Kadın özgürdür giyebilir. Bunu herhangi bir amaçla (çekici olmak vb.) giymek zorunda değil. Rahat ettiği için ya da başka bir sebeple tercih edebilir. Bu ülkede bir kadın ne kadar kapanırsa kapansın, o kadına kötü gözle bakacak zihniyeti çürük insanlar mevcuttur. Sorun kadının giyiminde değil, erkeklerin zihniyetindedir. Kendine yakıştığını düşünüyorsan giy. Alt seviyedeki insanların kirli düşüncelerinin özgürlüğünün önüne geçmesine izin verme. Sevgilim o tarzda giyinse ona karışmazdım izin verirdim tabiki. Bu onun en doğal hakkı. Öyle giyindiğinde de, diğer zamanlarda olduğu gibi elinden tutar yürürüm onunla. Kendine güvendiği için gurur duyardım.
83 Yorumla
Soran+1 yılMuhtesemsin o halde super olmuş yazi
En İyi Cevaplar
1-eğer bu şekilde giyinebiliyorsan vücudun çok güzel demektir
eğer kendini rahat ve huzurlu hissediyorsan hiçmi hiç kimseyi takma
2-sorun ben senin gibi giyinen kızlara bakıyorum çünkü hoşlanıyorum
3-kesinlikle izin verirdim herşeye burnunu sokan biri değilim
4-kız dediğin özgüveni yüksek olucak seni tebrik ediyorum bu özgüveninden dolayı108 Yorumla- +1 yıl
profil resmi zaten kadınları nasıl gördüğünü açıklamaya yeter. pek kale alınacak sözler değil.
- +1 yıl
Evlerden ırak boyle genis sevgili. Aman aman:)
- +1 yıl
@1Mütevâzı Herkes müslüman mı
+1 yılyazin bir tas hatun gormustum soyle 16-17 yaslarinda ince uzun ve duzgun bir fizigi vardi, sari uzun saclari beyaz ten ve renkli gozlu narin mi narin bir kizdi, Yanindan gecerken kendimi ezik mi ezik hissetmistim Allahim ben bu dunyaya niye geldim havalarina burundum. Kiz aynen senin tarif ettigin gibi giyinmisti ve guzelligine guzellik katmisti. Keske bende onun kadar guzel ve ozgur olabilseydim diyorum ve cok hos buluyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Hayalimdeki kızı tasvir etmişsin sarı saçlı beyaz tenli <3
- +1 yıl
ergen ozenti
- +1 yıl
kendin ol ailen bisuna yasak koymamis bence seven olur diye yoksa sen bu kizida alt ederdin ahah
Kendini rahat ediyorsan giy tabiiki fiziğin uygunsa çok hoş görünüyor.
Ben kendimi rahat hissedemediğim için giyemiyorum ama tuhaflık sende değil bende ben bikini falan diye giyemiyorum çok utanıyorum vücuduna ve kendine güvenip giymen güzel birşey bence beğenmeyenleri de boşver giyen sensin zaten.43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Bir laf vardır, medeniyet sineni açmaksa eğer, hayvanlar bizden daha medenidir diye.
Geri kafalı bir insan değilim ancak, bu giyim tarzını çok doğru bulmuyorum. Neticesinde mahrem yerlerinizin başkaları tarafından görülmesi dinimizcede, Türk örf ve aile yapısına uygun değildir.
Etrafımızda belirttiğiniz giyim tarzını benimseyen bir çok insan var. Sizde zaten bu insanlardan görerek bu giyim tarzını benimsediniz.
Annem, ablam veya kardeşim, sevgilim veya eşimin hatta kızımın bile bu şekilde giyinmesini istemem. Neticesinde dediğim gibi eşinize göstermeniz gereken yerlerin herkes tarafından gösterilmesi ne kadar uygun olabilir ki.
Dönüp bakmayın demişsiniz, bakışlar sizi rahatsız etmiyor diye biliyorum bu şekilde giyinip sonrada bakmayın diyemezseniz çünkü etrafımızda bu şekilde bir giyim tarzı yok.60 Yorumlayakışıyorsa giy, sevgilimde yakışıyorsa giyer bir mahsuru yok. bakarlar mı evet bakarlar ama şuna bakarlar ama anca bakarkar tabi bazısı bununla da yetinmez hayaller kurarlar varsın kursunlar gerçeği benim kolumdaysa bırakırım ki zavallılar hayalleriyle yaşasın.
