Bir şeye hayran olmak kötü bir şey değil, fakat dediğim gibi yanlış kişiler göz önünde bulundurulmaya devam ettikçe gelecek nesiller daha da kötüye gidecek... eskiden çocuklar bir Barış Manço bir Barış Akarsu olmak isterdi, şimdi kızlarımız Danla Biliç erkeklerimiz Enes Batur.. vs. Tam bir hayal kırıklığı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Basit, kültürsüz, ve saçma ayrıca güzel olmayan estetik bir duruşu vs. olmayan insanları ünlü etmekten sıkılmadınız mı?
Ya linç geliceğini bildiğimden sordum soruyu dhdjsk
Linçlemiyorum, yanlış anlamayın sadece toplumumuz neden böyle gereksiz insanları ünlü etme gereği duyuyor ona atıfta bulunuyorum.
Size katılıyorum ama bunları izleyen çocuklar daha çok
Çocukların bir hayrı yok artık maalesef, özentilikleri ve zekasal yetersizlikleri Ülkemizin geleceğini daha da kötüye götürecek gibi.
Bende kestim ümidi çocuklardan, bunların fanları oluyorlar anca. Artık bunlarda ne varsa
Bir şeye hayran olmak kötü bir şey değil, fakat dediğim gibi yanlış kişiler göz önünde bulundurulmaya devam ettikçe gelecek nesiller daha da kötüye gidecek... eskiden çocuklar bir Barış Manço bir Barış Akarsu olmak isterdi, şimdi kızlarımız Danla Biliç erkeklerimiz Enes Batur.. vs. Tam bir hayal kırıklığı.
Yandığım tek tik tokçuları bunlar ve aradaki kız güzel😅
Hicbirini izlemiyorum jsjshs ceren daha duru güzel geldi gözüme
tiktok kullanmıyorum ama sonucu merak ettiğimden oy kullancam.
Tik tok kullananlari sevmem ki annemin de tik tok hesabı o hariç.🙄
Bu kadınların kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
Tiktok diyince birden soğudum
Öyle deme tonla para kaldırıyorlar 🤣
Tanımıyorum hiçbirini , cevabımda hiçbiri.
3 ude kötü be
Bencede bakalım ne dicekler diye sordum soruyu 😂
Bu ne korkuluk gibi
Hiçbirini sevmiyorum
Hepsi kötü.
Sen 🤣