Kuru ciltler için johnson baby nin bebek yağlarını kullananınız var mı? varsa memnun mu? ya da memnun kaldığınız bir cilt bakım ürünü varsa yardımcı olursanız sevinirim .. cildim hassas özellikle de bu havalarda hemen kuruyor bunun için soruyorum ..johnsons baby bebe yağı
Bayanlar, kuru ciltler için Johnson bebek yağları işe yarıyor mu?
Bebeklerin cildi çok hassas olduğu için Johansson Baby ürünleri bebek ciltlerini uygun üretiliyor sadece bebekler değil cildi kuru olanlar için de kullanılabilir 😊
ben bir demokozmetik uzmanıyım ve bu yağlar yada kozmetik ürünleri yüzeysel geçici bir tedavi sağlar kuruluğu bir kaç günlük geçirir fakat bunun yerine dermokozmetik olan tedavi edici kremler kullanıp kuruluğu tedavi edebilir pürüzsüzbi cilde kavuşabilirsin saygılar.
Evet baya güzel bende Johnsons babynin aloe veralisi var bebek yağı çok güzel ama suyla beraber kullanınca daha güzel oluyo nemi 10 kat daha hızlı hapsediyormus cilde
bende duştayken muhakkak soguk suyu açarım en ıkı dk .. sonra suryorum yagı bır daha durlamıyorum.. Cıldım aşırı kuru benım.. Bu yag olmazsa kurur gıderım hanı o derece..