51 Yorumla- +1 yıl
Sanki çarşaflıya bakmıyorlar dimi ama :D
+1 yılBence hiç kimsenin laf etmeye hakkı yok. Yobazlarda düşüncelerini dışa vurmamalılar bence bende short giyerim ve bakarlar insanların birbirini rahatsız etmemesi gerek. Sevgilim bana aşırı tepki göstermez giyinmeme yani ama her erkek farklı tabi ki. İstediğin gibi giyinebilirsin kardeşim buna da tek bir kişi ağzını açıp laf atamaz!
52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sorman bile hata. agzı olan konuşur. bide bizim ülkede namus kıyafetle belirlendiği için igrenc sıfatlar yapıştırmaları cok normal. etek şort giymekle ne namussuz olursun ne ahlaksız. gerektiği yerde giydikten ve giymesini bildikten sonra sorun olmaz. gerci kapalılardan tahrik olan erkeklerin oldugu bir ülkede yasıyoruz. sen takma burada söylenenleri. yazlık yerlerde giyebilirsin tabi ki
20 Yorumla
+1 yılOyle giyinen birini gördüğümde ki artık o kadar çok goruyordum ki kusacak kadar. Özenti diyordum çunku ne zaman şu mira karakterinde görmeye başladık hop sokaktaki 15 20 yaş kızlar giymeye başladı sen yakıştığı için giyiyor olabilirsin eminim yakışıyordur da ben görünce tiksiniyorum artık
20 Yorumla
+1 yılKarından da tahrik oluyorsanız o sizin sapıklığınız ne kadar abaza var ya.
Göbeği olmayanlar giyince güzel duruyor bende seviyorum50 YorumlaGecen sene belden bağlamalı gömlekler varya ondan giymiştim yolda yürürken adamın teki kulağıma eğilip babanı skyim de mişti hiç unutmuyorum lanet olası sey
75 Yorumla- +1 yıl
HAHAHAHAHAHAHAHAHA :DDDDD
- +1 yıl
İyide adam seni s... kym dememiş babana kufretmis garip valla :) @nilya1732
Yerine göre giyildiğinde gayet tarz ve göz kamaştırıcı olduğunu düşünüyorum. Insanların giyimine göre kişilik analizi yapılması doğru değil düşünüyorum. Sen kendini biliyorsun ya boşver gerisini 😊
30 YorumlaKadın, kendisinene yakıştığını düşünüyorsa onu giymeli. Millet ne der deyip de istediğini giyemediği zaman, farkında olmaz ki gençliği hızla geçiyor ve o günler geri gelmiyecek. Milleti düşünürken, kendini unutur. O yüzden evet, kız arkadaşımında istediğini giyebilmesi taraftarıyım. Mümkünse ben yanındayken istediğini giysin. Diğer durumlarda da sıkıntı yaratmayacak kadar takılabilir.
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen çok severim hele ki bir de göbeğinde piercing varsa bir başkadır benim için :) göbeği açık bağlamalı bluzlar ve kot yelekler de çok harika duruyor bir bayanda ama tabi herkese de yakışmıyor :)
10 Yorumlabence gayet normal yaz için hatta çokda yakıştırıyorum kızlara. kaşar diyenler için sonuçta önemli yerleri kapatıyor buda ksar olmakla olmamak arasındaki fark bence
20 Yorumla
+1 yılBöyle giyindiğine göre fiziğin gayet iyi ve hoşsun güzelsin, ama insanlar ki bende dahil, yani genellikle kızları böyle görmediğimiz için, bir farklı geliyor 10 kızdan 2-3 ü göbeği açık olduğu için bir tuhaf geliyor haliyle :D Sevgilimin öyle giyinmesine izin vermem :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz bir kıyafet ve önem verdiğim kimsenin giymesini istemem.
224 Yorumla
Soran+1 yılAma sonuçta herkes orada öyle giyiniyorsa senin giyinmemen tuhaf olmaz mi?
- +1 yıl
Zaman zaman moda olur lakin bence moda kendine uyandır. Her modaya uymak gerekmez.
Soran+1 yılKendime de uyuyorsa :D
- +1 yıl
Sen kafaya koymuşsun yapabilecek bir şey yok. :)
bakarım göz benim göz baksınlar diye giyinirsin zaten sevgilimin giyinmesine izin vermem ama özel ortamda dügünde dekolte giyinebilir gayet dogal ortamına gore sokakta dolasırken ne var sen de herkes gibi kot giy güzellik yüzden ve fizikten olur açılmakla degıl :)
10 YorumlaÖyle bir huyum yok ama spor yaparken öyle göbek açık oluyor hep bende :) bence kişiye yakışmış ise ve göze batmıyorsa, ortama uygun olsa neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şehir neresi. İzmirse bu anlattığın kapalı bile sayılır. Neler gördüm İzmirde.
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence de. Ben bir şey demedim zaten. İzmiri de benim gibi gerçek izmirlileri de seviyorum. @bbkei
Soran+1 yılAynen öyle ben de bir sahil kasabasından bahsediyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@bbkei bence de. Namus beyinde olacak önce.
Cevap sahibi+1 yılSorun yapa bence soran arkadaşım. Onlar ne düşünürse düşünsün.
Cevap sahibi+1 yıl@bbkei tamam sakin ol. Onların seviyesine düşmeye gerek yok.
+1 yıldinimizde yeri yoktur oyle açık saçık giyinmenin giyen tiplerden de hiç hoşlanmam.
100 Yorumla
+1 yılGelen yorumlara dikkat et. Iki tip var.
1. si Seni elestiren kizlar. Bunlar ya sisman, ya gobekli, ya tipsiz, ya da asiri aile ve toplum baskisi yuzunden etek dahi giyemeyen pembe uyeler.
2. si Hayatinda oyle bir kizi elde edemeyecek, sadece sokakta yanindan gecerken öküz gibi bakacak olan erkeklerin hayaller aleminden yazarak ''ben giydirtmem ben yaptirmam'' demesi.
Ben simdiye kadar, gobegi acik tisort giyip de sonradan sevgilisi icin kapanan kiz gormedim.11 Yorumla- +1 yıl
elestirdim cokda yzelim guzelligimi kabul etmek icin orami burami acarak ispat etmeme gerek yok
Bizim ülkede böyle
-kanka kıza bak kıza ne giymiş
-off kesin yolludur bu
-böyleleride biz bulmuyor be
Durum bundan ibaret :DSADASDQWEQW31 Yorumla- +1 yıl
Ahaahahahahaha :D gerçek tespit valla
+1 yılKızanlara yobaz demişsin canım.
"Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
Desene hayvan senden daha medeni!"
Şimdi soruyorum sana, bu durumda hangimiz medeni? Hangimiz yobaz?91 Yorumla- +1 yıl
Mini etek giyene laf atmak medenilik midir?
kendini nasil iyi hissediyorsan oyle giyineceksin baskalarina sormana gerek yok bir suru azgin ver hur turlu konusabilir su an moda zaten guzel kombinler uyguluyossa muthis olursun:-)
32 Yorumla- +1 yıl
Sana bakmalarindan da rahatsız olmayacaksin o zaman sen giymekten adam bakmaktan zevk aliyor @themadam
- +1 yıl
canim bakmalarinda hata ben nasil istiyorsam oyle giyinirim akli olan mantikli dusunen bana bakmiyacaktir canim senin dusuncen cok otede ;) giymekten zevk almak diye bir konu yok ben kendime yakisani giyerim anladin mi sen karini kardesini oyle terbiye edersin goruyoruz sizin gibi erkeklik tasliyanlarida goruyoruz uzatmiyicam o:)
Moda oldugu icin orami burami acma geregi duymuyorum. Bence hic gerek yok öyle kiyafetlere cok basit cok ucuz duruyor
61 Yorumla- +1 yıl
Resme baktimda @Bahaaaar hic gereği yok kimi peşinden kosturmak için yapıyor bunlari
Sevgilimin o şekilde giyinmesine izin vermem tabi ki. Bakarlar ve bende kıskanırım. Onun dışında kim nasıl giyinmek istiyorsa giyinsin. Beni ilgilendirmez.
