Kullanan varsa memnun kaldiniz mi? Siyah noktalara da etkisi var mi?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Pembesini kullandim pek bir etkisini göremedim :) nivea'nin manolya özlü 3'u bir arada ürünü var maske, peeling, yikama hepsi bir arada onu tavsiye ederim bak. Sebamed'in sabununu tavsiye ederim ve loreal'in 3 etkili pürüz karşıtı tonigini oneririm. Hiç kalmadı bende bunları kullaninca. Ve cekirdek yeme :)
Hepsini aynı anda mi kullandin :D en çok hngisinden memnun kaldin
Üçü de aynı ana denk geldi kullandım ama sen sabun+ tonik ya da nivea+tonik yapabilirsin duruma göre iste. Ben karışık kullandım. Çok da memnun kaldım. Ama nivea ve+tonik daha etkili sanırım, sabunuda arada kullaninca çok anlayamadim sabunun etkisini. Bende işe yaradı canim. olmadi bundan sonra denersin sende :)
Aynen denicem sağol canım :)
Rica :)
Bu ürünü kullanmadım ama garnierinkini kullanmıştım tatlım büyük ihtimal memnun kalırsın çünkü iyi bir marka ama bunu çok düzenli kullanman lazım.1-2 ay sabah akşam kullanırsan siyah noktalarına da çözüm bulursun. Her defasında parmağına nohut büyüklüğünde sık.
Sabah akşam kullanmak doğru gelmiyor bana ya sonuçta kimyasal. Sadece akşamları kullaniyorum. Umarım faydasını görürüm, sağol :)
Sana şunu söyleyebilrim. Garnier yüzü kurutur git gide belli olmasa da. Bu cildi parlak gösteriyor o yönden hoş ama siyah nokta için piyasada işe yarayan ürün yok. HİÇBİRİ. Kandırıyorlar insanı. Doğal kürlerden dene.
Siyah nokta bantları işe yarıyor aslında ama dediğin gibi doğal yöntemler daha etkili oluyor siyah nokta azaltmada
Bantlar yüzeydekileri alıyor sadece. Benim lise 1 de vardı. Cilt bakımı yaptırdım uzun süre şimdi hiç bir şey yok...
Hadi ya ne güzel :)
Bunu değil ama çok benzerini kullanmıştım ama bende pek etki etmedi. Bir de kullanırken yüzün iyi oluyor ama bırakınca bende hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı pek tavsiye etmem kullanmani
Bugün aldım pek böyle ürünler kullanmam doğal tarifler vs yaparım ama bir deniyim dedim
Dene belki sana iyi gelir ama hergün falan kullanma yine de cildin çok alismasin bağımlılık yapıyor galiba :D
Aynen hergun kullanmam zaten
Pembesini aldik hic bir faydasini görmedik.. Param cöpe gitti.. :D
pek faydası yok canım ya. çok düzenli kullanmalısın ve sabretmelisin. çok ağır gösteriyor etkilerini
Yüzümü daha parlak yapmıştı ama siyah noktalarda etkisini görememiştim ben
anladım banada etki etmicek gibi geliyor ama bakalım
Siyah noktalarımve sivilcelerim için cildiyeciye gitmiştim burnumun üstünde siyah noktalar vardı ve cidden çok fazlaydı bana doktor bir krem ve hap verdi sivilcelerim biraz geçti siyah noktalarım 3 güne kadar azaldığını fark ettim 1 1.5 ay sonra tamamen yok oldular kremeri kullanmadığım için bazen küük küçük çıkıyor ama tonik kullansaydım böyle olmazdı aslında gerçek gül suyu daha iyi gözenekleri sıkılaştırıyor
Siyah nokta için verdiği kremin adını yazar misin? :)
Tamam çook sağol
Pembesini kullandim pek memnun kalmadim. En iyisi turuncular sanirm
Fazla etkisi yok tavsiye etmem hiç
Garnier 3 bir arada al daha iyi siyah nokta icin
Bilmiyorum iyi gibi geliyo. Buharda tut burnunu sonra sık cikar hepsi
Gayet iyiydi. Ama bitince tekrar almadım.
Kullandim etkisi var canim
Kullandım da pek etki etmedi bende.
Ben memnunum Garnier kullanmada bunu kullan
Turunculu olanı güzel
kokusu çok hoş ama sıradan bir temizleyici sadece
pembesini aldım pink greyfurt hiç önermem
Kırmızısı vardı bende
Değilim
benn evt var
Ya bugün aldım da sanki yıkadıktan sonra siyah noktalarım daha belirginleşti :D
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?