AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
İstediğini giyin kimseyi takma seni kısıtlayacak biriylede çıkma nasılsan öyle kabul etsin
sevgilim giyemez o tarz şeyler rahatlık sevmek değil göstermek sizin niyetiniz
Şu cevaplabakalımm mı ne kadar çok kıskanmış seni her yoruma cevabı var
Bu kadar çağdaş, bu kadar modern olamaz bir insan... Hatta daha çağdaş olmak adına üstsüz gezebilirsin...
Göbeği açık giyinmeye dekolte bile denmez sen namussuz muamelesi yapıyorsun size göre herkes namussuz
Vücüdün güzel demekki senden bunu kullanmak için açık giyiniyosun başka bir sebebi yok yolda görsem bakarım ama sevgilimin öyle giyinmesini istemem
Yani orspuyum diyorsun
Açık giyinene bakıp sevgilisine giydirmeyen başka bir şey demem
Bir tane kısa kesim dediğin gibi tişörtüm var onu da giymeme izin vermiyorlar. Şort, etek giymem zaten. Açık giyinmeyi sevmiyorum
Seni hiç tanımıyorum ama açık giyinmeyi sevmediğin için sana saygım oluştu. İnşaallah çok güzel bir hayatın olur.
Yakışıyor özellikle bronz tense daha iyi. d izmirde cok var giyen herkes rahat burada kimse kimseye bisey demez sıkıntı yok
yarı gelenekçi yarı modern bir insan olarak gelenekçi çizgimi aşıyo anlattıkların,, seven insan kıskanır ben izin vermezdim tabi ciddi düşündüğüm biriyse..
Ben şahsen ablama ve sevgilime asla giydirmezdim. Bence sende giyme
Saygı duyarım ama yanlış anlaşılmaya müsait
karakter meselesi
Yakistiriyosan istedigini giy. erkek tasiyosa sıkıntı yok
yakın bı zamanda öyle birsini gördüm bari açıyorsun güzelim o bölgeyi güzel bakımlı tutsana igrendım ya bakımlıda olabılır ama bılmıyorum ıgrenc geldı sadece orası acık olması kötü ::
ak malı sen giyiyosan ne diye soruyosun giyiyosan önüne bak yürü. takma mal kafalı insanları.
Erkek cabuk tahrik olur o baskasina o gözle baktigi için sevgilisine bakilmamasi için giydirmez
eğer bakımsız herküller siyah spor atlet giyip caddeye çıkabiliyorsa, kızların da göbeği açık giyinmeye hakkı var.
bende öyle giyiniyorum kimin ne dediğini umursamıyorum canım öyle giyinmek istiyorsa giyerim özgürüz sonuçta
iyi vücudun var demekki
Seviyorum giymeyi ama
biraksana kendini ispatlama cabasindasin anladik yatakta da iyisindir
Kadın veya erkeğin kapatılması gereken yerleri Allah Kuran'da açıklamıştır. İnananlar için.
@cevaplabakalımm Sizin gibi çarşaflılar var genel evde :D
Tatil zamanı deniz kenarlarında akşam varkti falan neyse de diğer türlü pek hoş olmuyor abes kaçıyor.
Sevgilim asla Gİymesine izin Vermem
Böyle Giyinen Kadınlar Hakkındada Normal Düşünmem Acıkcası
Herkesin GÖrdügü Degerli olmaz Ben Giydirmem Ve Giyilmesine istemem acıkcası
Giymesini isterim bn avrupa da yasyrum normal yani turkiyede bilmem
kötü görünüyorsa iticidir ama hoş görünüyosa iyidir bence
hoşlanmıyorsanız bakmıyorsunuz demişsinde sormuşsun düşüncelerini söylicekler tabi. Ama seviyorsan giyiyorsan giyceksin ne soruyosun milleti seviyosan giy
Paranız yetmiyorsa üstünü ben verim de tamamla.. :))) Fakirliğe başka bir boyut kazandırmayın.. :P :D
yerine göre yakışıyorsa giyilebilir diye düşünüyorum.
böyle giyinen kızlara pek iyi gözle bakılmıyor onu söyleyim baştan ve sevgilimin öyle giyinmesinede hayatta izin vermedim vermemde.
Kendine oz guveni yuksek insanlar olarak goruyorum o sekil giyrnenleri demekki vucut varki giyiyo helal olsun
burda sana gore olumlu dusunen erkeklerin isine geldiklerini dusunuyorum sen kendini ii issedebilirsin ama disardan igrenc duruyorsun tatlim
@cevaplabakalımm 1 yil olmus konu kapatilali bu cevapta ne boyle 😀
Hem gercekten samimiyim ince brl gobek acik goz zevki iicn son derece saglikli.
1 yil sonra hesabinin ne isi var asil :D genelde kapatiyor herkes hemen
@cevaplabakalımm istikrar diyoruz biz buna ve brn cok sevrim. 😀 ayrica hesqp 2 yila yaklasacakk
benim gibi 1.88 bır deveysen sorun yok:D gobek acıkta gezerim zaten fışkırmıo ama merak etme:D dumduz:)
Dümdüz derken goguslermi yok :)
hay Allahım ya :D
erkek olsam sevgilime izin vermemeliydim, yani o sevgililik kavramını ciddi şekilde mustakbel karım olarak goruyorsam.
Plajda bisey demem ama normal zamanda istemem abazan ceker gibi dolasmasin butun erkekler bakar hayvan gibi hemde
başka gözle bakmak yobazlık ama ne bilim benim orada için için çekerken sen orada kendini gösteririsen vebalim bütünüyle boynuna canım acırken. öyle yani. oy akşamlar
Tisortlerde hos olmuyor ama onden baglama bluzlarda guzel oluyor
görüntü kirliliği ve sonra yok efendim bu bana bakıyor bu bana soktu şu boşalttı gibi laflar oluyor bütün suç sizin
Yobaz diyen kezbanlara diyeyim göbeği açmak biz Türk öf adetine uymuyor. Direk kaşar gözüyle bakiyoeum
Türk örf adetlerini s*keyim bu arada annen kaşar
Yerine gore giyiniceksin herseyi yobaz insanlar varsa giyme ama musait bir yerse giy en azindan ben oyle yapiyorum kimsede laf edemiyo
Bak butun mahalle baskisi ve elestirilere ragmen ben seviyorum arkadas... kiz arkadasimda giyse izin veririm
Öğk geldi görmekten göbek manyağı olduk sevgilim olsa cok takılmam hemen ayarı veririm istemezse defolsun :D
ayy bacım ben çıplak geziyorummm gene bakıyolarrr !!
öyle giyinen kızların sürekli sübliminal mesaj gönderdiklerini düşünüyorum fuckme fuckme diye :)
Evde bana giysin disarida millete gostermesin orasibi burasini..
bakılmasını istemiyorsan açmayacaksın millet gözünü kapatarak gezecek değil :D
Sapık gibi bakmayada luzüm yok sonuçta sizin annenize bacınızada sapık gibi bakan olucaktır isterse çarşaf giysin
bende giyiyorum kimsenin rahatsız etmeye hakki yok rahatsız olan giymez o kadar basit
eğer bu diğer erkeklerin dikkatini çekiyorsa o kızın ilgi meraklısı birisi olduğunu düşünüp ondan uzak dururum.
Ama amaci erkeklerin ilgisini çekmek değilse?
ama bunu karşındaki seni tanımadan anlayamaz. yaşadığın yere göre normalse takma kafana.
Kendin yakistirip giyiyorsan sıkıntı yok :D milletin ağzı torba değil ki buzesin
Kendini güzel göstermek için yapılmış teşhircilik gibi hissetiriyor. Kızmayın, ama öyle...
Kendi secimi ne isterse onu giyer
Helal
Büyük konuşmak istemiyorum ama sevgilimin öyle giyinmesinden rahatsız olurdum
yooo ben mesela azcık param olsaydı biraznı yedirir sonra ben onu yerim diye düşünüyorum
Güzele bakilir bu 1
Ama içine düşme 2
Moda güzeldir tamam ama
Abartmamak lazim ;)
İyi serdar ortaç'ın gençliğine denk gelmedin.. Yoksa göbekten zeytin yerdi :)
2000li yillarda cok modaydi ama smdi o kadar degil.. bnce guzel ya hos yani ;)))
benim çok hoşuma gidiyor delirtiyor beni ama sevgilime giydirmem :D
sen yakıstıgını dusunuyorsan bıze dusuncemızı soyle düşmez
Ben bakmam hickimseye ama eger sevgilim kendine acik secik kiyafetleri yakistiriyosa benim yanima yakismaz :)
Çok itici görünüş olarak ama acayip seksi tahrik edici oluyor
Rahatsız oluyorsan giymeyeceksin bu kadar basit
ben genelde, bu ya özentidir, ya da kaşardır diye düşünüyorum böylelerini görünce, sevgilimin böyle şeyleri giymesine izin vermem, izin veren gavattır.
Çocuklarda göbeği açık giyiniyor bir çocuğa kaşar diyerek pedofili oluyorsun
Sevgilim giysin istemem kendini guzel hissetcegi yuzlerce kombin vardir daha niye illede gobek acik :)
İTİCİ !!
ama tam EĞLENİLECEK KIZLAR diğer yandan süper
ama EVLENİLECEK KIZ DEĞİLLER asla olamazlar...
Kapalı kızlar beğenmiş :D sanki kendileri çok namuslular
hoşlanmıyorsanız bakmazsınız mantığı, beğenmiyorsanız yememek yemezsiniz mantığı gibi. açız aç her gün biriyle ilişkiye girmiyoruz.
Benım gözümde hiçte hoş durmuyo.. zaten onu gıycek bı kişiyle yanyana bıle durmam..
İnsan ne seviyorsa, onu giyer. Beni ilgilendirmez.
Ben direk ya kaşar derim ya da başına vurmuşda itfaiye bulamıyor diye düşünürüm. Allah ıslah etsin
Göbeği açık giyinmek kaşarlık mı?