Yay
Kova
Terazi
Aslan
Akrep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burçlara göre kadın erkek ayrımı mı olur iyice kafayı yedi millet 😃 tamam burçlar eğlence açısından hoş güzel ama bunun toplum üzerinde bir algı olduğunu direktme sonrası belli kalıplara göre hareket edildiğini görmeyen kaldı mı? Bir dönem baya okurdum fakat sonra bilimsel bir dayanağı olmadığı gerçeğiyle yüzleşince aslında bütün taşlar yerine oturdu.
Akrepler sapıktır?
Boğalar uykucu obur!
Terziler dengesiz
Kovalar marjinal
Oğlaklar iş kolik
Aslan egoist
Balık duygusal
YENGEÇ ağlak
İkizler yalancı
Yay özgürlükçü
Koçlar kıskanç
Başaklar onlara söz yok mükemmeller 😃
Diye diye bilinç altına öyle bir girmişler ki
Boğa yiğenim sorguluyor ben boğayım uyumam lazım diyor
Başka biri beni akrebin diye herkesi yatağa davet ediyor
Teraziler desen ne yapsa ben teraziyim kanka denge bekleme ;))
Yani aslında bunların hepsi bir algı bozulmasıdır. Fark et kendin olmaya başla derim 😃
Senin bahsettiğin zaten algı insanlar arasında uydurma girip astroloji okursan en basiti terazinin denge problemi olmadigini çok dengeli bir burç olduğunu anlarsin. Birde burclar %50 imsan uzerinde etkisi var. Herseyi burca bağlamak tabiki doğru değil.
Dayanağın nedir? Bilimsel olarak kanıt var mı?
Örneklere takılma zaten Aslanlarınn hepsi egoist mı sence?
Yıldızlar hareket etmiş ben doğarken konumu şurdaymış da ben sütlacı o nedenle çok severmişim:))) o yıldı ve gezegen başka konumda olsa lokma sevecektim bu mudur yani yapma Allah aşkına insanların bilincini bozmaktan başka bir şey değil bu burç safsatası. Komik eğlenceli oku gül geç o kadar
Evet egoist olmayan bir aslana denk gelmedim.
Gaybı allah bilir herşeyi yildizdan gelen enerjiye bağlayamayız ama her şey bir düzen içerisinde buda başka şeylere işaret edebilir. genetik yapı en büyük etkendir zaten bu yüzden burç %50 etkili olabilir diyorum ve buda demek oluyor ki bir burç her ozelligini taşimayabilir.
kova
kova en iyi burç bana görede
Cevap
26Cevap
İkizler kadını en güzelidir bence.. ya da yengeç kadınları da olabilir. ama oğlak kadını değil bence..
İkizler kadini guzel olur ama sevilmez genelde
Severim arkadaş olarak
Aslan kadını ama içinde terazi akrep koç etkisi de olcak haritasının yani harita önemli ya
Terazi yukselenli aslan çok iyi oluyor.
Cinsellikte aslan boğa ve akrep kadını derim. Ama en güzel iliskiye sahip çıkan aslan kadınlarıyla doğruya doğru.
Sana oyle denk gelmiştir aslan aşk kadını değil. Ve bencildir sadece kendini sever karsisindakinden surekli ilgi bekler. cok fazla ilgi almazsa tekmeyi koyar
Balık Burcu olduğum için Aslan burcu kadını diyorum.
Erkekler akrep der Ka şar sevdikleri için sever bizim erkekler cinsel lik olsun da boynuzlansamda olur diyorlar
aaa yengeç niye yok? yengeçler süperdir. kendim diye demiyorum, maşallahımız var
Ben yengeçlerle anlaşamıyorum. Zıt burcum
ne ki senin burcun?
Teraziyim
aaa hiç de bileee benim eşim terazi. çok güzel uyumluyuz. ben bir yengeç olarak koç ve aslanlarla çok iyi geçinemem ama teraziyi severim. kadın erkek fark eder mi bilmem tabii ki.. çok denk gelmedim.
Aa koç ve aslanla anlaşamıyorsan haritanda hava burcu baskın olabilir. ya da yükseleninde bir hava burcu olabilir. Teraziyle anlasabiliyorsan buyuk ihtimal oyledir diye duşunuyorum.
bilmiyorum harita meselesini. burç biliyorum sadece. yakın zamanda yükselenimi öğrendim merak ettim, boğa çıktı. :)
Boğa burcu teraziyle iyi anlaşir. Benimde yükselen boğa. Keşke boğa olmasaydı yükselenim biraz boğaza düşkün oluyor boğa 😀😂😂😂
Ben çok iyi yaparım yemek... 😄
Eminim güzel yemek yaptiğina boğa yukselen sayesinde bogalar zaten çok iyi aşçı oluyor. Bizde nasibimizi almişiz boğadan. 😀
Ellerine sağlık canım benim 😘 hoş sohbet için teşekkürler. 🖐️
Tesekkur ederim sagolun 🥰 allaha emanet olun 🙌
Sağolasın canım sen de 😘
Akrep tabi ki, yay ve terazi de olabilir. benim yükselen ve ay burcum terazi..
Akrep ve yukseleninde teraziyse çok iyi oluyor. dişil enerji tavan şimdi senin 😂
ahahah bilmem 😆
Sanki her burcdan sevgilimiz olduda degerlendirme yapacaz, hadi oldu diyelim kim takar burclari o durumda yani
Kertenkele. Aşk ve tutkulu kadınlardır 🥰 Tabi o gün jüpiter venüsü paralel olarak 180 derece geçmiyorsa
Tabikide başak
Kimse onun eline su dökemez😄
Yay akrep ikizler burcu kocalarını aldatan ş.. ıllıklardır genelde. Askina sadık olan başak, boğa , yengec burcudur.
Hahah şıklık koptumm 😂😂😂😂
Öyleler kocalarını aldatan kadin larin burcu bu genelde bende terazi ve boğa burcu ile anlaşırım en çok, annem de terazi, yıllar ca babamın her eziyetini çekti namusuna sahip çıktı halende çekiyor, Allah korkusu olan insanlar dan eylesin hepimizi
En çok sevilen burçlar yine şıklık oluyor işte. Terazi, boğa , Başak , yengeç sadık olanların değeri bilinmiyor. Erkekler oyle kadinları seçiyor sonra butun kadinlar aynı.
Bende basagim aynen doğru ve mantıklı olanı dediğim için hemcinslerimde pek sevmez , kocasını aldatıyor diye, uyardık kötü olduk, ya bir kadın bir kadın a nasil yapar bunu yazık değil mi sana yapılsa hoşuna gidermi , bir düşünseler yapmazlar
Aslan kadınıyım.
Memnunum kendimden...
Yakın arkadaşım yay ben oğlağım gayet iyi bir burç benced
net olarak cevap veriyorum ikizler burcu güçlü yardım sever intikam almayı bayılan burçlardır her burcun özeliyi vardır
Ben severim ikizleri ama Genelde en sevilmeyen burç oluyor
Kimseden bir şey bekleyen kızlar değiller ve anlayışlılar ben bir başak burcu olarak aslan kadınları ile iyi anlaşıyorum
Başak kadinları zeki güçlü.
Hepsinin ayrı bir sorunu var 🤣
Terazi kadını her fanteziye açık. Kıymetini bilmeyenler var
Terazi
+
başak niye yok
iddialı burçları yazayim dedim hangisi kazanir diye merak ettim
aslan açık ara favori
Aslan kadini aşiri ilgi meraklisi oluyor ama. sürekli pohpohlanmak istiyor ilgi almayinca tekmeyi koyar.
o yüzden başak kadını en iyisi alçak gönüllü, sıcak kanlı, samimi, çok net gönüllerin favorisi
Sende bir karar ver 😂 bir aslan bir başak övüyon.
kendi burcum başak favorim aslan o yüzden :)
Yay , Deli dolu :D
Ben yay burcuyla çok iyi anlaşıyorum
Burçlara çok takılmam ben
Tabiiki yay açık ara alır
Aslan kadını mükmüş öyle duydum 😄
Kova ve yay bence bunların içinde
Hangi konuda? Dhdhdsj
burçla ilgili olacağını sanmyorum
Burçlar %50 etkiler. her şey burç değil tabi
Boğa nerde
Elimizde kalmamış
Ben temsilen burdayım yedirmem boğaları
Benimde yukselen boğa 😂 ama önplanda olan iddiali burçları yazayım dedim.
aslan olsun
burada yok boğa
En iddiali olanlari yazayim dedim
Eline sağlık yengeç boğa bayanları çok iyi
Yengeçle anlaşamiyorum. Boğa iyi bir burç bencede.
Ama ben balık 🐟 burcuyum
Hiç sevilmeyen burç
Balıklar mı sevilmeyen. Bence balıklar çok samimi sıcakkanlı ve duygusal oluyor. Ben severim en yakin kankamda balık çok iyi anlaşırız.
Hadi ya valla kimse sevmiyor çok samimi sıcak kanlı çok duygusal öerhametli öyleyiz
Başak
Akrep can dır
Koç olabilir
Yay brne
Boga
Aslan. 😄
Yay heralde
akrep iyidir
Aslan..
Aslan
Aslaaan
Aslan
Akrep boğa
Karımın burcu
😂😂
Bu işden pek anlamam
Akrep tabi ki
Niye akrep?
Daha erkeksi gibi
Dişil burç diye geciyor ama eril ve dişil'in burçla alakası yokmuş her insanda eril enerji dişil enerjide mevcut bazilarinda daha baskın olur biri.
Hm sende haklısın birde ikinci seçişim bildiğin gibi akrepler daha tutkulu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?