Ben göbeğimi deldirmedim. Piercingi çıkardıktan sonra orada sanki vurulmuşsun gibi bir iz kaldığından vazgeçtim. Dilimdeki şükür hiç iltihaplanmadı ki bem gargara filan da kullanmıyorum dişimi fırçalıyorum sadece arada kaya tuzu basıyorum piercingin üstüne :)
Canım yalan yok :) bakımı zor, yaptıralı 3 gün oldu ve hala çok acıyor. Özellikle de böyle nezleye benzeyen iğrenç bir boğaz ağrısı oluyor. Katı, ekşi, acı, tuzlu şeyler yiyince piercingin olduğu yer alev alıyor resmen. Benim dilim hiç acımadı ama bunun acı eşiğinle de alakası var. Piercingi yaptırırken feryat figan ağlayan bir arkadaşım vardı hatta.
Dil aslında piercing için en uygun yerlerden biri bakımı sıkıntılı biraz evet ama ağzının içindeki tükürük hijyen olduğundan diğer yerlerdeki piercinglere göre mikrop kapma olasılığı daha az.
İlk gün piercingin üstüne sürekli kaya tuzu bastım. Yemek olarak sadece çorba patates püresi yoğurt yiyorum. Şimdi günde 3 kere dişlerimi fırçalayıp kaya tuzu basıyorum şimdilik bir sıkıntım yok. 1 aydan sonra ilk takılan uzun barlı piercingi çıkartman gerekiyor. Aksi takdirde damak zarar görüyor. Bu arada tat alma konusunda sıkıntım olmadı ama konuşmakta hala zorlanıyorum :) :)
En İyi Cevaplar