Kızlar ben saçımı palette 6.888 sonbahar kızılıyla boyadım ama tam kızıl olmadı koyu kaldı benim saçlarım koyu olduğundan birisi palette 5.889 şarap kızılıyla sonbahar kızılını karıştırmamı tavsiye etti sizce nasıl olur tavsiye ettiğiniz başka bir kızıl boya var mı?En iyi kızıl saç boyası
Kızıl tonları her ten rengine çok yakışan bir renk. Kızıl rengini daha önce kullanmış biri olarak kızıl rengini ben de çok seviyorum. Kızıl rengi çok güzel olsa da hayalimizdeki rengi tutturmak için doğru rengi ve doğru saç boyasını seçmemiz gerekiyor.
Hayalimizdeki kızıl rengi için benim önerim Schwarzkopf Deluxe!
Saç boyası konusunda tek tercihim Schwarzkopf Palette Deluxe oluyor. Uzun zamandır severek kullanıyorum. Birçok rengi de denemişliğim var. Kızıl renk için önerim Palette Deluxe :)
40 zengin renk seçeneği ile istediğimiz her tona ulaşabiliriz
Palette Deluxe 40 zengin içeriğinden oluşmakta. Bu yüzden hayalimizdeki saç rengine kavuşmamızı sağlıyor. İstediğin saç rengine karar vermen yeter. Gerisini Palette Deluxe'ye bırak. 🤞
Kızıl saçlar hiç akmasın! Marula yağı içeriği ile 8 haftaya kadar kalıcı renkler bizimle
Palette Deluxe içeriğindeki Marula yağı sayesinde saçlarımızın parlaklığı 8 haftaya kadar bizimle. Marula yağı içerikli Palette Deluxe ile 8 haftaya kadar ışıldayan kızıl saçlar ile göz alıcı olmak mümkün. 💁♀️
Yağ bakımı sayesinde saçları yıpratmıyor
Palette Deluxe yağ içerikli olduğu için saçların ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Bu şekilde saçlarımız yıpranmıyor ve asla zarar görmüyor. Palette Dluxe yıllardır tercihim. Saçlarımı boyarken en güzel bakımı da yapıyor. İyi ki varsınn!
Yoğun pigment performansı sayesinde koyu saçlarda bile etkili!
Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisi koyu saçlarda bile istediğimiz sonuca ulaşmamızı sağlıyor. Yüksek pigmentleri koyu renk saçlarda bile her rengin tutmasını sağlıyor. Ayrıca uzun süreli kalıcılıkta sağlıyor. Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisi kızıl renkleri;
5-889 Şarap Kızılı
6-888 Sonbahar Kızılı
7-887 Ateş Kızılı
schwarzkopf palette deluxe
Boyalı saçlarımın en güzel kahramanı olan Palette Deluxe ile göz alıcı saçlarım mükemmeeel. <3 Yoğun Renkleri ve eşsiz formülü ile 8 haftaya kadar hayalimizdeki saçlar bizimle! Kızıl saçlar için bir Palette Deluxe Yoğun Renkler yeter. Kızıl aşkına! <3
Merhaba güzel yorumunuzu görünce size danışmak istedim. Uzun zamandır sarı saç kullandım son zamanlarda saçlarım çikolata kahve. 6-888 Sonbahar Kızılı ya da 7-77 bakır denemek istiyorum. Saçlarımın kendi rengi fındık kabuğu. Sizce tutar mı? Ya da tutması için ne yapmalıyım?
@Sarıshın merhaba teşekkür ederim. 🙂 Çikolata kahve de çok güzel bir renktir. Benim de saçlarım normalde koyu kumral. Palette Deluxe Yoğun Renkler koyu renk saçlarımızda bile istediğimiz sonucu almamızı sağlıyor. Böylece boyam tutmadı, istediğim gibi olmadı sorunlarını yaşamıyoruz. Bence "acaba boya tutar mı?" diye düşünmek yerine hangi renge boyatacağına karar vermelisin. 🤞 İkisi de çok güzel renkler bence. Bana kalırsa Palette Deluxe 6-888 sonbahar kızıl çok güzel bir renk saçlara çok ayrı bir hava katan renk. Palette Deluxe ile saç rengin tutar hiç merak etme. :) Kesin yakışacaktır. 🌸
Benim sacimda 2 tane farkli kizil var. Kendim boyuyorum. Senin hangi tonu istedigini anladim. Onun icin kizil acici dedigimiz seyle acip sonra da Akos diye bir markaya bakman lazim. Ama dikkat et, acici kizil acici olacak mavi degil. Mavi sariya acar.
En İyi Cevaplar