Kızıl, karamel, bakır tonları en sevdiğim saç renkleri arasında :) Ben de yakın zamanda saçlarımı boyattım önerilerimi seninle de paylaşmak isterim :D Öncelikle hem kuaförde sıra beklememek hem de ekonomik yönden bütçeme katkıda bulunmak için saçlarımı evde boyamayı tercih ediyorum. Böylesi çok daha iyi oluyor, kendim bir şeyler başardığım için mutlu oluyorum. Zaten bir süre sonra da alışıyorsun.
Kızıl saçın zorlukları, avantajları nelerdir?
Kızıl saçın zorlukları, avantajları
Kızıl saç renginden kullanımı zor olarak bahsediliyor, özellikle çabuk akıyor deniyor ancak kaliteli bir saç boyasıyla bu sorunları elbette ki yok edebilirsiniz :) Onun dışında kızıl saç her kadını çekici hale getirebilen nadır saç renkleri arasındadır. Kendinize uygun kızıl tonunu yakaladıysanız, çekici görünmeme imkanınız yoktur :)
En iyi kızıl saç boyası markası hangisi?
En iyi kızıl saç boyası markası
Öncelikle sana kendi kullandığım saç boyasını rengini önermek istiyorum: Pure Color 6-88 Vişneli Turta! Göz kamaştırıcı bir tonu var ne çok açık ne de çok koyu :) İlk kalıcı jel boya olan Pure Color sayesinde evde saç boyamayı da daha kolay hale getirebilirsin. Jel formülü sayesinde saçlarıma kolayca uygulayıp, yedirebiliyorum. Kesinlikle akma, damlama gibi sorunlar yaşanmıyor.
İçeriğindeki Aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçlara bakım da yapıyor. Hem istediğimiz renge hem de eşsiz yumuşaklık ve parlaklığa kavuşuyoruz :) Bakım kremi içeriğinde bulunan jojoba yağı ise saçları neme doyuruyor ♥
En kaliteli kızıl saç boyası
İştah açıcı 15 farklı renk seçeneği bulunan Pure Color'ın 6-8 Frambuazlı Çikolata rengi de aşırı güzel. Beğendiğin rengi seçebilirsin ben ikisine de bayılıyorum 🤩 Saçının seçme şansı olsa kesinlikle onu tercih ederdi ♥
🌟Kesinlikle "Pure Color" vișneli turta kullanmanı öneririm. Bende "Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli" kullanıyorum. Herhangi bir akma ve damlama asla yok. İçeriğinde kaktüs, aleo vera ve aquaxyl özleri mevcut. Jojoba yağı bakım kremi ile saçlarını besleyerek canlılığı ve sağlıklı saçlara merhaba diyebilirsin.
En İyi Cevaplar