Ev & Yaşam 2 ay Elektrik süpürgesi için hangi markayı tercih etmeliyim? Philips mi, Elektrolux mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yeni duyduğum ve çok övülen bir marka var elektrokux sizce o mu yoksa philips mi almalı? Elektrolux Philips Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Elektrik süpürgesi için hangi markayı tercih etmeliyim? Philips mi, Elektrolux mü? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyzTmrFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 1 ay Ev & Yaşam konusunda 450 görüş paylaştı. Philips. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 57% 2 ay Dyson big ball pro 2 var. o kullanılıyor evde. 2 yıl önce alınmıştı çok memnunuz. fakat philips mi electrolux mü diyorsan electrolux derim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 97% 2 ay Philips var bir tane süpürge yapılırken rahatça konuşuyoruz. Power pro city modeli. Büyük marathon almayın çünkü ağır yer kaplıyor ve gereksiz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Philips benim süpürge markamdır. Diğer marka hakkında yorum yapamam çünkü bilmiyorum. Ama ben memnunum.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 770 görüş paylaştı. Electolux diğerinden çok daha iyi motoruda daha güçlü tavsiye edilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 2 ay ihlasın da güzel bir süpürge robotu var öneririm gerçi çok pahalı ama baya iş görüyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Dyson bok gibi electrolux al philipsde iğrenç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cowboy3706 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Karaca vantuz v8 talky harika yeni adik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Philips marathon mükooooo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Dyson üstüne elektrik supurgesi yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hakkiates Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 ay bence philips Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Philips.
Dyson big ball pro 2 var. o kullanılıyor evde. 2 yıl önce alınmıştı çok memnunuz. fakat philips mi electrolux mü diyorsan electrolux derim.
Philips var bir tane süpürge yapılırken rahatça konuşuyoruz. Power pro city modeli. Büyük marathon almayın çünkü ağır yer kaplıyor ve gereksiz
Philips benim süpürge markamdır. Diğer marka hakkında yorum yapamam çünkü bilmiyorum. Ama ben memnunum..
Electolux diğerinden çok daha iyi motoruda daha güçlü tavsiye edilir
ihlasın da güzel bir süpürge robotu var öneririm gerçi çok pahalı ama baya iş görüyor.
Dyson bok gibi electrolux al philipsde iğrenç
Karaca vantuz v8 talky harika yeni adik
Philips marathon mükooooo
Dyson üstüne elektrik supurgesi yok
bence philips