Yakisana saygımız var. Kimilerinde güzel duruyor kimilerinde kötü. Ama sana yakışmış yani sadece ağzını gördüğüm için güzel duruyor 😁 Göbekte mesela. Fit bı vücudun yoksa yakışmıyor. Çünkü onu güzel sergileyemiyorsun. Herkes yakışanı tercih etmeli. Sana da yakışmış piercing ☺️
Burun vardı hızma bir ara halka da taktım sonra ygs de çıkardım kapandı zaten kaşta vardı fazlalık olmasın dedim en son kaşa takarken kaşım koptu sayılır 😄 çıkardım mecbur şimdi tek göbeğimde var dil konuşurken hoş duruyor en sevmediğim dudak özellikle de bir tarafta tek olan hiç hoş değil
Smile nin derisi cok ince oldugu icin her an kopacak hissi veriyo. Dil evet yemek yiyemiyosun bir sure ve konusurken peltek oluyosun alisana kadar jxkxmx
Ama harika duruyor yakışana aşırı yakışıyor sende de baya güzel beğendim 😊 bende yaptırırım belki burnu da tekrar yaptırcam özledim piercing seviyorum ben ama estetik duranlari ergen gibi saçma sapan yaptıranlara hoş durmuyor bir de tip önemli yüz tipine gitmesi lazım
Kaşıma yaptırmak istiyorum ama uzun süreli kullanımda kaşımı düşürmemesi için çözüm arıyorum. Çok sevdiğim iki detaydan sadece biridir, diğeri ise tattoo. <3
Hayır önyargı değil beğendiğim bir şey değil ve ben hayatımda neleri sevip neleri sevmediğimi çok iyi bilen birisiyim o yüzden net bir şekilde sevmediğim şeyleri söyleyebiliyorum. Yaptıran yaptırır tabikide kendi bileceği iş.