Epilasyon aleti Philips mi Braun mu tercih etsem bilemedim. Philips mi Braun mu epilasyonda iyidir? Nedeninide yazarsanız sevinirim :)Braun mu Philips mi epilatör önerirsiniz?
Braun
Philips
Diğer ( yorum :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyi epilatör hangi marka? Philips mi Braun mu epilasyonda iyi?
Günümüzde artık pek çok marka epilasyon sektörüne girmekte ve bu sektör için her kişiye ve bütçeye uygun epilasyon aleti bulundurmaya çalışmaktadır. Bakımına özen gösteren herkeste pek tabi bu aletlere yöneliyor ve sürekli epilasyon salonlarına gitmektense evde kendi kendilerine yapmayı tercih ediyorlar.
Hal böyle olunca da Braun ve Philips gibi iki büyük marka arasında kalan kullanıcılar epilasyon konusunda hangi markayı tercih edecekleri sorusuna yanıt arıyorlar.
Epilasyon Aletlerinde Braun mu Philips mi Daha İyi?
Epilatör deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Braun, epilasyon ve kişisel bakım sektöründe oldukça uzun yıllardır tanınıyor ve çeşitli ürünleri ile ön plana çıkıyor. Philips ise bu sektörde yeni olmasına rağmen oldukça sağlam ve güzel ürünleri ile de dikkat çekiyor.
Performans Açısından Braun mu Philips mi?
Performans açısından Philips ve Braun neredeyse birbirine yakın. Sektörde her fiyatta uygun ürünleri ve çeşitli olmaları ile iki marka da göz kamaştırıyor.
Fiyat Açısından Braun mu Philips mi?
Fiyat açısında bakıldığında ise Philips’in piyasaya daha iyi adapte olma açısından daha uygun fiyatlı ürünler ortaya koyduğunu söylemekte fayda var. Üstelik Philips ürünlerinin kaliteleri de oldukça iyi.
Tasarım Açısından Braun mu Philips mi?
Tasarım açısından ise yine Philips önde. Özellikle insan vücudunun hatları üzerine araştırma yapan ekibi ürünleri de bu hatlar üzerinde daha kolay gezsin diye dizayn ediyor ve bu da Philips'i rakiplerinden bir adım öne geçiriyor.
Kullanım Kolaylığı Açısından Braun mu Philips mi?
Kullanım olarak da Philips oldukça iyi. Birçok başlığa sahip ürünleri ile her türlü istediğini şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.
Sana, SAKIN epilatör alma desem? Sana olacakları anlataym? -Epilatoru ilk kullandiginda aaa ne güzel bacagim ne kadar da pürüzsün oldu diyeceksin. Tüylerinin çıkış sıklığına gore hee defasında epilatoru kullanacaksin -En fazla 1sene sonra bacakların öyle bir duruma gelecek ki epilatoru aldığın güne lanet edeceksin -Bacaklarına ne mi olacak? Soyak küçük küçük ve sert batıklar olacak ve cımbızla bile çekmekte zorlanacaksin. O pürüzsüz görüntüden eser kalmayacak. Hic batık gördün mu? Derinin tamamen içinde değil ama üzerinden epilatorle geçince alamayacagn kadar da dipte. -Sonra mecburen bacaklarını eski haline çevirmek için ağda deneyeceksin. -Epilatorun bacağına verdiği zarar tabiki giderilmeyecek hemen. En az 2-3ay da zar zor kendine gelecek. Batık derdiyle uğraşacagina epilatorden vazgeç ve ağda kullan derim ben. Rulo ağdalar çok pratik ve daha kalıcı sonuçlar verir sana.
aslında ikisi de onu hakkında uzman markalar ama genel olarak Philips in elektronik donanım anlamında daha sağlam olduğunu düşünüyorum. En basitinden kablolu kulaklık. Bu yüzden alacak olursam Philips.
Ha epilatör kullanmışsın ha jilet farkı yok. Acıya katlanıp sir ağdayı dene hem kılları azaltıyor hemde kıl yönüne doğru alındığından batık oluşmuyor :)
Şu reklamdaki ağda makinesi harika birşey ondan al derim ben kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye etmiştim kuzenlerime falan onlarda aldilar ve çok memnunlar
En İyi Cevaplar