20 YorumlaGüzelsindir kendine bakmayı seversin ! Tırnakların bakımlı, Saçların uzun sarıdır hangi eğlence merkezinde çalışıyorsun derler.. Fiziğin iyiyse neden giymyesin.. İstediğini giy ya nobranlık odunluk resmen kötü gözle bakanlarınki., tee allam
00 Yorumla
+1 yılHayatta baskasinin hayatina mudahale etmeyi sevmem sevgilim olacak kisi ole giymek istemeyen biri olur;) Nasil bakiyorsunuz diyorsunuz kimseyi kıyafetiyle bir kaliba sokmam ole yapanlardanda nefret ederim
00 Yorumla
+1 yılben veririm sahsen cunku cok guzel seksi oluyor oyle hosuma gider
10 Yorumla
+1 yılBende giyiyorum ve gayet hoş duruyor herkes kendine yakıştırdığını giyebilir sonuçta kim ne düşünürse düşünsün ben bildiğim yoldan şaşmam
44 Yorumla- +1 yıl
Saçma yanindaki erkegide mi dusunmuyon gerçi karsi değilse sorun yok sende sana bakan gözlerden rahatsız olmuyorsan hic sorun yok alan memnun satan memnun deyimi
- +1 yıl
@blueisland İnsanların gözlerine karışamayız ki şimdi bakmak var bakmak var sapıkça bakıyorsa kafasına çantayı yer olay bu
Unuttuysan hatırlatayım burası Türkiye, Amerika değil.
Madem rahatsızsın ona göre yaşa o zaman.
Ben saygı duyuyorum ama başkalarının görüşünü değiştiremeyiz.20 Yorumlaben daha çok dar şeyler giymeyi seviyorum dar kot tarzı ya da süper mini
47 Yorumla- +1 yıl
foto var mı
- +1 yıl
@asena08 sen çok can yakici birine benziyon
- +1 yıl
Daha kirkima gelmedim 40 dan sonra emekli olan çok bizde hala devam @asena08
+1 yılTeshircilik yapan birine bakan adama yobaz denmez ama
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım sonuçta erkek o an tecavüz etseymiş yeriymiş
kızlarda güzel duruyor. yakışana yakışıyor. ama bizim ilgisimizi çektiğide bir gerçek :)
10 YorumlaGayet modern ve şık olduğunu düşünürüm. Her yerde öyle dolaşılmaz tabi
50 Yorumla
+1 yılEğilmesini kalkmasını bilmeyen birine hiç yakışmıyor kesinlikle , kibar ve birde düzgün bir vücudu olunca çok hoş durduğunu söyleyebilirim
20 YorumlaHoş bence sevgilimede izin veririm güvenirim ben onun yanındayken giyebilir o zaman bakamazlar ona zaten.
20 Yorumla
+1 yılYakışan ve yakışmayan çk örnek gördüm ama bir tanesi çok özeldi bee ahhh anılae anılar seni bana hatırlatırlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes istediği gibi giyenebilir kimsenin kimseye müdahale etme hakkı yok ama şöyle bir durum var bahsettiğin gibi giyinen kızlar biz erkeklerin dikkatini daha fazla çekiyor ve bakıyorz. Sonra bu erkekler neden abaza niye bakıyorlar diye yakınıyorsunuz bunu göze alıp giyin boşuna erkeklere çamur atmayın. (Ben asla izin vermem)
10 Yorumla
+1 yıl40 kilo oldugum halde göbeğim olmadıgı halde ben giymiyorum öyle oramı buramı gösteremem ben herkese ama giyenede saygı duyarım o ayrı
21 Yorumla- +1 yıl
yaniyorlar oblar canim icten icten hemde bizim siniftada var bikdigin yarim atlet giymis gelmis sanki
Valla göbeği açık giyen kızları görünce içimdeki duyguları söyleyim hemen. Aklıma ilk anda gelen düşünce , ne güzel yalanır ne güzel yalanacak yerlerden birisi, Ahh bir imkanım olsada yalasam o göbeği. Lokum gibi, börek gibi, yiyesim yalayasım geliyor. Tüm şehvani duygularim görsel olarak harekete geçiyor, kuduruyorum, ve birşey yapamamanin vermiş olduğu duyguyla acı ve izdırap çeliyorum. Müthiş bir uyarıcı etkisi yapıyor açık bir göbek görünce adeta kuduruyorum...
10 Yorumla- 12 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi ya teşekkürler yorum icin :D
+1 yılbu bir kısır döngü ya. giyen bakana bakma diye kızıyor, bakan giyene giyme diye kızıyor. bana kalırsa iki tarafta biraz taviz vermeli.
20 YorumlaKapalılarada baska gözle bakanlar var, laf atanlar vs... kendine uygun görüyorsan kimsenin karışmaya hakkı yoktur diye düşünüyorum
10 YorumlaSen beğeniyorsan kimsenin ne düşündüğünü ne gözle baktıgını takma. Bende giyiyorum gayette yakısıyor :)
20 YorumlaBoşuna mı yaptık bu sixpacki. O değilde açık giydiğinde bile usturuplu durabiliyosan giyceksin. Yoksa asıl or. spuluk bendende değil zihindedir.
21 Yorumla
+1 yılgiyiyorum.
ben kendime yakıştırdıktan sonra kime ne?23 Yorumla- +1 yıl
bok gibi duruyorsun sana oyle geliyor
- +1 yıl
@cevaplabakalımm Yoo gayet güzel duruyor bu arada söyleyeyim bir bez parçası takıyorsun diye namuslu olmuyorsun :D
bunu sevgilisine izin veren (erkek) parantez içinde belirttim kendini bir ottan nimet saymasın mümkünse etek giysin
40 YorumlaBustiyer de giymeyin gerek yok gerçekten öyle daha rahat olur. Giyinmek var birde öyleymiş gibi yapmak var sonuçta :D
20 Yorumlaseksi ve güzel durur sevgilemde yanındayken giyebilir
20 Yorumla
+1 yılOn yargili dusunmuyorum bu sekil giyinen kizlara bende evde giyiniyorum cunku
10 YorumlaBen de yazın göbek açık takılıyorum. Lakin bulunduğun bölgeden bölgeye fak var. Az maganda ve gangster peşime takılmadı. Yerine göre davranacaksın ^^
00 Yorumla
+1 yılEtektir şorttur göbek göğüs dekoltesidir asla ama asla giydirmem giyenlede işim olmaz cinsel obje olarak bakarım işimi gördükten sonra şutlarım bu kadar net
02 Yorumla- +1 yıl
Eee sende cinsel obje olmuyor musun bunu yaparak? Haa unutmuşum siz erkeksiniz üstün ırksınız töbe haşa benim ne haddime size laf söylemek çok özür diliyorum 🙏
- +1 yıl
Bir gün senin karını kızınıda cinsel obje olarak gören biri çıkar :D
+1 yılSevgilim yok ama böyle birşey giymesine hayatta izin vermem vücudunu teşhir etmeye ne gerek var? Abazalara göz banyosu mu yaptıracm HAYIR GİYDİRMEM EDEBİNLE GİYİNSİN.
21 Yorumla- +1 yıl
Göbeği açık giyinmek teşhircilik mi ona dekolte bile denmez küçük çocuklarda giyiyor onlarda mı namussuz?
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen yakıştıyosan sorun yok bakmak sadece bir kere olur o da dikktini çeker bakarsın sonra çevir kafanı sevgilin değil di mi
00 Yorumla sen modernsin sınırlarını zorlarken biz yobazız öyle mi donsuz çık daha modern daha çağdaş olursun. hadi bir dene
56 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/rd1P4N.png
Buna biraz bakın millet :) namus bekcisi can arkadasimiz bana durduk yere ahlaksiz teklifler yapti
Soran+1 yılBu bir tarz sadece?
Sevgilimin böyle giyinmesine elbette izin veririm. biz modern bir toplumuz sonucta. Sağ kalırsa giyinebilir.
10 Yorumla
+1 yılHem soruyosun hemde negatif cevaplara ters yanıt veriyosun madem kafanın dikine gideceksin neden soruyosun? -_-
40 Yorumlabence fazla itici, yani o tür şeyleri giyenler pek olgun gelmiyor bana açıkcası
10 Yorumla
+1 yılMadem hoşlanmıyorum diyemeyeceğim ne diye koydun bu işareti ''?'' ?
10 Yorumlayanıyorsun demekki. aranan kız tipi ;) ayrıca bu yobazlık değil. aranmak da yanlış birşey değil ama yaptığın şeyi inkar etmek yanlış.
12 Yorumla- +1 yıl
Çarşaflı olup arananda var :D
+1 yılSorun yok bence herkes istediği gibi giyinir. Ama size bakan erkeklerden rahatsız olup örtmeye çalışmanızı anlayamıyorum. Madem rahatsız oluyorsun neden örtüyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
neden giyiniyorsunuz olacak
+1 yılSeksi bir görüntü libido artıyo bakınca kısaca erkeği abaza yapar :D
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım