Bana çok memnun olduğunuz şampuan markası ve hangi saç türleri için uygun olduğunu yazar mısınız? En iyi şampuan markaları önerin türü ve özellikleriyle birlikte lütfen.En çok tercih edilen şampuan markaları
Kullanıp memnun kaldığınız bir şampuan önerir misiniz?
Selam 🤗 Bu sorunun cevabı kişiye ve saç tipine göre değişir. Saçına iyi gelen ürünleri özgürce deneyip kendini en iyi hissedecek görünüme kavuşmanı istiyoruz. İşte bu yüzden Elidor olarak uzun yıllardır, denemekten, incelemekten, hayal kurmaktan ve keşfetmekten keyif alacağınız her ihtiyacınıza cevap veren saç ürünleri yapıyoruz. Basit ve hızlı çözümler sunan, enerjik renkler ve muhteşem kokulara sahip bu ürünler ile hareketli ve sürekli değişen dünyada karşımıza çıkan her zorluğu, iyi korunan, onarılmış, güçlü ve bakımlı saçlarla göğüsleyebiliriz. 💪🏻💖
Saç bakımında ihtiyacın olanlar tamamen saç tipinle ve senin beklentilerin ile ilgili. Ancak ben yine de sana beğendiğim ya da hakkında olumlu yorumlar olduğunu bildiğim bir kaç şampuan önermek isterim :) Umarım işine yarar.
Şampuan önerileri
şampuan önerileri
Yıpranmış saçlar için şampuan önerileri
Yıpranmış saçlar için şampuan seçimi çok önemlidir. Saçları yenilemesi ve beslemesi önemlidir. Bu anlamda benim de çok severek kullandığım Elidor Onarıcı Bakım Şampuanı'nı önermek isterim.
Hem saçlarımı güçlendirmesini hem de kokusunu çok seviyorum. Benim işlem görmüş saçlarımı çok güzel onardı ve yeniledi. Ayrıca süper bakım saç kremi ile beraber kullandım ve etkisini daha iyi gördüm bence.
Boyalı saçlar için şampuan önerisi
boyalı saçlar için şampuan tavsiye
Boyalı saçlarda şampuan seçimi çok önemli çünkü zaten yıpranmış ve işlem görmüş saçlara sahip olduğunuz için daha özenle seçim yapılmalıdır. Benim boyalı saçlar için şampuan tavsiye edeceğim şampuan; Elidor'un renk koruyucu ve canlandırıcı bakım şampuanı olacak.
Hassas ciltler için şampuanlar
Hassas ciltlerin şampuan seçimi cilt sağlığı için çok önemlidir. Kepek, egzama gibi sorunların oluşumunu önlemek için dermatologların önerdiği şampuanlar tercih etmekte fayda vardır. Bu konuda en çok önerilen şampuanlar; Bioxcin, Restorex ve Sebamed. Eğer cilt sorunlarınız varsa bu tarz şampuanlar tercih etmeniz faydalı olacaktır. Saç tipinize göre şampuan seçmeye özen gösterin, aksi takdirde saçınızın yapısı değişir, kepek gibi problemler yaşanabilir.
genelde elseve kullanırdım.temizlik malzemesi almaya gittiğimde gözüme şişesi çok hoşuma giden bi şampuan takıldı.sordum saf zeytinyağı şampuanıymış.tam bi zeytinyağı aşığı olarak tabiki benden bekleneni yaptım aldım yani:) pek bi beklentim yoktu ama çok memnun kaldım.saçık boyalı ve yıpranmış olmasına rağmen saç kremine bile gereksinim duymadım.şiddetler tavsiye ederim:)
Gliss kullandım mahvetti saçlarımı keçe gibi oldular, kuaförümün tavsiyesiyle 1 aydır Elidor'un Onarıcı ve yapılandırıcı bakım serisine geçtim turuncu renkli olanı yani çok sevdim yumuşacık yapıyor saçlarımı, kremine gerek bile duymamaya başladım hatta şampuan bile yumuşattıgından :)
Saçımı siyaha boyamıştım. Elidor'un kırmızı ve o şampuanın saç kremini kullandım. Mükemmel kokuyor ve yumşacık yapıyor. Ayrica bunların hepsini salla git Pantene'in argan yagini al. O kadar mukemmel ki search et herkes guzel yorum yapmış.
Saf keratin gücü ile saç derimdeki hassasiyeti gideriyor buna bağlı olarak saç tellerim saç derime daha sıkı tutunuyor, dökülmesi azaldı. İçeriğindeki doğal karışımı ile hücre yenilemesi sağlayıp yeni saç oluşumuna ve varolan saçlarımın güçlenmesine katkı sağlıyor. Sözün özü güçsüz koparak dökülen mevsim geçişlerinde kökleriyle birlikte elime gelen saçlarıma veda etmek durumd a değilim artık tavsiye isterseniz; liquid keratinden alabilirsiniz. Şampuan ve kremini rutin kullanıyorum.
Saç tipine uygun olan şampuanı kullanmanı öneririm. Benim saçım yağlı olduğu için Russian Amber Imperial'ı kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum. İstersen biraz içeriğinden bahsedeyim.
Russian Amber Imperial Şampuan, lüks bir saç bakım ürünü olarak bilinir ve özellikle saç sağlığını ve görünümünü iyileştirmeye yönelik formüle edilmiştir. Bu şampuanın başlıca faydaları şunlardır:
1. Saç Güçlendirme ve Onarım:
İçeriğindeki proteinler ve vitaminler, saçın yapısını güçlendirerek kırılmayı önlemeye yardımcı olur.
Yıpranmış saçları onararak daha sağlıklı ve güçlü bir görünüm kazandırır.
2. Nemlendirme:
Saçın nem dengesini korumaya yardımcı olur, özellikle kuru ve mat saçlar için idealdir.
Saç tellerini derinlemesine nemlendirerek parlaklık ve yumuşaklık sağlar.
3. Parlaklık ve Canlılık:
Saçın doğal parlaklığını artırır.
Saçın canlı ve dolgun görünmesini sağlar.
4. Saç Derisi Sağlığı:
Saç derisini besleyerek sağlıklı bir ortam oluşturur.
Kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.
5. Lüks ve Yoğun Bakım:
Amber özleri ve diğer değerli içerikler, saçlara lüks bir bakım sunar.
Saçların daha kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar.
Bu şampuan özellikle kuru, işlem görmüş veya yıpranmış saçlar için uygun ama ben yağlı saçlar için de öneriyorum. Düzenli kullanımda saçın genel sağlığını ve görünümünü iyileştirir.
Mehmet Aydın - Anatolia Daphne'yi dene derim zeytinyağlı ve defneli inanaılmaz güzel bir şampuan. Metro marketlerde, bazı migroslarda ve yerel dükkanlarda bulabilirsin fiyatı da gayet ucuz (sanırım 7 ya da 8 lira)...
Yok ben öyle adı sanı duyulmamış şeyler kullanmam dersen de pantene iyidir her daim, yaklaşık 2-3 haftalık kullanımda saçı normale döndürür... Söylediğin sorunlara ek olarak hacim sorunun varsa aqua light serisi iyidir, saçların yıpranmışsa da doğal sentez serisini denemeni öneririm...
Ayrıca saçlarının dökülmesinden birden çok etken vardır, saç ve saç derisi bakımı adına ufak da olsa bazı önlemler almanda fayda var. Bunlar her zaman pahalı ürünlerle olmak zorunda değil, evde her zaman kullanılan birkaç malzemeyle de saç bakımının en kralını yapabilir sağlıklı saçlarınla mutlu olabilirsin:))
Ben artık saçlarıma hep doğal ürünler kullanıyorum şampuan, krem. maske hepsi doğal ve saçlarım da yağlanma kepek kaşıntı tarzı şeyler olmuyor doğal kullanmaya başladığımdan beri liquid keratin kullanmaya başladıktan sonra saçımla ilgili hiç sorun yaşamadım evde hazırlamaya uğraşma derdinden de kurtuldum sipariş veriyorum hemen geliyor ve saçlarım da sadece kepeği yağı gidermiyor aynı zamanda saçım daha sağlıklı ve dolgun görünüyor içeriğindeki doğal keratin sayesinde.
bioxin diye bir şampuan var duymuşsunuzdur bence. çok güzel iyi bir şampuan ama fiyatı biraz yüksek. ama performansı çok iyi kesinlikle o parayı hakkediyor. hem saçı parlatıyor hem de dökülmeyi azaltıyor. ama almak istemezsen aktarlarda doğal şampuan almanı öneririm %100 doğal şampuanlar var. harikalar hem saçı besliyorlar hem de fiyatları uygun. :)
ben dicektim şimdi hesad shoulders al diye..sana yemin ediyorum pantene yüzünden saçlarım boq gibi oldu..kepekli oldu ama anlatamam çok kepekli oldu..head shouldersa geçtim kepek sıfır bn klasik olanı kullanıyorum bazende naneli falan sık sık şampuan değiştirme bnden tavsiye hesad shoulders kullan değiştirme markanı
bende döklme sorununu yasıordum hassas bir saç derim oldgu için loreal elseve bal özlüsü kadar hiç bir şampuandan memnn kalmadım şimdiye kadar ,birde hacı şakirin kınalı saç kremi bu ikisinden sonra saçlarım kendine geldi inan.ve sunuda söylemeden geçmeyim sürekli sampuan degistmek iyi degil birtane seç sürekli kullan :)
Badem yağı ve fındık yağı hibdistan cevizi yagi gibi yağlari şampuanina katabilir ya da sacina direk surup bir gece bekletebilirsin hem gurleştiriyo hemde kiriklarin giderilmesini sagliyo bide kiriklar için sampuanina bepanthen ve evigen ampullerden katabilirsin ben elidor saglikli uzayan sclar serisini kullaniyorum gayet memnunum icine koydugum yaglar sayesinde icindeki kimyasallarin vericegi zararida kiriyo o yaglar sampuanimi dogala yakin yapiyo :)
Rica ederim bu yaglari karişim olarak kullanirsan daha iyi sonuclar alirsin ilk basta hafatada iki kez sonra ayda iki kez yapabilirsin icine birazda bal koyabilirsin e vitamini😉
Ben head & shoulders kullanıyorum zararını görmedim şu an. Şu nane ferahlığımı mentol ferahlığımı ne var onu kullanıyorum saçlarım hem yağlıydı hem kepekliydi hemde karman çormandı. Şimdi teltel kepek yok yağlanma hiç yok ama tabiki işin kimyasal kısmında hiç bilgim yok ama oldukça faydasını gördüm diyebilirim.
Bir kadin sampuandan boyle seyler bekliyorsa bir erkekden beklentisi nedir diye soramadim kendime :D abi kopurse yetmiyomu nie fantezi ariyosun yok hafifletsin onarsin yenilesin uzatsin kepek yapmasin kurutmasin canlandrsin :D ooo senin isin zor :D
Peki o halde!!! " Sebastian " öneririm, biraz pahalı ancak ona göre de az kullanılıyor. Fakat bir kez kullan, deli olursun, inanamazsın, kime tavsiye ettiysem hayran kalıyor. Tüm bayan arkadaşlarım mutlu ve mesut kullanmaktalar.
Zararlı kimyasal içermeyen zeytin yağlı şampuanlar var saç kremleriyle beraber kullanırsan iyi gelir. Bunun dışında bebekler için üretilmiş şampuanları kullanmalısın. Çünkü onlardaki kimyasal seviyesi minumumdur. Geçmiş ola.
Aveda ürünlerini deneyebilirsin. Veya İbrahim Saraçoğlu. Hangisini istersen Google'de arat. Mutlaka saçına uygun bitkisel ve katkısız bir şampuan bulabilirsin.
Head&shoulders yumuşak da yapıyor saçı kepegi de önlüyor ve bide elidoru öneririm klite açısındanda tam bir uzman sana bu ikisinden birini öneriyorum. :)
Ben Elidor un kıvırcık saçlar için olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Saç kremi olarak da pantene kullanıyorum. Şöyle ki pantene nin saç kremlerinin kokuları da müthiş. Tavsiye ederim.
Saçlarım yağlı değil ama, Sebamed şampuan kullanıyorum, çok memnunum, fiyatı biraz pahallı gelebilir ama bence değer, yağlı saçlar için olanını kullan derim.
clear men cool sport mentollü..erkek şampuanı deme benim saçlarım 1 metre civarında..bu şampuan hem az döküyor kepek yok ayrıca deriyi ferahlatıyor kaşıntı falan yok..
Deniycem şunları aldım bugün : blendax erkekler için mentol ferahlıgı elidor kuru saçlar için bilmemne ve pantene üstünde yaprak resmi olan bir saç kremi 1 hafta içinde hepsini denemiş olurum
Insight Hair Care. Kimyasallar benim saçlarım gibi seninkileri de mahvetmiş belli ki. Bu söylediğim marka tamamen organik. İnanılmaz memnunum ^^ kuaförlerden temin edebilirsin
En iyisi eczaneden bir sampuan almak.. diger sampuanlar bir cozum sunmaz ne yazik ki. Ya bir doktora gidip ilac olarak sampuan alablrsn ya da dermokozmetik urunler olarak..
sen şu anda Yahudi malını kullanaraktan Yahudi malını kullanmak istemediğini yazıyorsun senin kullandığın (intel) yazılım da Yahudi malı. Türkiye'nin ürettiğinin %90 ı yahudi patentlidir.
0
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Zararin neresinden dönersek orasi kardir. İntelden başka kullanabilecegim bir yazilim yok sonuçta ama çaresi olanin çaresine bakariz yani.
Clear kullandım olmadı, head&shoulders kullandım olmadı, blendax kullandım yine olmadı. Benim saçlarıma en iyi gelen şampuan ipek çıktı. Uzun süredir ipek kullanıyorum. Ne bi' kepek ne bi' yara. Diğer şampuanlar hep kepek ve yara yapmıştı.
0
2 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Bim de satılıyor çok ucuz ve kötü benim için. Bana yaramıyor.
benim saçlarım ince telli değil sadece çok çabuk böyle dolgunluğu gidiyodu annem bir sabun aldı aktardan bok gibi kokuyo ama işe yarıyor 1-2 senedir kullanıyorum ve gayet memmunum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
shwazkorp ürününü kullanıyorum. İçinde kimyasal bulunmadığı söyleniyor, fiyatı 50 tl civarında benim kullandığımın saçı nemlendirmek için birebir belirgin derecede saç dökülmesinde azalma olduğunuda farkettiğimi söylebilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
shwazkorp ürününü kullanıyorum. İçinde kimyasal bulunmadığı söyleniyor, fiyatı 50 tl civarında benim kullandığımın saçı nemlendirmek için birebir belirgin derecede saç dökülmesinde azalma olduğunuda farkettiğimi söylebilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Argan yağlı Urban Care kullanıyorum, daha önce aynı markanın Nude'unu kullanıyordum. Saçın yapısına göre değişir ancak ben oldukça memnun kalmıştım ikisinden.
Otacı, argan yağlı şampuan. İçinde sülfat , paraben ve hayvansal maddeler yok sadece köpürtücü madde olmadığı için anca ikinci defa şampuanladığında köpürüyor
Günde 3 kere gargara yapıyorsun boğazlara iyi geliyor :D Yaa içindeki bileşenler bakımından işini en iyi yapan şirket ve onun ürünü,piyasada öyle markalar var ki düzenli kullanımda saçlarını bile kaybedersin...Wella iyidir yani,faydaya gelince saç tipine göre olan serilerden seçim yap,kurumu,boyalımı,ince tellimi,her neyse işte...faydasını ihtiyaç alanına göre görürsün
Elidor Ne Diyor