Bunlar bacaklarına göre değişir. Mesela uzun düz ince bacaklı bayanlara pantalonların bütün modeli yakışır. Eğer kısa boylu bacaksa üst dar alt İspanyol paça yakışır aynı zamanda bacak boyunu da uzun gösterir. Kısa ve tombul bacaklı bayanlar seçiminde dikkat etmeli 😉
Yüksek bel dar paça basenleri çok geniş olmayan kadına, ispanyol paça pantolon da uzun boylu kadına yakışır bence. Tabi fiziği ikisine de uygunsa hangisini giydiği farketmez =)
Önceden böyleydi canım :) ama şunu söyleyeyim hani bir pantolom var ya göbek kısmına kadar çekiyor bayanlar çok komik duruyor yakışma flan yok sadece palyaço gibi :)
Biraz boya bağlı.. Boyun uzunsa bacakların cok kalın değilse ispanyol guzel durur. Ben de beğenirim ispanyol. Ama orta kilo ve üzerinde dha şişman gösteriyor malesef 😳
yalnz onlar dar paça değil onlara kıllı paça deniyor canım. ve de hangisinin yakışcağına pantolona ya da oradaki mankenlere bakara karar vermezzsin vücu yapınıa göre değişir insanın
Kapanmayı çok düşünüyorum. Çok da araştırdım kapanma konusunu. Günümüzdeki çoğu kişinin bu sınıfa girmediğini de biliyorum. Ama yapacaksam tam yapmak istiyorum kısacası :)
Bence dört dörtlük yapmalısın yaparsan. Çünkü aksi halde daha da dikkat çekiyosun. Tesettürün amacı dikkat çekmemek bende kapanırsam tam kapanmayı düşünüyorum. Allah nasip ederse :)
Yaf başını kapatıpda başka taraflarını açacağına kabak çekirdeği gibi göstereceğine doğru da sen örtün ama bunlarıda yapma. Adabı neyse adabına göre giyin.
Peki başarmak ya da başarabilmek için ne yapıyorsun?
Çok araştırıyorum. Cilbab kurallarını filan Şort giymem ya da sıfır kollu , Belimi örtecek şeyler giyiyorum şimdiden arada bir dar paça giyiniyorum. Sözlerime dikkat etmeye çalışıyorum , kötü alışkanlıklarım yok kısaca böyle. Dışarda başı kapalı olup tüm bunları yapıp tesettürlüyüm diye geçinen de var :(
Oysa kıyaslaman gerkeiyorsa kendini senden daha iyi olanlarla kıyasla nasıl onlar gibi daha iyi olabilirim diye. Sen senden kötü durumda olanlarla kıyaslıyorsun kötünün iyisiyim diyorsun.
Cilbab dediğin şey çarşaf ya da peçe ise bunların kitap sünnette yeri yoktur
En İyi Cevaplar