Cidden çirkin değilmi ya? TÜM erkekler beğeniyor neden acaba

Tüm erkekler hmm
Makyajsız halini atmışsın çoğu kızın makyajsız hali böyle doğal olarak güzel kız pek fazla değil...
Güzel kadın makyajsızda güzeldir. bir ton badana yapmaya gerek yok
Tabiki eminim. Barbara palvin mesela her hali ile güzel çirkin resmini bulursan sen haklısın güzel kadın adriana lima gibi ya da barbara palvin gibi olur
bu kadını hiç beğenmiyom. aşırı itici. harbiden neyi varki bunun bu kadar çok tutuluyo...
Aynen ya hep beğeniyorlar kara bişey işte kapkara
Aynen ya. burada öyle diyor çoğunuz. Dışarda konu olsu mu herkes beğeniyor
Rihanna yı
Kadın makyaj yapınca herkesi solluyor.
Giyim tarzını ele almıyorum bile zaten çıplahh geziyo karı 😄
Bu kadar koyu ten rengi sevmem ben. Vücudu çekici bence.
O da bilerek yapmadi zenci o hem zenciler ayricalikli
Zenci degil siyahi
Aynen zenci tamam vücuduna bişey diyemem tabi ama yüzü çirkin burnu falan geniş
Cevap
17Cevap
ben sevmiyorum alayı bir ton makyaj, bizim kampüsü boyarsın bu ünlülerin makyajıyla :D
Aynen ahaha :-D
Tüm erkekler degil ben hiç sevnmiyorum tiksiniyorum hatta
Çoğunluk beğeniyor. Ama her hali ile çirkin
Bilmem güzellik görecelidir hiç sevmem bu kadını
Ben beğenmiyorum ama beğenenlere neden beğeniyorsun demem..
Beğenmeyen birileri çıktı nihayet
Goz zevki olmazsa neyapar insan mesele erkek olmasi degil
Onu bunu bilmem ama Cidden çirkin
erkek milleti işte neyi seveceğini bilmiyor, ben neticemi açim beni de severler
yoo çirkin filan değil ten rengiyle ırkçılık yapmalıyım lütfen.
Tamam hadi ten rengini geçtik diyelim. Burnu bile kocaman. Üstelik bu resimlere bakıp hala nasıl güzel diyebiliyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum
Hiçte bile ona bakarsan barbara palvin adriana lima her hali ile güzel. Gerçekten güzel kadın makyajsızda güzeldir daha bunlar neki sari saçlı haline bak bide
Bence gayet iyi boyle kotu fotograflari gibi guzel fotograflarida var
Sonuçta kötü hali belli yani. O kadar badana yaparsa. Ben bakımlı halinide beğenmiyorum burnu falan çok büyük
Şu resimlerini koyarsan tabiki çirkin gelir dünyanın en güzel kadınlarından biri bence
O da bilerek yapmadi zenci o hem bence ayricalikli
Güzel kadın her haliyle güzeldir üstelik ben beğenmiyorum. Burnu çok geniş alnında çok geniş kapkara bişey
en cirkin fotolarini toplamis atiyorsun cok kiskancsn sen
Kıskanç falan değilim. Ona bakarsan barbara palvin adriana lima yı çok beğeniyorum çok güzeller. Çirkin halleri yok bile makyajsız bile güzeller. Ama bu çirkin. Burnu kocaman alnı genişçe kapkara bişey
Hicte bile cirkin degil cok sexsi bir kadin peki neden en cirkin fotolarini atmissin onu anliyamadim
Güzel kadın her zaman güzeldir. Güzel kadının çirkin halini bulamazsın. Ayrıca fiziği güzel bişey diyemem tabi ama gögüsleri de ufacık ona bakarsan.
Hayir ne alakasi var guzel kadinlarinda cirkin fotolari var öyle bisey yok guzel herzemqn guzel degil bazen foto cirkinde cikabiliyorlar ben cok gördum ben rihanayi cok begeniyorum hayranlarindan bitanesiyim hem herkesin zevki ayri
Guzel kadin ya cirkin diyemem. taş olurum
Ama cidden çirkin. bir ton makyaj yapıo
Yapipta bu kadar guzel olamayanda var ama
Tipim değil fazla karalar hoş olmuyor :)
Aynen öyle üstelik bu kapkara siyah bişey
Cirkin hallerini koymussun sen alayi makyaj
Güzel kadın makyajsızda güzeldir örneğin rihanna öylemi. Ama bu badana yapıyor resmen. Üstelik makyajsız halinden midem bulandı resmen
bencede cirkin la 😃ama sarkilari guzel
Şarkılara söz yok. Çirkin yani
Ben fizigi haric begenmiyorum
Fiziğine söz yok fizği güzel yüzü çirkin zaten
Tüm erkekler mi beğeniyor? Yok artık
Malesef beğeniyor lar tatlım. Dışarda özellikle çok beğendiklerini imâ ediyorlar. burada beğenmeyenler çıktı neyse ki
çok çirkin şahsen ben beğenmiyorum
Ha şöyle ya :-)
cingan bildigin karı
o Dudakları ısırırım :D
Iyyy çirkin be bu
Aynen cidden burada kötü ama sen de kötü halini gösteriyorsun
Gerçekten güzel bir kadın her haliyle güzeldir. Makyajsızken bile güzeldir. Demek ki güzel değil
şarkıcı zaten manken model değil ki kendisini de beğendirten sesi. Her haliyle seviyoruz ama <3
Genelde fiziğini beğeniyorlar.
Fiziği güzel zaten
bencede çirkin ama makyaj işte :/
Boşuna demiyorlar. Çirkin kadın yoktur bakımsız vardır diye. Ama ben yinede güzel olan kadının makyajsız da güzel olduğu kanısındayım
sende en çirkin fotolarını bulmuşsun
www.elperiodico.com.do/.../Rihanna-Diamonds.jpg bıde bu fotoya bak
Badana yapmış resmen. Güzel kadın her zaman güzel dir. Makyaj yapmadan bile üstelik bu attığın resim de çirkin kapkara bişey zenci
ya bende o kadar begenmıyoum ama sıyahı (zenci degil) olarak tatmin edici bir guzelliği var
Burnu bile çok geniş. Bir türlü anlam veremiyorum neden beğendiğinizi
sen kıskançlık yaptıgının farkındamısn
Hiçte bile beden rihannaya kıskançlık yapayım ki ayrucalığı mı var. Ona bakarsan adriana lima özellikle barbara palvin her hali ile güzel. Güzel kadın diye bunlara denir.
e ama işte sana ne kım begenırse begenır sen abrtıyosun guzeliğini
hayır çok tatlı :D
Ayyyyyyy iğrenç kapkara bişey
Bence çirkin kim kardashian varken kim bakar
Yani kim kardashian bundan güzel üstelik bu kapkara bişey
Çok Güzel değil ama bir albenisi var. ☺️☺️
Kiskanmayiin:))
Bu resimlerden sonra soğumadınn mı?
Kıskanççç
makyaj güzeli
Ben makyajlı halini de beğenmiyorum.
ama bacakları güzel
sensin çirkin
kıskanç karı
Kıskançlık yapsam neden Rihanna'ya yapayım. o kadar güzel kadınlar varken. Özellikle barabara palvin vede adriana lima çokkkk kkkk güzellllerrrr kıskançlık yapsam bunlara yapardım. o zaten çirkin tamammııııııı
Bence güzel
Bu resimlerden sonra soğumadınn mı üstelik daha çok çirkin resmi var bunun saçının sarı hali falan halen nasıl güzel diyorsunuz anlamıyorum
bnce de çirkin
Ha şöyle çirkin tabi ya
Cirkin
Kesinlikle :-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar