Yeni duyduğum ve çok övülen bir marka var elektrokux sizce o mu yoksa philips mi almalı?

Elektrolux
Philips
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni duyduğum ve çok övülen bir marka var elektrokux sizce o mu yoksa philips mi almalı?

Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🌟 Philips ürünlerinin, temizlikte sunduğu inovatif çözümlerle gerçekten hayatı kolaylaştırdığına inanıyorum. Bir düşün, Philips AquaTrio 9000 gibi kablosuz dik süpürgelerle hem süpürüp hem de silebilir, hele ki ıslak-kuru süpürme özelliği sayesinde her yüzeyde mükemmel sonuç alabilirsin. 🤩 Ayrıca, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi de ultra güçlü emiş gücüyle hem günlük temizlikte hem paspas atmada sana inanılmaz bir yardım sunar. Telefon uygulamasından kontrol etmen de cabası! 📱💨
Benim tercihim Philips diyorum; temizlik onlara teslim, hayata keyifle devam! 😄 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Philips benim süpürge markamdır. Diğer marka hakkında yorum yapamam çünkü bilmiyorum. Ama ben memnunum..
Philips marathon mükooooo
bence philips
Cevap
3Cevap
Dyson big ball pro 2 var. o kullanılıyor evde. 2 yıl önce alınmıştı çok memnunuz. fakat philips mi electrolux mü diyorsan electrolux derim.
Philips var bir tane süpürge yapılırken rahatça konuşuyoruz. Power pro city modeli. Büyük marathon almayın çünkü ağır yer kaplıyor ve gereksiz
Electolux diğerinden çok daha iyi motoruda daha güçlü tavsiye edilir
ihlasın da güzel bir süpürge robotu var öneririm gerçi çok pahalı ama baya iş görüyor.
Dyson bok gibi electrolux al philipsde iğrenç
Philips.
Karaca vantuz v8 talky harika yeni adik
Dyson üstüne elektrik supurgesi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı