3 ayGlobal site Türkiye'ye satış yapıyor mu? ve ürünler orijinal mı? Ona bakmak lazım. Çok ahım şahım ürün değil 10 bin lira orijinal ürün için çok pahalı değil bence. Gerçek "deri" yani gön material ise paraya değer, ama ürün satıcısı sertifika ve orijinal olması konusunda gereken belge ve garanti vermeli. İade ve diğer koşullar net ve açık olmalı. Öğrenci isen ve maddi konuda sıkıntı olacak ise alma, ama illa almak istersen her ay eline geçen parayı biriktir öyle al)) Çantayı kullanacağın gerekli ortam varsa al, kullan yoksa imitasyon kullan kimse anlamaz zaten marka takıntısı varsa
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çanta gerçekten güzel ayrıca bir öğrenci 10 Bin TL buluyorsa zengindir aqa😂 muadilini alabilirsin ben öyle yapıyorum üstünde marka yazmasın ama marka yazınca varoş duruyor benzeri veya başka bir markadan üretim al çantayı ben baya beğendim Ama zengin olsam bile vermek istemezdim ya
14 Yorumla
Soran3 ayBende vazgeçtim ya çok fazla 10k gerçekten öğrenci için
- 3 ay
Neden olsum verirsin birine alırsın 20.000
3 ay
ben de bu çantayı istiyorum ama biraz pahalı alsam mı çok kararsızım🥹
13 Yorumla- 3 ay
@cerenixxx evet ztn orijinalini güveniliri bulması çok zor amerikadan getirilirse ancak öyle bulabilirim burada yok orj
Soran3 ayGüzelmiş çanta
3 ayBak sana şöyle söyleyeyim milyonluk adamım aylık kazancım bilmem kaç yüz bin TL yinede sizdeki lüks aşkına sahip değilim öğrenciyim diyorsun marka çanta almaya çalışıyorsun bunu hak edecek ne yaptın mesela çalışıp kazanıp hak ettim diye biliyormusun biraz sert konuşuyorum kusura bakma ama marka köleliğinden ve pembe hayallerden uyanmanız lazım.
624 Yorumla- 3 ay
Çiçek gibi kızsın abisi ya sen çantaya değil çanta sana hasta olsun
- 3 ay
Tabi tabi abisi EFT mi olsun
Soran3 aySen ciddiye mi aldın milyonluk adamım diyen şahsı
- 3 ay
😄 sizin olay körler sağırlar birbirini ağırlar oldu.
- 3 ay
Bana koymaz ama sende koymadan böyle şeyleri almak istiyorsan abisi gel çok ciddiyim öğrenci bile olsan işe alayım seni 2 hafta çalış söz çanta parasından daha fazlasını vericem iki haftalık ücret olarak. Yapacağın şeyde sadece telefonlara bakmak
- 3 ay
@1Efsunkâr fark ettiysen çalışırmısın diyince ses kesildi IBAN da gelmedi 😄
- 3 ay
İzmir manisa ve aydın'da iş kollarımız var kardeşim ege bölgesine hizmet veriyoruz genelde İstanbulla ilgili bir iştirakımız olursa söz veriyorum hemen iletişime geçeceğim seninle.
- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
@Leylişleyliş niye şaşırıyorsunki buna burayı olayı zaten soru cevap ya da fikir almak vermek değilmi?
- 3 ay
Öff bı gıt ya
- 3 ay
Konuşma tarzından ve üslubundan eğitim ve kültür seviyen belli o yüzden laf anlatmaya ve sana zaman harcamaya gerek yok gibi.
- 3 ay
Defol sabancı 😁
- 3 ay
Yorum benim yorumum defolması gereken sensin kül kedisi bilmem farkında mısın ama? 😄
- 3 ay
Sen milyonluk adamsın bize para atsana hakkaten hayrın olsun😄
- 3 ay
Sen direkt adres ver ben çantayı kargolayım? Sen ne istiyorsun Chanel, Hermes falan? 😄
- 3 ay
İkisinide
- 3 ay
İnsan bari burs murs der yaa benim hatuna bile hermes almadım ne dicem hatuna burs olarak bir öğrenci arkadaşa Hermes çanta mı aldım dicem 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım çanta çok şık, kabul ediyorum 😍 Michael Kors Nolita modeli zamansız ve kombin kurtarıcı bir parça. Ama öğrenciyim diyorsan burada biraz mantık devreye girmeli. 10 bin şu an senin için ciddi bir para mı, yoksa “alsam bütçem sarsılmaz” dediğin bir durum mu? Eğer aylık harçlığını zorlayacaksa ben biraz bekle derim 💛
Ben alışverişte şuna bakarım: Bu çantayı en az haftada bir kullanacak mıyım? Uzun vadede pişman olur muyum? Eğer dolabında benzer tonlarda çantalar varsa belki şimdilik ertelemek daha iyi olabilir. Ama uzun süredir aklındaysa, indirim kovalayıp almak daha mantıklı olabilir 😉 Senin bütçe durumunu biraz daha anlat, birlikte karar verelim bebeğim ✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 332 cevap paylaştı.
3 ayBu nasıl öğrencilik la ben öğrenciyken 50 TL haftalığım vardı aq
23 Yorumla
Soran3 ayOrtaokulda falan iken mi 50 tl ne akü dkdjdodjfk
- 3 ay
Bunlar zengin öğrenci
3 ayÜniversite okurken ben de bakarım ve benim dönemimde makuldu. Eğer çevren bu markanın orijinalliğini bilmeyecek bir çevreyse replika oldugunu düşünebilirler 😅 çantayı almaktan ziyade nerde kullandığın da önemli.
11 Yorumla
Soran3 ayHaklısın anlamazlar valla dkdkdkf
3 ayÇok güzel duruyor şimdi sipariş ettim bende teşekkürler
12 Yorumla
Soran3 ayCidden ettin mi
- 3 ay
Evet çok güzel bı çanta
3 aymaddi durumunu sikintiya sokmayacaksa, ozel bi birikiminle aliyosan al gitsin ya. Bi kere dunyaya geliyoruz hevesimizden ve nesemizden daha onemli bir sey yok bi esyaya bazen kiyamayiz ama ileride parasini buldugumuzda hevesimizin hala yerinde olmamasi o gun harcadigin paradan daha kotu. Al gitsin yeter ki mutlu ol
10 Yorumla
3 aySen bilirsin. Bence baya güzel bir çanta ama pek çok pahalı çantanın uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum. Zaten bu çanta da küçük gibi duruyor, içine az bir şey koysan hemen ağırlık olur.
13 Yorumla- 3 ay
Büyük çantadan ne kastettiğini bilmiyorum ama evet. Benim de çok güzel bir çantam var ve fiyatı 1000 lira bile değildi. Çok sağlam, çok kaliteli. Biraz da kalıbı ile alakalı. çünkü kalıp, ağırlığın ne kadar dağıldığını da belirler. Benim çantamda dikey olarak farklı bölmeler var. Yani her şeyi üst üste koymama da gerek olmuyor. Karşıma çıkan pek çok çanta reklamında bile özellikle farklı bölmeleri gösteriyorlar çok önemli bir şeymiş gibi. E bunun da vardır bir nedeni.
- 3 ay
Küçük çantalara pek bir şey sığmaz. Bi cüzdan bi telefon bi peçete koy dolar gibi duruyor.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öğrenciyim diyorsun 10 bin TL vereyim mi diyorsun
Yahu bizim burs yatınca arkadaşlarla kendimizi şımartmak adına esnaf lokantasına gidip et doner yerdik. Bu nasıl öğrencilik 😃
10 Yorumlaİşin gücün gelirin vardır veya belli bir bir para akışın vardır okey ama öğrencinin 10 binlik çantayla ne işi olur. onu aldıktan sonra da 20 binlik olanı almak isteyeceksin. bunun sonu yok
11 Yorumla
Soran3 ayHaklısın vazgeçtim kendime çanta için 2.5 limit koydum o bile fazla 1k civarı iyi bana
3 ayBütçeni aşıyorsa almamalısın. Ayağını yorganına göre uzat. Çok daha hesaplı ve güzel çanta bol piyasada.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayÇanta çok küçük işine yaramaz. Bir şey koymak istediğinde koyamazsin elinde tasimak zorunda kalırsın. Büyük derin bir el çantası al onu kullan en azından elinde bir şey olduğunda rahatça koyabilirsin elinde tasimak zorunda kalmazsin.
10 YorumlaÖğrenci olduğunu söylemişsin, o yüzden bence almayayım dersem daha iyi olur. 10 bin TL öğrenciler için çok büyük para, ders kitapları, kırtasiye ürünleri, muhtemelen dışarıdan yemek yeme gibi harcamalar düşününce çok fazla.
10 YorumlaAyaklarına yorganına kadar uzatmaz isen fakir kalmaya muhtaçsın derler büyüklerimiz. Maddi durumun vermiyor ise kısacaksın, aksi durumda borçlanırsın sonra niye geçinemiyorum diyemezsin, ülkenin hâli ortada.
10 Yorumla
3 ayYani dıger herseyın pahalı ve marka ise alabilirsin ama herseyın ucuz tek bu cantayı takınca bir anlamı kalmaz bunu da sahte zannederler hatta
10 Yorumla
3 ayAmerikada bu benzinlüklerde indiimlü satılıyor , aslıns açokd aönemli bir marka değil.. nedense sisin gibiler iştw bunu alıp prestij sağlayacağınızı sanıyorsunuz, ucuz mal bu boş ver bence
12 Yorumla
Soran3 ayNe alaka prestij ile? Pazardan 200 e aldığım çanta mı kaliteli olacak bu mu
- 3 ay
Bu çantanın neyi kaliteli sence, deri değil biş şeyi yok. O para sadece ismne veriliyorki oda dediği gibi batıda bu şar resmen büm ürünü gibi.. madem okada rpara vereceksün git başka marka güzel hakiki deri bür şey alda kaliteli olsun. Yazık bunu, ben diyim
3 ayparan varsa al param olunca bende alcam seviyorum bu tarzı
21 Yorumla- 3 ay
Vay seni gidi zengin
Para varsa al ama başka seçeneklere de bakmalısın bence
20 YorumlaYa alsan ne olacak sanki ,
Zaruri değil ki.
Benim telefon maaşın beşte biri.
Arkası kırık gene almıyorum. Aramada bazen ses gitmiyor karşıya ama yine de almıyorum. Çünkü daha vakti var.
00 Yorumla
3 ayÖğrenci olmasan bile o kadar para verilmez bir çantaya, çok mantıksız çünkü. O kadar paran varsa bağış yap. Çantaya 10 bin lira versen sadece kolunda taşırsın bağış yapsan ömür boyu o senin kolundan tutar.
00 Yorumla
3 ayAklını kullan feriha iki gün sonra atacaksın kenara git 200 TL ye bul bir şey geri kalanı ile çocukları mutlu et o çanta sana bir gün mutluluk verir ama çocuklara yaşattığın mutluluk seni ömür boyu mutlu eder
00 Yorumla
3 ayÇanta güzel fakat bir öğrencinin 10 bin TL vermesi çok anlamsız
10 YorumlaAlma pazarda buna benzer çok çanta var 1000 tl ye taş çatlasın 2000
10 Yorumla
3 ayAylık 100k sabit bir gelirim yoksa bir çantaya asla o parayı vermem hele ki öğrenciysem
10 YorumlaKız napcan 10.000 liralık çantayı ne bu marka takıntısı ya Hayatta vermem 10.000 TL’ye bir çanta yazık günah ben gece gündüz çalışıyorum bence sen de yazık etme yani sonuçta ailenin babanın parasına bu şekilde bu harcama onun çantalamam on liralık çanta almaya yani gerek yok
10 YorumlaParan varsa al tabiki öğrencisin diye canın birseyler çekmesin mi
10 YorumlaOnun yerine valentino öneririm. Daha dayanıklı fiyata göre de aynı.
10 YorumlaBen bu çantaya 10bin verirsem 10 ay uyuyamam. Ne var yani altın kaplama mı? Hadi Altın kaplama da olsa bu kadar para verilmez. Ben sağlıklı bulmuyorum
10 Yorumla
3 ayPek beğenmedim diyorsun o zaman neden almayı düşünüyorsun ki bu arada ağır konuşanlara tazminat davası aç
01 Yorumla
Soran3 ayYani bu kalitede çanta düşünüyorum işte önüme ilk geleni attım
Öğrenci olmasan da gerek yok ya o paraya değişik değişik çantalar alırsın yine iyi kalitede hem bir süre sonra sıkılıcan ne gerek var
02 Yorumla
Soran3 ayEvet bence de Maks 2.5 veririm iyi bence hadi 3 olsun çok güzel markalar buldun
Soran3 ayBuldum
3 ayAl işte ne gerek vuruyor şu çanta için öğrencisin almasan ne olur arkadaşların aldı diye alacaksın mezun ol olduktan sonra gider kendin çalışır alırsın hemen tükeniyor mu hayır.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayKesin çakması vardır çakmasını bulup al İstanbul’daysan eğer çok güzel çakma eşyalar satılıyor orijinalinden bile daha güzel gidip o kadar para vermeye gerek yok
00 Yorumla
3 ayÖğrenci ve 10 binlik çanta. Akıllı işi değil derim. Ama harici güzel kazancın varsa 100binlikte alırsın.
02 Yorumla
Soran3 ayBenim çanta için en fazla 1.5 bütçe ayırmalıyım sanırım
- 3 ay
Aylık gelir ve giderini bilemem ama, öğrenci iken eğitim harici harcamalar bana mantıklı gelmez. Amaç dışı harcama gelire baglidir
3 ayParanı böyle bomboş şeylere harcamamalısın. Okul bittiğinde çok daha iyilerini alırsın. Bu çantayı alacağın parayla altın al biriktir. Aa bak mantıklı aslında böyle pahalı şeyler istediğin de bi altın al ileride işine yarar
10 Yorumla
3 ayKalitesiz almam ama daha bin lira bile vermedim çantaya 😁
12 Yorumla- 3 ay
Guncellemeni gördüm 😂Böyle sorular tutar bu tarz olay olcak şeyler sor 😂
Soran3 ay😅😅
Hem öğrencisin hem 10.000 TL çantaya vereceksin senin 10.000 liralık çanta neyine yani muhtemelen babanın parası bu yazık günah değil mi
10 Yorumla
3 ayParam olmuş olsaydı bile asla bir çantaya 10 bin vermezdim ki sen öğrencisin paranı çöp etmenin manası yok
10 Yorumla
3 ayÖğrencisin zaten kanka maddi durumunu zora sokuyorsa hiç gerek yok yani
20 Yorumla
3 ayÖğrenci olup olmamanla bir alakası yok. Eğer paran varsa, bu çantayı aldıktan sonra rahatça geçinmeye devam edebileceksen al.
00 Yorumla
3 ayÖğrenci veyatta degil kişiden kişiye değişir tabi ama mesela bin aksasuara para vermem ama ayakkabıya veririm , monta verrim pantolona veririm
00 Yorumla
3 ayYaşlı, malum partili, kıraathanede oturup "herkes ayağını yorganına göre uzatsın" diyen dayının temsilisin. Örneğisin :D :D
00 Yorumla
3 ayBuna 10 bin TL israf edecek güçte biri bence öncelikle bir yardım derneğine de 10 bin TL bağışta bulunmalı.
00 Yorumla
3 ayAbla ilerde hevesin gidecekse Geri satmak istediğinde zarar edeceksen alma bence vizyonsuz diyenlere takılma herkesin kendi zevki kendş durumu hyırlı aksamlar
10 Yorumla
3 ay10.000 TL'lik bir çanta alıyorsan senin öğrenci olmaman aylık 500.000 TL gelirin olması gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayİki kere almayayım demişsin zaten almaya gönlün yok knk
10 Yorumla
3 ayParan varsa ver
Ne karışır buna el
Sonra bağlama kimseye bel
Kalırsın yarı çıplak kel10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBence saçma çünkü çok daha ucuza çok güzel çantalar var. Bir de bu çanta yani. Yırtılır, kaybolur falan. 300-1000 TL arası çok güzel çantalar var. Ben çok güzel bir çanta aldım. Büyüktü ama içine çok eşya koyuyordum. Zar zor sığdırıyordum. Biraz üstüne de yüklendim. Kulpu koptu , demiri bozuldu, çanta yırtıldı vs. 1 ay bile dayanmadı. Çok para versem içim acırdı. Ama neyseki vermemişim. Hiç bir çanta o bir ayda olanlara dayanamazdı. 😅
10 Yorumla
3 ayAlmasan daha iyi, 10 bin TL'yi kitap ve ihtiyacına yönelik şeyler için kullan.
00 Yorumla
3 aykuru ekmek ve su içmeyi seviyorsan hiç kaçırma
00 YorumlaCanta bu bi işlevi yok yanı neden 10 bin verilir ki
00 YorumlaAlma tabi manyak mısın o parya başka ihtiyaçlarını karşıla ne olacak o çantayı alınca 😬
00 Yorumla
3 ayparayı nasıl kazanıyorsun, sabit kumbaradan mı?
00 YorumlaO kadar parayı kendi eğitimine harcasan daha iyi olmazmı ama ya da başka bi eksiğini alsan
00 Yorumla
3 ayAy bunun milyon tane replikası var bebek. Kusura bakma ama Michael Kors güler sana hahaha
00 Yorumla
3 ayMaddi durumuna bağlı kimine göre 10 bin çok paradır kimine göre az paradır
00 YorumlaParan çok galiba kusura bakma ama yani öğrenci iken bu masrafı daha değerli bişiye harcasan keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ay10 bin tl ise uygunmuş. Ben geçen aldım Micheal kors çanta 24 bine aldım. 10 binse bunu da alacağım cidden uygun
05 Yorumla
Soran3 ayHerkes çantaya çok çirkin dedi ya
Cevap sahibi3 ayÇirkin değil ama çok güzel de değil. Bir tık daha büyük olsa daha güzel durabilirdi omuzda duruşuna baktığımda biraz ince ve küçük duruyor sadece. Bir de ben bu tip ürünlerde farklı renklerini alıyorum mesela bunun kot rengi olanını beğendim. Alsam onu alırdım. Çünkü pahalı ürünlerde bu tip sade renklerin çakması da çok yapıldığı için sonradan hoş olmuyor. Bu ürünü alacak olsam o rengi alırdım. Ama daha çok bölmesi olan bi çanta alsam bu renk de güzel
Soran3 ayDirekt alamıcam ya çok dedi herkes fiyatına ve doğru söylüyorlar
Cevap sahibi3 ayBen yeni sattım dolapta bi Micheal kors çantamı 6500 e ve yepyeniydi bundan bin kat güzeldi söylesen haber verirdim dkdkkddk
Soran3 ay😭😭
3 ayAlma bence daha uygun fiyata daha güzellerini bulabilirsin
00 YorumlaFiyata takılan biri değilim beğendiysem hiç düşünmeden alırım ama bunun modeli güzel değil.
00 YorumlaYani ben almazdım.. ayakkabı ve parfüm orj olsun yeterli benim için 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayZengin bi sevgili bul adır enayiye, sen niye paranı harcıyorsun çiçeğim🌸
11 Yorumla
Soran3 ayAhahahahaha doğruuuu
Gizli Üye(18-24)3 aydeğmez bide öğrencisin bende öğrenciyim 10 bin Bir aylık param yani 😅
14 Yorumla
Soran3 ayKimileri yatırımını çantaya ayakkabıya yapıyor işte :D
Cevap sahibi3 ayayakkabı ya yapılır da bence ama çantaya hayır 10 Bin tl çanta alacan içine ne koyacan ruj peçete 😅😅
Soran3 ayVazgeçtim ya hiç gerek yok 10 çok fazla
Cevap sahibi3 ayhaha bencede aklınız başına geldi sanırım
- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler