Ya yazık günah her şeyin bu hayatta bir ederi vardır, hiç bir sanatkar ömrü hayatı boyunca emeğinin karşılığını belki tam manasıyla alamamışken, sırf marka adına bir eşyaya ederinin 80-100 katı para verilir mi Allah aşkına? Bu nedir en nihayetinde bir çanta, ha deridir kalitelidir verirsin 500-600-800.. ama bu nedir Allah aşkına insanları marka illizyonu ile soymaktır bu başka bir şey değil, buna 10.000 tl veren insanlara tanesi 100 tl ye çorap,250 tl ye iç çamaşırı satıyor bu emperyalist kapitalim... İşte soygun bu!!
Beyin yerine kafatasi icinde saman tasiyan insanlar verir... Bir cantaya bu kadar para vermek, cok sacma gereksiz harcama bunu alacagima cocuk esirgeme kurumuna, huzur evine gider oradaki cocuklari ve yaslilari sevindirir.. Yüzlerinde tebessüm kalplerinde bir sicaklik hissettirmeyi tercih ederdim.. Bu kadar parayi cantaya verenler bos beles insanlardir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu çantalar, Valentino 2015 Sonbahar kreasyonuna ait, %100 deri, orjinal. Sonuna kadar da hak ediyorlar o parayi, ucuz bile Valentino çantaların ait olduğu kategoriye göre...
Sezonu, üretimi, dönemi, kreasyonunun ait olduğu yıl, markanın adı, desen, doku göz önüne alınınca gayet makul aslında.
oha ya anlamıyorum ben buna bu kadar para veren var mıdır acaba az önce televizyonda bir kız çantaya 3 bin 500 vermiş annem diyoki ben o paraya kendime 20 tane pantolan 40 tane de büstiyer alırım dedi ilk defa anneme hak verdim...
hayatta vermem yaa. salak mıyım ben. evlat acısı gibi içime oturur o biliyonmu ölene kadar kafaya takarım ben bunu. hayır alsam kullanmam vitrine koyarım yani. bir çantaya 10 bin verilirmi yaa hayır güzelde değil biliyonmu
Soruyu öyle biryere sormuşsun ki %99.99da bu para zaten yok 'd
Bu çantaya bu kadar vercek parası olanın normal olarak serveti milyonlar zaten yani onlara 100 lira gibi gelir bu, soruya gelirsekte çok param olsa verilir şahsen.
Sen pahalı çanta görmemişsin. Çok beğendiysem ve param da varsa neden almiyim. :) tabii aşırı beğenmem gerek. Öyle ay güzelmiş değilde, böyle her dakika onu düşünüyorsam.
En İyi Cevaplar