90 60 90 şişman mı size göre?Artık bir çok kişi fazla iri olduğunu söylüyor.
Cevabın nedir?
senin hiç yememen lazım çok kilolusun mazallah kıyafetlerinde olmuyordur sana şimdi fazla kilodan o bir çok dediği kişler bide sen aklınızdan zorunuz olmalı hiç yeme yememezlik hastalığına tutulur ölür gidersin doktorlarda kurtaramaz arkadaşalrında arkandan
09 Yorumla- +1 yıl
ne diyosun sen yaa
- +1 yıl
90 60 90 kalıplaşmış bir ölçü inkar edemezsin burda belin 58 olsun ya da 62 olsun ya da göğüs ölçün 89 olsun yinede bu 90 60 90 ölçüsü sınıfına girersin ona yakın olduğun için kastettiğim bu.
- +1 yıl
saçmalama daha önceden kalıplaşmış 906090 diye bir kural birşeymi vardı öyle bir ölçü sınıfıda yok ne alaka bel 70 olursa noluyor hangi sınıf yavv başka işiniz yokmu nedir bu takıntı güzellik yarışmasınamı hazırlanıyorsun napıyorsun kemikleriniz çıkıca çokmu güzel görnüyor sanıyorsunuz kimse 906090 ölüçüye mezroyla gelip ona göre sevgilide olunmuyor insanlardaki zayıflık tutkusu hele yeni ergenlik çağına giren çoğu insanalrda oluyor
- +1 yıl
sevgili olmaklla aklını bozmuş kızlardan birisin ve kendini kanıtlama çabası olan otur ye o zaman öyle sevgili bul benim umrumda değil bunlar ben kendimi güzel olmadan sevemem.
- +1 yıl
bence sen öylesin o yazdıkları aynı sen kendini anlatmışın senin kafanda sorun var şuan kanatinide verdim bir psikologla görüşsen iyi edersin ayrıca benim kimseyi kanıtlama diye birşeyim yok kimseyide tanmıyorum etmiyorum benim burda vs sevgili şeylerle işim olmaz olmadıda şimdiye kadar senin kafa gitmiş belki tavsiyeiz olur dedik ama sen çoktan bulnaıma girmişin
- +1 yıl
eğer aklında olmasaydı bana gelipte böyle sevgili bulunmaz diye saymazdın ben bu ölçülerle sevgili bulunur mu diye sormadım insanlara sataşmadan önce anlamaya çalış ve psikolog değil psikiyatri paklar seni o da belki.
- +1 yıl
madem hoşuna gitmiyor yazmıycaksın güzelim.
En İyi Cevaplar
bu soru sayesinde farkettim ki burda herkes ciddi ciddi bi tarafından sıkıyor. zayıf bir kadın bulun ve mezuaryla ölçün onu.
90 60 90 çokkk ince bi kadının ölçüsüdür.01 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle çok ince bir ölçü aslında bende o yüzden şaşırdım.
değil bence.kim o iri diyenler :D hatun kısaysa 60 göbek fazla ona tabi :) bu ölçülerdeki hatunun en az 175 cm boyu olması gerek.çünkü manken standartı bu sonuçta
07 Yorumla- +1 yıl
manken olmaktan bahsetmedim zaten bu ölçüler manken için fazla.kısa kadın içinde 60 bel çok incedir benim 62-63 mesela herkes hemen ne kadar ince belin var diye yorum yapar.
- +1 yıl
mezurayla bi 60 yapıp bakın bakiyim
- +1 yıl
sonuç olarak çok ince.
- +1 yıl
ben genel olarak ölçüden bahsettim.
Bak bakam fazla bişi var mı?
link
Not: Profile kısmına tıklayıp, 90-60-90 olduğunu görebilirsin..01 Yorumla- +1 yıl
işte budur!
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
62Cevap
nedir bu 90 60 90 tabusu anlamadım gitti. türk kadını standartlarına yani boy oranına göre fazlasıyla fazla. bu ölçüler boy standardına göre belirlenmiş ölçüler. senin boyun kaç onu de bi kere. 175'ten aşağı ise geçmiş olsun.
28 Yorumla- +1 yıl
bir kadının ideal boy aralığı 1.65-1.75 arasıdır bana göre kadın uzadıkça erkeksileşiyor çünkü ben 1.72 yim hiçte geçmiş olsun deme çünkü taş gibiyim.
- +1 yıl
- +1 yıl
ya şimdi dicem birşey olmayacak. seni daha görmeden nasıl ne diye kıskanayım bu bir. erkekliğime laf edecek olan yanıma bi uğrayacak ondan sonra konuşacak bu iki. resimde uygulanan photoshop'tan haberin yok olsa da o kadar mükemmel fiziğe sahip misin bu üç. seksi dediğim güzel dediğim kadın zaten benimdir benim yanımdadir bu dört. sen neyin kafasında ispatındasin bu da beş? :)
- +1 yıl
bu attığın yorumlar yeterli benim için kıskançlık insanın ruhunda varda her şeyi kıskanır erkekliğini şeyinin işleviyle kıyaslayacak kadar ergen olman ayrı bir olay ben hormonlarla karşılaştırmıştım.photoshop demişsin zaten okuduğum bölümde alasını yapıyoruz emin ol.ve evet bu kadın kadar güzel vücudum hatta daha güzel kimseye bir şey kanıtlamamada gerek yok kendimi biliyorum bana soru soran sizsiniz.
- +1 yıl
@aezakmii çok sabırlısın hocam.. tebrikler..
- +1 yıl
sende çok maydanoz canım.
- +1 yıl
anlamaya çalışıyorum küçük hanımı bu yüzden sabrediyorum. ondan yaşça ortamca tecrübe vb bir çok yönde ileride olmama rağmen ergen oldugum için sanırım böyle oluyor :) gelişimimi tam tamamlamadıgım için atar trip yapıyor bana. ispatlamaya çalışıyor kendini. ama ben ergen oldugum için ha yanlış anlaşılmasın :)
+1 yılbu arkadaşımız şişmansa , bu ölçüler şişmandır ;)
link11 Yorumla- +1 yıl
beli biraz kalın o kadar.
+1 yıliri mi !?tam tersi olmasın etrafımdaki erkekler balık et seviyor belim 65 cm ona bile ne kadar ince diye tepki alıyorum :O
18 Yorumla- +1 yıl
benim belimde 62-63 gibi bir şey çok ince diyorlar ama 90 lara şişman diyorlar işte.
- +1 yıl
ya boşver kimin ne dediğini sen biride 1.75te hoş sadece standart bu demiş.standartlar sürekli değişiyor bırakın ya
- +1 yıl
standart değişen bir şey zaten ama kilolu denmesi garip geldi bana
- +1 yıl
Aynen öyle benim de belim 60 cm kalçam 90 cm ve 48 kiloyum. Bazı arkadaşlarım "ele gelen hatun" sevdiklerini ve benim ölçülerimin international ideal olduğunu ,Türk erkeklerinin zayıf kız sevmediğini söylüyorlar. İri değil yani 90-60-90 zayıf hatta. Mankenlerin hemen hepsi zayıflıktan kopuyor ve 90-60-90 lar olsa olsa 2 cm fark eder.
- +1 yıl
aa çok ilginçmiş ben 56 kilo lolduğum halde belim 62,5 kalçam 93 cm :/
- +1 yıl
Ölçülerin aslında hiç kötü değil sadece biraz kilondan dolayı balık etli duruyor olabilirsin.
- +1 yıl
ben balıketli durmuyorum hatta herkes belimin çok ince olduğunu ama göğüslerimi nasıl taşıdığını anlamadığını söyler.
+1 yılHayır canım 90 60 90 zaten 34-36 beden oluyor ki bu gayet ince, fit ve hoş. Hemde sağlıklı hafif bir beden yani.
010 Yorumla- +1 yıl
canım 34 e denk gelmez çünkü kalça ölçüsü onu engeller üsttende göğüs
- +1 yıl
ama kilo olarak gayet sağlıklı bir kiloda olursun en fazla 55
- +1 yıl
oda vücut tipine göre değişiyor aslında.
- +1 yıl
öyle :) mesela bana yakışıyor bir bakan on kez daha bakıyor :)
- +1 yıl
maşallah o zaman sanada ölçülerin tam 90-60-90 mı
- +1 yıl
hayır ama yakın. 89-61-90 :D :D nerdeyse tam :D
- +1 yıl
benimde 93-62-93 şu an
- +1 yıl
çok güzel çok maşallah fiziğini koru dikkat et :)
- +1 yıl
teşekkür ederim sende :D
- +1 yıl
bende teşekkür ederim :D
+1 yılZahia Dehar en ideal ölçüleri bünyesine almış. Bize beğenmek düşüyor.. Buyrun:
https://www.youtube.com/watch?v=vxUl7XyJY8g00 Yorumla
+1 yılFazla iri mi?! Yapmasınlar ya. Ben 84-60-90'ım ama sütyenle birlikte ölçünce o 87 falan oluyordur. Be 171 boyunda 48 kiloyum. Bildiğin zayıfım.
03 Yorumla- +1 yıl
ben 1.72 yim ve ölçüler aramızda bir kaç cm oynuyor :/
- +1 yıl
Sen de gayet zayıfsındır o zaman?
- +1 yıl
ama ben 56 kiloyum senin kadar zayıf değilim 93 benim göğüs çlçüm büyük pran orda sanırım belim 62,5 kalçam 93.
+1 yılboy da mühim boy..
90 60 90 1.55 vaar
90 60 90 1.75vaar.12 Yorumla- +1 yıl
maksimum 1.75 minimum 1.65 olmalı bence
- +1 yıl
1.65 e idealdir bence 90 60 90 sonraki her 3cm ye +2 değer ekleme yapabiliriz :))
az bile :(( bence 100 100 120 olursa daha iyi olur bana göre :D valla balık etli her zaman güzeldir ölürüm hatta
02 Yorumla- +1 yıl
o da fazla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl90 60 90 sadece 180 ve üstü kızlarda güzel durur. 90-60-90 olan kızlara ruslar deniyor bu arada.
Bu yüzden bosuna öyle olmaya calısmayın. boyunuz belli. Ve kilolu gösteriyorsunuz05 Yorumla- +1 yıl
bana neden herkes incecik diyor?ayrıca bir kadının boyu 1.80 se bildiğin erkek gibi duruyor.1.72 boyunda 56 kilo olan biri nasıl şişman olabilir?
Cevap sahibi+1 yılHiç merak etme. 180 ise erkek gibi durmuyor emin ol. rus kızlara erkek gibisin diyebilecek kim var ki?
kilo ya bakma. hacimsel olarak sisman gosterebilrisin gayet. nasıl mı. bel ince 60 zaten ayaklar celimsiz sadece basen gögüs ve diger yerlerin zayıf ve dolgun gösteren 90 lıklar varsa zaten kilolu gösterirsin. ve sana yaklaşan sadece ne icin yaklaştıgı belli işte.- +1 yıl
rusları hiç beğenmiyorum ben ayrıca 1.80 değil çoğunluğu türk kızlarına göre daha uzun evet ama 1.75 üstü ordada az ki iyiki öyle çok kötü bana göre 1.80 boy :S benim ailemde çoğu kişi 1.80 lerdedir ve onlara çekmediğim için şükrediyorum.bunun gibi bir vücudum var çirkin diyenin kendi zevksizliği link
Cevap sahibi+1 yılBu söyledigin normal gibi gorunuyor. Bazıları var dehset sisman gorunur. sen boyleysen sevgilin olacak kişi umarım sadece vucudundan dolayı seninle olmaz. severek olur iyi sanslar
- +1 yıl
teşekkürler
benim boyumda biri için (168) bence iri olabilir ama boyda ideal ise iri değildir.
02 Yorumla- +1 yıl
ya aslında iri değil ancak dürüst olmak lazım 90 numara olan göğüsler bir süre sonra sıkıyor çünkü bir süre sonra sarkıyorlar... daha küçük ve daha dik olanlar daha hoş kılıyor bayanı...
01 YorumlaBöyle saçma bir soruya 60 tane cevap gelmiş ya, vay anasını fazıl say anasını
30 Yorumla
+1 yıllink
Böyle bir şey galiba 90-60-90..Fazla mükemmel.02 Yorumla- +1 yıl
bunun kalçaları 96 dan aşağı olamaz.
- +1 yıl
Fark etmez, o da güzel, 90 da güzel :)
- Moda & Stil konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılBkz. link
00 Yorumla 1.80 boyda 90 60 90 idealdir şişman değil
boy kısaldıkça ölçüler orantısızlaşıyor04 Yorumla- +1 yıl
bence kadınlar uzadıkça kıvrımını kaybediyor daha doğrusu 1.75 üstüne çıktıkça.
- +1 yıl
bence çok güzel
200 kilo hatunlarin buralarda boyle muhabbet yapmasına anlam veremiyorum. Birakin ego sorunsalini, kendinizle barisik olun biraz
02 Yorumla- +1 yıl
belki çok zayıfımda egomu kiloluyum diye tatmin ediyorum ama bu ihtimali hiç düşünmedin neden biliyor musun?çünkü şişko olan sensin :D
60 bel abi nereye şişman şişman anlayışınız ne sizin hepsni geçtm bn nerdeym:s
10 Yorumla
+1 yılÖlçüler o olabilir fakat hani diğer bölgeler nasıl sadece ölçü bazında o bölgelere odaklı olmamak gerek bazı kadınlar şişman gibi bazıları ise çok seksi ve güzel görünüyor hani her kadına bu ölçüler olacak diye birşey yok bana göre.
00 YorumlaBu olculeri hayal eden hatta hayallerinde bile goremeyen ne kadar cok bayan var biliyormusun ne sismani boyle dusunen arkadaslari merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh zavallicim kendini böyle yerlerde vücut ölçülerini erkeklere yazarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Üzülüyorum böyle megolaman insanlari gordukce.
03 Yorumla- +1 yıl
git işine.
Cevap sahibi+1 yılSen git işine yavrum neyin hesabını yapıyorsun sen erkeklere seksi vücut resmi atıp ben bundan daha güzelim diyerek megolaman havaya bürünüp egonu mu tatmin ediyorsun ?
- +1 yıl
sen çirkinsin diye bende mi çirkin olmalıyım?hem dediğin gibi olsa bile sanane?
Önce kızı görmek lazım.
150 boyunda 90-60-90 la
180 boyunda 90-60-90 bir değil.11 Yorumla- +1 yıl
bana göre ikiside hoş değil iki boyda abartı
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok be ne irisi gayet guzel bence 38 bedenden iyidir
00 YorumlaGöğüsle ayaklar iyiyse sorun yok bide boy çok önemli
00 Yorumla1.50 boy olursa şişman tabi ordaki 90-60-90 1.75-1.80'den başlayan kadınlar için.
18 Yorumla- +1 yıl
ben 1.72 yim ve çok iyi taşıyorum buna yakın ölçüleri.
- +1 yıl
bana zayıf diyorlar ama :/
- +1 yıl
o küçük göğüslü ama tabi bana göre.
- +1 yıl
kilosu iyi evet.
Yook daha neler neresi şişman. 90 60 90 bir bayan için ideal bir ölçüdür.
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
Kizim bu olcu isleri eskide kaldi bu serbst piyasada hala bunlara takilan varsa sen ona hic takilma bence
10 Yorumlahmm 90 60 90 kız görmek :S var mı türkiyede öyle bişey :)
06 Yorumla- +1 yıl
ee mümkün
- +1 yıl
93 62,5 93 olduğuma göre 9060 90 da vardır
- +1 yıl
senin söylediğin manken bedeni ve gayet güzel kemik yapın iriyse yapacak bir şeyin yok canım
02 Yorumla- +1 yıl
ne irisi ya ben inceyim gayet
ince bel iyidir de çok standart gibi bu niçin 89 59 89 değil...
04 Yorumla- +1 yıl
çünkü 90 60 90 ölçüsüne şişman dendi onun hakkında konuşulmadı
- +1 yıl
erkeklerin ne diyeceği belli olmaz :D
+1 yılyok canım çok güzel vurdunmu ses gelecek ya ne öyle kupkuru
00 Yorumla
+1 yılşişman falan degil mükümmel bence dünya standartıdır daha zayıfı işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılsence 90 90 100 nasıl bir ölçü?
01 Yorumla- +1 yıl
100 biraz fazla 95 olsa kurtarır
göğüs kısmı çok büyük beee
10 Yorumlatam ideal tip şişman filan değil
02 Yorumla- +1 yıl
bencede.
bence 75-60-75 çok daha iyi :D
14 Yorumla- +1 yıl
neee inanmıyorum o göğüsler o kalçalar aman allahım çok az
- +1 yıl
80 olsaydı anlardımda 75 fazla az geldi :D
kesinlikle 85 65 85 daha hos oluyor bence
05 Yorumla- +1 yıl
85 lerde fazla az sanki
- +1 yıl
erkekler muhabbet ederken 85 ten mi bahsediyor
- +1 yıl
:D
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. sayılara takılmam,gözüme nasıl göründüğü önemli.
41 Yorumla
+1 yılbasenle göğsü güccük kızları beğenyolla jnm..
00 Yorumla
+1 yılkız dediğin iri olcak biraz aşırı değil azcık :D
02 Yorumla- +1 yıl
ama 90 60 90 ince aslında
- +1 yıl
90 60 90 a lafım yok.gayet güzeldir hatta.aşırısı kötü.
boya göre değişir bence.
00 Yorumla
+1 yıl90-60-90 her şeyi açıklıyor yoruma gerek yok bence
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. ne şişmanı taş taş gibi vucut ölçüsü
00 YorumlaModa & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. ne şişmanı dalga mı geçiosun? bence zayıf bile.
01 Yorumla- +1 yıl
balık etli zayıf arası
o yalanı söyleyeni asacaksın..
04 Yorumla- +1 yıl
insanlar sapıttı bence
- +1 yıl
bende
+1 yıl130 kiloluk bir adam için zayıf :))
00 Yorumlatam tadında yeme yanında yat..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkim öyleymiş ki burda da :) bir de laf atıyorlar
00 Yorumla Balık etli denilen sınıf bu.
00 Yorumla
+1 yılneresi şişman 906090 olmayanlar ölsün mü
10 Yorumla
+1 yılonlar kıskanıyorlar :)
01 Yorumla- +1 yıl
erkekler söylüyor o ölçülere kilolu diye
85-55-85 en ideal ölçüdür o tarih oldu
04 Yorumla- +1 yıl
62,5 beliyle oha ne kadar ince lafını duymaktan gına geçiren ben 55 cm beli düşünemedim.
- +1 yıl
55 cm bel bulamazsın ya
Ya saçmalama ideal vucut bu
02 Yorumla- +1 yıl
bencede.
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak ettim ama senin ölçüler kaç şuan ? :)
012 Yorumla- +1 yıl
93-62,5-93
Cevap sahibi+1 yılboyunuda ytazarsan hayalimde cuk oturacaksın :)
- +1 yıl
1.72
Cevap sahibi+1 yılhmm yok yok iyisinde azcıcık böyle o küsuratları atabilirsen iyi olur bence ;)
- +1 yıl
yok ben onları seviyorum.
Cevap sahibi+1 yıl:) ama şişmanlığını şuna göre ölç bacakların kalın olmasın :)
- +1 yıl
niye kalın olsun ki normal gayet.
Cevap sahibi+1 yıltamam işte normalse skıntı yok güzel bi fiziğin var değerini bil ;) ki konuşmalara bakılırsa özgüveni olan birisin sen giyiminle bu fiziği fazlasıyla taşırsın ;)
Cevap sahibi+1 yılbu fizikle giyim tazrın nasıl pekii
- +1 yıl
özgüveni yüksek olan biri olarak topukulardan mini eteklerden ve dar bodylerden vazgeçemiyorum fakat çok az makyaj yaparım saç rengim doğal ve saçıma fön bile çekmem kendi halini seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılhmm seçimlerinide beğendim... :) güzel
Cevap sahibi+1 yılburalardaysan bir soruda bende bu ölçülere yanına yakıştıracağın erkek nasıl olmalı :)
+1 yılBazılarıı tombul sever :))
00 YorumlaBoy 130 felan ise evet.
10 Yorumla
+1 yılkedi-ciğer-mındar'dır o
00 Yorumla
+1 yılideal dendiğine göre bence iyidir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİri görünüyor 85 60 80 en iyisi bence
00 Yorumla
+1 yılyaşa göre keyife göre tarza göre değişir
00 Yorumlaevet fazla İRİ ıyyyy
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi