Cilt Bakım Bebek yağı kılları artırır mı? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biz bebek değiliz hormonlarımız çalışıyor artış yapar mı? Bebek yağı kılları artırır mı? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır bebek yağı yüzde tüy falan çıkarmaz tam tersi yüzüne nem kazandırır 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır arttırmaz 1 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl JJ olmasin da :) sırf kıllar artsın diye kullanılan ürünlerin neredeyse hepsi işe yaramıyorken bu bence bir şey yapmaz 1 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yıllardır dalının çoğu ürününü kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım hiç. 0 1 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Bu yorum çok iyi oldu Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl kıl köklerini besler ama kılları arttırıcı etkisi olmaz 0 0 Yorumla
iKmAnıl Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Hayır ben kullanıyorum sürekli öyle bişey olmadı 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl nerene sürdüğüne bağlı 0 4 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Tüm vücut Yorumla StayClimax +1 yıl Tüm vücut ise daha güzel hissedersin, kuru kuru yakmaz çamaşır vs girince hoş olur, bende sürüyorum tüm vücut Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Arttırıyor mu Yorumla StayClimax +1 yıl yok arttırmadı hiç, testis bölgeme de sürdüm daha iyi ferahlık verdi ara ara hoş yapıyor sürtündükçe Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bi cacık olmaz 0 2 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Çok iyi Yorumla Aishalover +1 yıl Hep kullandık hiç bişi olmadı beybisi rahat ol Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Niye kullanacağını söyle ona göre cevap verim. 0 6 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Duştan sonra nemlendirmek için vucudumu Yorumla Kenank07 +1 yıl Sana demedim k bakma fesatligina sormuş gibi geldi 🙃 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Hindistan cevizi yağı kullan bebişim. Yorumla melankolikMelaike +1 yıl @Kenank07 sus lan mok kafası Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Jdksjskjs Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl O çok donuyo ya Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kalınlaştırma siyahlaştırma ihtimali var 0 0 Yorumla
Accin_kapiyiii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl kökleri canlı tutar artmasa bile sertleşir 0 0 Yorumla
selamguzelaycicegi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl O değil de bebek yağı makyajı çok iyi çıkartıyor 1 3 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Bende cosmedin yağı var o da öyle Yorumla selamguzelaycicegi +1 yıl ay demen iyi oldu ya bakayım ona bir ara Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Öneririm Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne alaka 0 1 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Öyle diyor güzellik uzmanları Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. arttırabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır bebek yağı yüzde tüy falan çıkarmaz tam tersi yüzüne nem kazandırır
Hayır arttırmaz
JJ olmasin da :) sırf kıllar artsın diye kullanılan ürünlerin neredeyse hepsi işe yaramıyorken bu bence bir şey yapmaz
Yıllardır dalının çoğu ürününü kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım hiç.
Bu yorum çok iyi oldu
kıl köklerini besler ama kılları arttırıcı etkisi olmaz
Hayır ben kullanıyorum sürekli öyle bişey olmadı
nerene sürdüğüne bağlı
Tüm vücut
Tüm vücut ise daha güzel hissedersin, kuru kuru yakmaz çamaşır vs girince hoş olur, bende sürüyorum tüm vücut
Arttırıyor mu
yok arttırmadı hiç, testis bölgeme de sürdüm daha iyi ferahlık verdi ara ara hoş yapıyor sürtündükçe
Bi cacık olmaz
Çok iyi
Hep kullandık hiç bişi olmadı beybisi rahat ol
Niye kullanacağını söyle ona göre cevap verim.
Duştan sonra nemlendirmek için vucudumu
Sana demedim k bakma fesatligina sormuş gibi geldi 🙃
Hindistan cevizi yağı kullan bebişim.
@Kenank07 sus lan mok kafası
Jdksjskjs
O çok donuyo ya
Kalınlaştırma siyahlaştırma ihtimali var
kökleri canlı tutar artmasa bile sertleşir
Sanmıyorum
O değil de bebek yağı makyajı çok iyi çıkartıyor
Bende cosmedin yağı var o da öyle
ay demen iyi oldu ya bakayım ona bir ara