Çirkinim evet kabul çirkin kızların sevgilisi hiç mi olmaz ya hep böyle yalnız mı kalıcam ben? Çirkin olmak ağır bir suç demek ki
Cevabın nedir?
Olur tabikide niye olmasın bende öyleyim sadece sabretmek gerekiyor ümidini kaybetmeyeceksin kimi güzellikle sınanıyor kimi çirkinlikle kimi zenginlikle kimi farkirlikle bu halin için bile Allah'a şükretmelisin bizi geçtim ya kör, sağır olanlar eli ya da ayağı tutmayanlar sakat olanlar onların belkide hiç sanşı olmayacak bunu bilemeyiz onlar bizden daha kötü durumda dediğim gibi sabretmelisin ben çok şey yaşadım. Bu hayatta zaten çoğu kişi güzelliğe bakıyor paraya bakıyor kısacası 4 dörtlük birini arıyorlar yani. Bu dünyada kaderimizde biri yoksa bunun öteki dünyası var orada mutlaka olucaktır belki Allah bazılarını çirkin yaratıp onları kimse sevmesin diye mi yarattı hayır tabiki bu bir sınanma yani. Böyle yani
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin insanın sevgili olmaz kendimden biliyorum. Çirkin biriyim diyorsun ama sen bile erkek beğenmemişsindir. Bir erkek çirkinse hayat gerçekten zor sadece para ve evlilik için gelirler. Sadece evlilik için bir erkekle beraber olmak çıkarcılık değilde nedir.
10 Yorumla
+1 yılBen senin çirkin olduğunu düşünmüyorum. Güven eksikliği var bence. Kendini seversen güvende beraberinde gelir. Hem çok çirkin insan gördüm nasıl sevgili olmuşlar inan bana çok dedim. Anlayacağın güzellikle alakası yoktur. Yalnızda kalmazsın ayrıca. Unutma ki; birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı içindir. Ki bence daha iyisi olur ve herşeyin bir zamanı vardır bekle ve gör :-);-)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkin kız yoktur bakımsız kız vardır :) eskiden banada çirkin diyenler şimdi çok güzel olduğumu söylüyor tek yaptığım kendimi biraz değiştirmek oldu :) hem ben kimleri biliyorum çirkin olup yakışıklı erkekle çıkan
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam da çirkin kız yoktur diyorsun. Çirkin erkek vardır demek olmuyor mu bu. Çirkin erkeklere niye hakaret ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılçirkin kızım demiş çirkin kız yoktur dedim :) erkeklerle ilgili bir konu açmadım ki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
66Cevap
+1 yılBilemedim cirkinlik benim icin iliskide ana etken degildir. Beyninin ici cirkin olmasin akilsiz kizlardan cok sikildim birsey anlatinca o cok guzel yuzuyle mal gibi bana bakicagina anlattigimi anlasin yeter. Erkekler cirkinde olsa buluyor buna eminim kendimden biliyorum.
10 Yorumla- Diğer konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılhaksızlık ediyon kendine... çirkin kız yok bence olsa olsa bakımsız kız vardır.. her kızın bir güzellik tarafı vardır... sen kendini seversen çevrenide sever ve karşılığını bulursun.. takılma öyle..
20 Yorumla ya niye olmasın , başarı elde etmeye çalış, paran olsun , bulurlar seni çirkin mirkin demezler. ya kendimiz gibi çirkin bulacağız ya da bu yani başka yok
10 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Çirkin şansı nedir biliyormusun sen
Durup durup bradd bitt gibi birini bulduğunda yazdigimi daha iyi anlayacaksın.20 Yorumlaçirkin diye bir şey yoktur güzellik görecelidir önemli olan kalp güzelliğidir :))))
22 Yorumla
Soran+1 yılHep gülmüşsün cümlenin sonunda ya neyse yine de artı verdim
Çirkinlerin sevgilisi olmazsa çirkin şansı neden var. Bence sen güzelsin o yüzden çirkin şansı yok sende :/
10 YorumlaÇİrkin diye bişey yok abi herkesin kendine özel güzelliği vardır herkes farklıdır sonuçta çirkin değilsin öyle düşünme hacı maça 1 0 geride başlama özgüven tavan yapsın :))
20 Yorumla- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılolur neden olmasınkı sevgı tıp ısı deıl gonul ısıdır
18 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya nasıl inanıcam ben buna
- +1 yıl
yaşayarak inanacaksın tabikide sözle kimse inanamaz zaten
- +1 yıl
Tip isi canm herkes tipe bakar yalan yok
- +1 yıl
@eski26şehir şimdi dogru tip işide sonucta fıstık gibi hatunların yanında tipsiz bir suru adam var :D ya da yakısıklı bır erkegın yanında ulan bunun yuzune bakılmaz dedıgımız kızlarda var frekans meselesı bence
