kadınlarda
00 Yorumla
+1 yılIç çamaşırın belli oluyor mu?
00 YorumlaDeri etek güzel ama taşıyacak olan kim
00 Yorumla
+1 yılkadınları en çirkin gösteren kıyafettir deri etek.
00 Yorumla
+1 yılgayet şık takma kimseyi devam
00 Yorumla
+1 yılbence bazen çok seksi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılb. kuna kurban olsunlar :D
00 YorumlaModa & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. yakışır...
00 Yorumla
+1 yılÇok ucuz duruyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Hanim hanim bir kiza yakışmaz diyosun
- +1 yıl
Ben hoş bulmuyorum, tabi karar senin sen beğeniyor ve kendine yakıştırıyorsan giy derim.
Hic bisi
00 Yorumla
+1 yılbayılırım
00 Yorumlayakışıyorsa giy
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılpek haz etmıyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne