Astroloji & Burçlar Sence hangi burcun kadını daha güzeldir? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sence hangi burcun kadını daha güzeldir?Bilen biliyo 😎😎😎Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin #mutlugünler Sence hangi burcun kadını daha güzeldir? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. burca göre seçmiyorum ben benim için kalp güzelliği önemlidir. bunun için de önce tanımak lazım burçlara göre seçmem 1 0 Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% Terazi +1 yıl Objektif olarak söylüyorum boğa değil aurası var evet o da insanları elinde oynattığı için. En güzel burçlar Aslan, Kova 1 4 Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Kimseyi elimizde oynatmıyoruz 😒 Yorumla HokusPokusss Terazi +1 yıl hemde oyun hamirisi gibi oynuyorsunuz neyse boğa olduğunu bilmiyordum bu arada 🤷♀️ Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Öyleyse de onlar da hamurumuz olmasın napalım 😒 Yorumla SeyyahÖküz1 Boğa +1 yıl Boğalar masumdur 🤪 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Ya bırakın.. Başaktır güzel olan.. Kadında da erkekte de.. 1 7 Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Onlar biraz şeyler ımm sinsi 😬 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Kim demiş.. Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Gördük 😬 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Her burçtan var öylesi.. Burçlarla yol yürümeyin.. 😄 Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Kazı çok güzel çeviriyorsun 😬 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl E yansın mı.. 😄 Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Yok yok yanmasın yazık olur 😃 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yay kadını tabiki.. Adımız geçmemiş olsa da yay kadını gibisi yoktur.. 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% Boğa +1 yıl Ne varsa boğa burçlu erkekte akrep burclu kadınd var. Dağılın şimdi 🤪 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% Boğa +1 yıl Terazilerr guzeldir güzel boğa görmedim ben pek ya 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% Boğa +1 yıl Bunun burçlarla alakası yok ki genetik ve bakımlı olmakla alakalı 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% Başak +1 yıl Gönlü güzel olan burç hangisiyse odur benim için.. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% Başak +1 yıl Burca bakmaz güzellik manevi, kalp güzelliğine bakar benim icin 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% İkizler +1 yıl Terazi kızları 🤌 Gerçekten güzel dediğim hemen her kadın teraziden çıktı 1 0 Yorumla
SkryaMltya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% Yengeç +1 yıl Akrep burcu guzel olması ıcın lıbıdosunun yuksek olması yeterlı 😀 1 0 Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% Koç +1 yıl Her şeyide burçlara baglaman güzellikle burcun ne alekee bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yay burclari cok sevimli cana yakin ayni zamanda dunyadan cok uzaktir yay burclarini sevinnn 2 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. balık dışında hepsi çöp 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl eee 😒 yay burcu nerde çer çöp müyüz biz 🥺 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Est 😃😃
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 372 cevap paylaştı. Bana yanık kadının burcudur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
burca göre seçmiyorum ben benim için kalp güzelliği önemlidir. bunun için de önce tanımak lazım burçlara göre seçmem
Objektif olarak söylüyorum boğa değil aurası var evet o da insanları elinde oynattığı için. En güzel burçlar Aslan, Kova
Kimseyi elimizde oynatmıyoruz 😒
hemde oyun hamirisi gibi oynuyorsunuz neyse boğa olduğunu bilmiyordum bu arada 🤷♀️
Öyleyse de onlar da hamurumuz olmasın napalım 😒
Boğalar masumdur 🤪
Ya bırakın..
Başaktır güzel olan.. Kadında da erkekte de..
Onlar biraz şeyler ımm sinsi 😬
Kim demiş..
Gördük 😬
Her burçtan var öylesi.. Burçlarla yol yürümeyin.. 😄
Kazı çok güzel çeviriyorsun 😬
E yansın mı.. 😄
Yok yok yanmasın yazık olur 😃
Yay kadını tabiki.. Adımız geçmemiş olsa da yay kadını gibisi yoktur..
Ne varsa boğa burçlu erkekte akrep burclu kadınd var. Dağılın şimdi 🤪
Terazilerr guzeldir güzel boğa görmedim ben pek ya
Bunun burçlarla alakası yok ki genetik ve bakımlı olmakla alakalı
Gönlü güzel olan burç hangisiyse odur benim için..
Burca bakmaz güzellik manevi, kalp güzelliğine bakar benim icin
Terazi kızları 🤌 Gerçekten güzel dediğim hemen her kadın teraziden çıktı
Akrep burcu guzel olması ıcın lıbıdosunun yuksek olması yeterlı 😀
Her şeyide burçlara baglaman güzellikle burcun ne alekee bence
Yay burclari cok sevimli cana yakin ayni zamanda dunyadan cok uzaktir yay burclarini sevinnn
balık dışında hepsi çöp
eee 😒 yay burcu nerde çer çöp müyüz biz 🥺
Est 😃😃
Terazi kadını tabii ki de...
Terazilerin gözleri😇
Bana yanık kadının burcudur.
Koç ve Yengeç
İkizler, yengeç
İkizler
Terazi
Terazi