- +1 yıl
İste o yerde bisey patlak veriyo onu hala cozemedim
- +1 yıl
@eski26şehir sorunları ve patlakları olusturanlar bızlerız acık ve net onemlı olan tıpler uyusmasa bıle dusunce yapıları fıkırler uyusursa bıle o bırlıktelık ve ıkılının bırbırını gorme acısı mukemmel bır vaziyete donusur bıze guzel gozukmeyen her ıkı partnerede dunyanın en guzelı kıvamını veren tek kavram olur
- +1 yıl
Bak aslında demek istedigim karsıdan bırı geldiginde o kisinin ufak da olsa biseyinden hoslanırsın ya iste onun olması lazım benim icin tip giriyo bunun icine de ama sadece tiip degil tabiki o kisinin karakteri de onemli
- +1 yıl
@eski26şehir
e tabiki herkesin dusuncelerı ya da fıkırlerı bır deıl sonucta robot olsak herbırımız anlarım hepımızın kafasında aynı program var derız geceriz :)
karakter 1. sırada olmalı 2. sırada tip gibi düşünüyorum bende
+1 yılkatılmıyorumçirkiin kız yotur bakımsız kız vardır :)))))))
16 Yorumla
Soran+1 yılBelki de :))
- +1 yıl
belkide değil kesinlikle herkezin bir ağzı iki gözu bir burvar sen neden çirkin oluyosun ki senin gözler yamuk mu:)))) ben bu felsefeyi benimsemişim her kadın guzeldir
- +1 yıl
Sana bir foto atıp da gosterirdim her kadının guzel olmadıgını o zamn anlardın
Soran+1 yılHaklıısın aslında kreyzisapdiriliş :D
- +1 yıl
ana bir çirkin kadın göster çok uç örnek olmasın ama
- +1 yıl
@eski26şehir bulabildiğin en çirkin kadını bul at bakıyım :))))))))) haklıyım tabi soranım bozma moralini kısmetin açılır seninde
- Diğer konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj yap biraz kendine bak yeter illa çok güzel olmanla gelecekler gelmesin zaten
10 Yorumla Çirkinlik olarak yorumlamıyorum ben olayı. Özgüven eksikliği çekingenlik ve korkular
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakimli olduktan aklini calistirdiktan sonra insana sevdigi guzel gelir emin ol cirkin oldugunu dusunme allahin gucune gider haline sukret ayni zamanda guzellik gecici. Huy bakidir
12 Yorumla- +1 yıl
Allah niye boyle yapıyor ha peki herkesi niye esit yaratmıyor birine daha fazla birine daha az
Cevap sahibi+1 yılAllah bir yerden alir baska yerden verir herkesi farkli sinar isyan ediyor musun yoksa sukur mu ediyorsun diye bunu yapma haline sukret sokakta yasayan bir suru insan var ac kalan yuzu yanik olan sende bunlardan biri olabilirdin derdin bu olsun kendine guven
+1 yılbir kız en fazla ne kadar çirkin olabilir ki abartıyorsundur
13 Yorumlasaçmalama çirkinlerin asil çok yakışıklı sevgilisi olurda çirkin değilsindir yani bakımsızsındır:)
23 YorumlaGüzel olduk ta ne oldu Allah çirkin şansı versin ;)
10 Yorumla
+1 yılMecnun'a Sormuşlar : Leyla O Kadar Güzel Değil Onun Neresini Sevdin? Mecnun : ''Sen Onu Bir de Benim Gözümle Görsen...
20 YorumlaBak, ben de çirkinim ama çıt çıkarmıyorum sevgilim yok diye ^^)
En nihayetinde gelene kapı, gidene sapı ^^)10 Yorumla
+1 yılGüzelliğin bes para etmez, bende ki bu aşk olmasa.
Sevdikten sonra güzelmiş çirkinmiş pek önemli degil bence.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakma 18 yaşındayım benimde hiç olmadı niye bu kadar önemli ki eminim çirkin değilsin bakımsızsın ve bu düşünce sağlığını etkiliyo arkadaş dost edinmeye bak sevgiliyi boşver geçicidir
10 Yorumlaçirkinler çirkinleri bulur :) merak etme aşık oldugun zaman çirkin oldugu aklına bile gelmez :)
20 Yorumlabakim yap güzel giyin.. ama bunlar olmasa da Çirkinlrin de sevgilisi olurrr
10 Yorumlatabiki oluyor görmüyomusun yakisikli erkeklerin yanindaki cirkin kizlari, ya da tam tersini.
10 Yorumla
+1 yılFiyyyuuu Allah çirkşn şansı versin valla çirkin kızlar ne çocuklar götürüyor
10 YorumlaDiğer konusunda 9b cevap paylaştı. Once ne kadar çirkinsin onu bilmek lazim sonrasinda cirkin kızların beklentisi buyuktur dusur onu :))
10 YorumlaTabi olur mesela çirkin bir adam alır seni. Ne oldu? aa olurmu öyle şey dediğinü duydum. Çirkin istemezsin dimi? Cevabı vermiş bulundum bence :)
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle; çirkin kızlar çirkin adam istemiyor denklerini beğenmiyorlar.
+1 yılAçık sözlü oluşun çirkin olsan bile bunun önünde bence. Tebrik ederim seni kendinle barışıksın birisin.
10 YorumlaÇirkinlerin sevgilisi olur hemde güzellerinkinden daha yakışıklı biriyle. atasözü bile var , Allah bir insana çirkin şansı versin. diye :D
00 Yorumlaolamaz bu tezi kendimle onayladım :D
olamayacağını benle ispat ederim00 Yorumla
+1 yılolmuyor fazla zorlama bende takmıyorum kafaya eğlenmene bak
20 YorumlaGüzelmiş cirkin mis önemli değil ben ona aşigim onu isterim
10 YorumlaDiğer konusunda 913 cevap paylaştı. Müebbet cezası almış hükümlü bile senin kadar karamsar düşünmüyordur.. Hiç mi olmadı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki sokakta çirkin kızın yanında gördüğümüz yakışıklı çocuklar ne iş?
20 Yorumla
+1 yılCirkin olmak veya güzel olmak önemli değil önemli olan insan olmak benim de yok ona bakarsan
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle düşünse keşke
- +1 yıl
O yüZden kafana takma
Olur mu hiç burada senin istediğinden bir sürü var.
00 YorumlaÖleceniz la kuruyup gideceniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılKuruyup gidiyorum
Bu Güzelliği, Çirkinliği Çok Takıyorsunuz Kafanıza!
Ne Var Yani Çirkin Olmakta?20 YorumlaBence çirkin olsan kesin sevgilin olurdu. Güzellerin şansı olmaz çoğunlukla
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar hep şehir efsanesi
Bende yalnızım ne olmuş :) şükür halimize ☺️☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoş bir kızsın halbuki
+1 yılçirkin kız yoktur az votka vardır :DD biraz bak kendine
00 Yorumla
+1 yılolur tabi de.
çirkin kızlar da kıvanç tatlıtuğ arıyor.
bu da aşikar.00 Yorumlaçirkin guzel yokrtur :D seversen :D çirklin guzel gelirrr D:
04 Yorumla
Soran+1 yılAyy inşallah :))
Soran+1 yılMaalesef :(
Çirkin Kadın Yoktur Bakımsız Kadın Vardır bence
22 Yorumla
Soran+1 yılBu tezi çok seviyorum ya
Benim de yok , yapcak birseyde yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılBulursun kızlar seni beğenir
Soran+1 yılDertliyiz kardeş hepimiz dert küpüyüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur ama kendilerinden daha çirkin birini bulmaları lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu doğru ama tam tersini de gördüm ben hayat asla tekdüze değil
Cevap sahibi+1 yılTabiikide ama hep böyledir. Bende çirkinim hep güzelleri seviyorum.:-)
Olur neden Olmasın benim oldu iki tane
10 Yorumlaherkesin bir alıcısı vardır tatlım
20 YorumlaYauuf uyanık oLcan :))
12 Yorumla
Soran+1 yılFazla safım
Sanki güzel herkesin sevgilisi varda..
54 Yorumla- +1 yıl
afra tafraya bak ya tony montana gibi kurulmuş masayaa. kaparım senin o ağzıı ben
- +1 yıl
bu zamaa kadar kaç kız yatırdın o masaya bakiim sen :p
- +1 yıl
nihayetinde bir masa işte. iş görür :D
+1 yılher insanın bir alıcısı vardır.
10 Yorumla
+1 yılah ah biz çirkinler. hep çekeceğiz yaşadıkça.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır suç değil ben çirkin kızlardan hoşlanıyorum.(Çok ciddiyim)
07 Yorumla- +1 yıl
Vay bu da iyimiş
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBenim doğal halim bu güzel kızlara hiç bir zaman bakmam dönüpte.
- +1 yıl
Hİc. İnandırıcı degilsin
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddiyim güzelliğe hiç önem vermediğim için çirkinliği hiç umrumda değil içi güzel olsun yeter benim için.
- +1 yıl
Biliyo musun eskiden senn gibi dusunurdum anladm ki ic guzellik hikayesi palavra herkes dısa bakıyo herkes! Ve bu yuzden benim de hic sevglim olmadı cok cırkın oldugmdan
Cevap sahibi+1 yılBen hep böyle düşünürüm. Çirkinlere sevilmeye hakkı yok mu derim. Ben bu yüzden dış güzelliğe hiç önem vermem.. Palavra filan değil benim gibi düşünen insalarda var. Beni tanımıyorsun birde tanısan palavra olmadığını anlarsın.
Güzelin şansı çirkinin bahtı güzel olsun :)
10 YorumlaOlur olur bal gibi olur
10 Yorumla
+1 yılBenim oldu seninde olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKel kör topal bulursun bişi üzülme bacım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYa işte onları da beğenemiyoruz :(
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bedenini kullanırsan yalnız kalmazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBedeni mi kullanamam
+1 yılAllah cirkin sansi versin derler ama bilemedim :)
10 Yorumla
+1 yılBenimde yok olmuyo bosver eğlenmeye bak :)
10 YorumlaYok bea kimse sevgilisinden memnun değil bakma :D
10 YorumlaHer topal satıcının bir kör alıcısı vardır.
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem