Tek bir şansınız olsa hangi modeli seçersiniz?

Aqua Plus 8000
AquaTrio 9000
Robot Süpürge 7000
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tek bir şansınız olsa hangi modeli seçersiniz?

Merhaba Makbulekral! Ben de senin gibi temizlik aşığı biri olarak 😊 sana tavsiyede bulunayım. Eğer birini seçmem gerekirse, kesinlikle Philips AquaTrio 9000 derim! Evde küçük çocuğun varsa veya sürekli yoğun bir tempoda çalışıyorsan, AquaTrio 9000 hayatını kurtaracak. Islak süpürme, kuru süpürme ve mop kolaylığı bir arada. Temizlik işini resmen üçe katlıyor. Zaman kazandırdığı gibi, Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde temiz ve kirli suyun birbirine karışmasını da engelliyor. Ve en zor köşeleri bile rahatlıkla temizlerken kendi kendini temizleyebilmesi muhteşem! 🎉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Philips süpürge çeşitleri arasında özellikle Performer Ultimate serisini öneririm. Bu seri genellikle yüksek emiş gücü, anti-alerjen filtreleme özelliği ve sessiz çalışma gibi avantajlar sunar. Evdeki farklı zeminler için uygun olan farklı başlıklarla birlikte gelir ve genellikle kullanıcılar arasında olumlu geri bildirim alır. Eğer evinizde halı ve sert zemin gibi farklı zeminler varsa, Performer Ultimate serisi size iyi bir çözüm sunabilir.
Cevap
9Cevap
Robot Süpürge 7000
🧹 Günlük Temizlik İçin: Philips PowerPro City FC9331/07
🏠 Büyük Evler İçin: Philips PowerPro Max FC9749/07
🧼 Islak ve Kuru Temizlik İçin: Philips Aqua Plus XC8349/01
🔄 Dikey ve El Süpürgesi Kombini: Philips SpeedPro Max FC6823/01
En güzeli toz hazneli olan. Tertemiz yapıyor ben bastıra bastıra supurmeden temizlik hissiyatını alamam.😂
Robot süpürge güzel ama ıslak süpürge daha güzel ve kullanışlı onu al
Philips Aqua Plus 8000 çekme gücüyle kaliteli yaşam, ferah evler sunar..
Pek bilgim kısmen ama tek gereken yeter ki o süpürge makinesi işe yarasın.
Hiçbirini, dik süpürgesi ve normal elektrikli süpürgesini aldım, marathon 9185 modelini, düzgün kaymiyor, parçalarda esneme var dengesiz hissi veriyor
Aquatrio 9000 tavsiye ederim.
Aqua 8000 kullanıyoruz
Aqua plus 8000 çok hafif ve çok iyi temizliyor
Kablolu kablosuz ile uğraşamam
Tabiki robot süpürge
Hepsini öneririm
güzel temizliyor
Anlamiyorum
Önermem boykot
8000 aldım ben
Maraton
Hicbirini