Kiloyu yağdan değil kastan ve sudan verirsem ne olur? Incelmiş Görünmez miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılböyle küçülürsün o vakit. incelmek olmaz o. mesela geniş omzun varsa kısalır. ama yağ yakarsan sadece zayıflarsın. Kasların küçülür, bu da genişleyen deride sarkmalara sebep olur. hatta dikkatsiz olursan o kısımları da yağla dolar. böyle küçülür ama şişersin :D
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyet yapıyorum ama yağdan mı gidiyor kastan mı gidiyor nerden bilecem?
- +1 yıl
yağdan gidiyor. tabi önce az biraz karbonhidrattan. birazcık ufak egzersiz eklersen yap yakımını hızlandırabilirsin :))
Soran+1 yılPilates yapıyorum ama bu ara meşgul olduğumdan vakit ayıramıyorum. İlk hedefi vücuttaki ödemi atmak olan bir diyet var. Bir gün sırf haşlanmış patates, ikinci gün sadece yeşil sebze, üçüncü gün et ürünleri, dördüncü gün sadece meyve ve beşinci gün sadece yumurta yiyorsun. Bunda yağ mı gider kas mı?
- +1 yıl
yağ gider yağ. patateste protein var. kaldı ki ne giderse gitsin. ödem gitsin sonr aona göre diyet alırsın. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun :)
Soran+1 yılSağolun
En İyi Cevaplar
+1 yılGörünürsün tabi De sudan nasıl vereceksin?
İşemekten ciğerim soldu01 Yorumla
Soran+1 yılÖdem atmak olabilir. Vücutta çok fazla su tutulumu varsa bunları atmak olabilir. Ki Vücutta çok fazla su var malum.
- Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılsudan verirsen diyetin bittiği anda o kısmı geri alırsın. vucudunda 1 kilo yağ ile 1 kilo kasın görünümü çok farklı kapladıkları alan bile çok farklı.
www.fitnesshocaniz.com/.../DYMOUFf4HNiRG5D8.jpg
bir bak.00 Yorumla
sadece gücün tükenir ve daha sonra daha fazla kilo alırsın o kadarcık :)
09 Yorumla
Soran+1 yılYani diyelim ki ben 60 kilo olup 70 kilo görünücem yine öyle mi?
Soran+1 yılEvet tahmini kilo vardır bakınca. @fakiruuss
Soran+1 yılİlk hedefi vücuttaki ödemi atmak olan bir diyet var. Bir gün sırf haşlanmış patates, ikinci gün sadece yeşil sebze, üçüncü gün et ürünleri, dördüncü gün sadece meyve ve beşinci gün sadece yumurta yiyorsun. Bunda yağ mı gider kas mı?
Soran+1 yılEvet sıkıyor ama 4. Günüm 2,5 kilo verdim mesela. Vücudumda çok ödem vardı sanırım onlar gitti
Soran+1 yılInşallah
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
+1 yılspor yapmadan sadece diyet yaparsan yağdan çok kas kaybın olur oda şekilsiz bir vücuda sahip olman demek
00 Yorumla
+1 yılYok zararlı o benim hqlamda diyet yapcam diye ödem den kasdan vermiş hasta şu an doktorda dedi zararli diye sen sadece yagdan vermeye bak ;)
00 Yorumla
+1 yılHayır görünmezsin. Yakın zamanda da bitkin düşer hastalığa kalirsin. Unutma ki kalpte bir kastir. Vücut susuz yaşayamaz. Sağlıklı kilo vermek yağ kaybetmekten oluşur
00 YorumlaBunu yaparsan uzay mekiği olmadan aya çıkmış kadar hayranın olurum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana
Soran+1 yılE tamam o zaman her türlü önce yağdan gider. Kastan kaybedersiniz kiloyu olayları yalan
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim o zaman :)
+1 yılsen zaten beyinden başlamışsın erimeye onlar da olur merak etme.
05 Yorumla
Soran+1 yılAptal aptal konuşmayın. Diyet yapıyorum ama yağdan mı gidiyor kastan mı gidiyor nerden bilecem?
- +1 yıl
vücut her zaman önce yağ dokusunu yakar. ama bilinçsiz diyet yaparsan her ikisi de gider.
Soran+1 yılİlk hedefi vücuttaki ödemi atmak olan bir diyet var. Bir gün sırf haşlanmış patates, ikinci gün sadece yeşil sebze, üçüncü gün et ürünleri, dördüncü gün sadece meyve ve beşinci gün sadece yumurta yiyorsun. Bunda yağ mı gider kas mı?
- +1 yıl
kabonhidrat ve protein ve vitamin karışık içerikli beslenme düzeni var bence yağ yaktırır ama bilemiyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler
Hayır. Kas daha yoğundur kastan 5 kilo vermenle yağdan 5 kilo vermen arasında baya hacim farkı var. Ayrıca sağlıklı değil
07 Yorumla
Soran+1 yılDiyet yapıyorum ama yağdan mı gidiyor kastan mı gidiyor nerden bilecem?
Soran+1 yılAynen öyle. Teşekkür ederim o zaman çok sevindim :)
Soran+1 yılYapacağım Sağolun :)
+1 yılsönersin yana kalıplı durusun söner bir moka benzemez
07 Yorumla
- +1 yıl
kas çalışmadıgın yane direnç göstermediğin spor yapmadığın diyim cardioda dahil herşeyde kas kaybedersin sadece diyet ile kası daha çok yakarsın
- +1 yıl
protein almadıgın her zaman kas kaybedersin bunu unutma gizli özelden yazsana bana düzgün bir program çıkartalım sana
Soran+1 yılProtein alıyorum işte. Sırf et bir gün sırf yumurta diğer gün
- +1 yıl
dengelemen gerek aynı günde tek günde komple tek grup beslenmek olmaz
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Ayrıntıları geçiyorum yağdan ver.. Ne sağlığından ol ne de zayıf düşme
07 Yorumla
Iki haftadır pilates yapamıyorum normalde 3 gün yapıyordum, pilates yokken yürüyüş yapıyordum ama meşguliyetten yapamıyorum.
Soran+1 yılNormal zamanlarda öyle yapmaya çalışacağım tamam. Sağolun
Soran+1 yılHoş yağdan mı gider o şekilde yoksa kas kaybı mı olır söylemediniz ama neyse
yağdan vermemen bişiyleri değiştirmez diğer yönden vermen sağlığını etkiler
010 Yorumla
Soran+1 yılYa diyet yapıyorum ama yağdan mı gidiyor kastan mi gidiyor nerden bileceğim
Soran+1 yılPatates ödem attırıyor, yeşillik zaten düşük kalorili ve genelde diyetlerin hepsinde başrolde. Kas kaybı Olmasın diye de bir gün saf protein olan yumurta ve diğer gün et ürünleri var sanırım. diyete tam uymamış olmama rağmen 4. Günüm bugün ve 2,5 kilo verdim mesela. Benim vücudumda çok ödem var sanırım patates onları attırdı
Soran+1 yılBenim vücudumda 3 kilodan fazla ödem vardı zaten onları atıyorum sanırım. Bir diyetisyene başvurayım en Güzeli
Soran+1 yılTamam gideceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKastan dediğini bilmem ama sudan vermeyi bir daha düşün bu sefer yağlar sertleşir daha zor olur hatta tehlikeli olabilir
00 Yorumla
+1 yılVücudunda sarkma olur öyle yaparsan yaşlanınca zaten insanların kasları eridiği için vücudu sarkıyor
00 Yorumla1 Kilo yağın kapladığı alanla 1 kilo kasın kapladığı alana bak bir istersen
00 Yorumla
+1 yılyaşlı nineler gibi olursun
09 Yorumla
- +1 yıl
spor olmadıkça kaslardan gider birde sudan
Soran+1 yılIli haftadır yok
- +1 yıl
anlamadım ama başarılar sana
Soran+1 yılIki haftadır yok dedim. Sağolun
- +1 yıl
ben pazartesi spor ve diyete başladım 93 kiloydum bugün tartıldım 90 olmuşum. sen nasıl veremedin anlamadım ve bayrama kadar amacım 78 ya da 80 olmak. ki olurumda çünkü günlük normal yaşamımda 5 ile 10 bin kalori arasında beslenirken şimdi sadece 1000 kalori ile besleniyorum
Soran+1 yılBende iki ay önce başladım 75'tim şu an 66 kiloyum. Bir ayda bir 6-7 kilo daha vermek istiyorum o yüzden şu 5'te 5 diyetine başladım mesela. Eğer bunda yağ yakımı oluyorsa bir 5 gün daha Yaparım diye düşündüm. Amacıma ulaşmış oluyorum neredeyse. Ondan sonra kalan 5 kiloyu da az yiyerek, enerji harcayarak veririm demiştim.
- +1 yıl
kilo vermek mi önemli senin ölçün mü sana bir fotoğraf gösterecem sonrasına sen karar ver
https://i.hizliresim.com/Gk0MPy.jpg - +1 yıl
bu arada kas kazanırsan neredeyse 10 yıl kadar kötüde beslensen harakette etmesen yine formunu korursun. ve diyet yerine sağlıklı beslenmeye yönel diyetler çok zararlıdır heleki internetten bulma şu bu diyetleri
ne diyon zalımın kızı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyosan atlama
+1 yıljole gibi bıngıl bıngıl olursun
04 Yorumla
- +1 yıl
Olcturuyosun onu diyetistene
Soran+1 yılAnladım o zaman bir diyetisyene de gideyim
- +1 yıl
Bencede
incelmiş görünmezsinn.
01 Yorumla
+1 yılHalin kalmaz yigilir kalirsin bir yere
06 Yorumla
Soran+1 yılYa Vücudumdaki tüm kaslar erisin demiyorum ki zaten. Diyet yapıyorum ama diyelim ki yağdan değil kastan gitti 10 kilo. ince görünmeyecek miyim
- +1 yıl
Imce gorunmek istuyorsan. Spor yap. Yaptiktan sonrada hiçbişey yeme. Yaklasik bir saat. Kilona gore sure değişir
Soran+1 yılNormalde haftanın iki üç günü pilates geri kalanında bir saat yürürüş yapmaya çalışıyordum ama bu iki haftadır meşguliyetten yapamıyorum. İlk hedefi vücuttaki ödemi atmak olan bir diyet var. Bir gün sırf haşlanmış patates, ikinci gün sadece yeşil sebze, üçüncü gün et ürünleri, dördüncü gün sadece meyve ve beşinci gün sadece yumurta yiyorsun. Bunda yağ mı gider kas mı?
- +1 yıl
Yag gider. Bence kaslarini harcama direk yaglarini erit. Ben zayifim ve halimden cook memnunum tavsiye ederim.
Yagsiz ye ama zeytin yagi kullanabilirsin. Yulaf ezmesi mercimek. Kisacasi proteinli rejim yap
Soran+1 yılKas harcamak kimse istemez zaten ama internette o kadar çok yazıyor ki kaslardan gider yağdan gitmez diye, insanın aklı karışıyor. Benim bildiğim Vücutta yakılan ilk şey depolardır. Depodaki yağ, depodaki karbonhidrat. Bu yüzden yağ, şeker almayın derler diye biliyordum. Bu dediğimde yağ yok. tuz yok, meyve şekeri dışında şeker yok.(hoş benim kan Şekerim düştü diye küçük bir Parça çikolata yemişliğim var ama ondan da bir şey olmaz heralde) hepsini bir bütün olarak düşününce vücudun kaslardakine ihtiyacı olacağını sanmıyorum bende
- +1 yıl
Proteinli beslenmedigin surece kaslandan gider. Protein kaslarin yapsini olusturur. O yuzden dedim sana prteinli rejim yap diye.
Bunu nasıl yapacaksın çok merak ettim.
01 Yorumla
Bilmediğim için böyle bir soru sordum
+1 yılYagdan vermek daha kokay
03 Yorumla
- +1 yıl
Yagsan gider terle ve spor yap
Soran+1 yılNerden biliyorsun yağdan gittiğini?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiloyo olmayan kaslarndan nasl vereceksn
00 Yorumla
+1 yılGörünürsün
00 YorumlaAyilip bayilirsin
01 Yorumla
+1 yılGüçsüz düşersin
03 Yorumla
- +1 yıl
Kasdan gitmesi için vücudda karbonhidrat ve yağın tükenmesi lazım oda zor bir ihtimal 4 5 gün aç kalman lazım zor yani vücudun kası yakması
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla hastanelik olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılIki haftadır yapamıyorum Öncesinde yapıyordum. Yürüyüş ve pilates
Soran+1 yıl2,5 litre içiyorum zaten en az. Tiroid ilacı kullanıyorum o yüzden metabolizmam da hızlı öalışıyor sanırım. Peki bu bahsettiğimde yağ mı gider kas mı? 5 gün içinde tüm besin gruplarından besleniyorum çünkü. İki gün sırf protein var hatta gördüğünüz gibi
Soran+1 yılHayır ben kendim gördüm internette. arkadaşjm da denedi bende denemek istedim
Sen ver sana sarbest
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği