Cilt Bakım Cilt bakımınızda bebek yağı kullanıyor musunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alışınca kullanmadan yapılmıyor gerçekten. Çok rahatlatıyor. Cilt bakımınızda bebek yağı kullanıyor musunuz? Cevapla Cilt Soruları Bebek Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Ben yüzüme değilde saçlarıma kullanıyorum yumuşacık yapıyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır bebe yağı kullanmam :D 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl ne işe yarıyor 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Çoğu nemlendiriciye göre daha iyi nemlendiriyor ve rahatlatıyor. Masaj yapabilirsin. Saçların kuruysa saçlarını da canlandırıyor. Yağlıysa sıkıntı yapabilir ama az kullan. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet mutlaka 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yüzüme değilde saçlarıma kullanıyorum yumuşacık yapıyor
Hayır bebe yağı kullanmam :D
ne işe yarıyor
Çoğu nemlendiriciye göre daha iyi nemlendiriyor ve rahatlatıyor. Masaj yapabilirsin. Saçların kuruysa saçlarını da canlandırıyor. Yağlıysa sıkıntı yapabilir ama az kullan.
Evet
Evet mutlaka
Evde çok var ama neye kullanılır anlamam