mac 120li uzun sure kalici far paleti mac 7li firca seti mac profesyonel porselen kontur paleti kryolan profesyonel porselen fondoten kryolan profesyonel porselen stik kapatici gunluk kullanima uygun loreal visible fondoten loreal infalible pudra 2adet kas fari 2adet jel eyliner maxfactor suya dayanikli rimel 3adet goz ve dudak kalemi 5adet 12saat kalici ruj 145 Lira kargo bedava diyor :) Facebookta gördüm alınmalı mı ne kadar doğru. sormuşlar replika mı diye hayır birinci derece kaliteli ithal diyor bu da replika demek değil mi?
Bu seti aynı şekilde yıllardır pazarlıyorlar ki saçmalamasınlar yani :) Ben şahsen güvenemem ha pazardan almışsın kullanmışsın ha bunu almışsın kullanmışsın. Helede benim yüzüm gibi alerjik bir yüze sahipsen yandın :) Anında yüzün gözün şişer japon balığı gibi kala kalırsın valla :) :) Ben mesela sadece ve sadece bitsisel olmayan hiçbir makyaj malzemesi kullanamıyorum. O yüzden imkanın varsa testirini kullanmadan alma zaten. Yoksada bilinen birşey al derim.
Far paleti ve sagdaki kucuk kapatici paletinden var aliexpresten asiri uygun fiyata aldim ve cokta guzeller digerlerini bilemicem ama kapaticiligi kokusu falanda guzel ben cok memnunum normalde sahte pek kullanmam ama bu ikisini unlu bloggerlar bile kullaniyor