merhaba arkadaşlar. benim ne zamandır kafama taktıgım bır konu vardı. kol kılları mı alıp almama konusunda kararsızım. birileri çok kötü oluyr sonra alma sakın dıyor dıgerlerıde yıne aynı cıkıyor bence almalısın diyor. kime ınancagıma sasırdım. acısında değilim sadece ilerde basıma bela olmasından korkuyrum. size kollarımın fotosunu atıcam sızce almalıyım almamlıyım? kötü görünüyor mu o kadar sizce? birde sizin fikrinizi alıyım dedim. seviyeli yorum yaparsınız sevınırım herkese ıyı gunler :) https://i.hizliresim.com/EYrn7g.jpg
Kollarımın resımlerı var bırde sız değerlendirin sizce ne yapmalıyım?
kollarında kıl mıl yok belli belirsiz canım alma zahmetine değmez rahat ol dikkat çekmez ki bu yok gibi normaller. al tabi ıyyy kıllı kız mı olur diyen kızlara bakma bakımlı mis gibi görünecekler ya öyle konuşurlar. erkekler gelince pürüzsüz photoshop güzeli isterler al demek kolay benimki kadar diyolar bir de. geç sen onları ne güzel kılsız kolların var tadını çıkar neler var
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok içimi rahatlattın cok saol canım ya :) türk erkeklerı de ne kılsızmıs dedim birden bende :)
rica ederim yok kız yalan ya goriller kendilerine baksın benden fazla demeden önce bilmiyoruz sanki :D bence bunun bakımla alakası yok itici de değiller fazla olsa rahatsız ediyosa tabi ki alırsın ama senin için geçerli değil bu büyütme gözünde :)
Almani gerektirecek kadar çok kılların yok bence. Şu an elleme eğer ileride çok rahatsız olursan epilasyonla alırsın şimdi ne ile alırsan al kalın çıkacaktır. Çok iğrenç diyen erkekleri de anlamıyorum açıkçası. İğrenç bir yani yok bu kıllardan sizde de var. Biz tertemiz olmak zorundayız da siz değil misiniz? Sizde sakalinizi, bogrunuzu, kollarınızi, bacaklarinizi alın o zaman.
çok yakından bakınca öyle görünüyor.. tabiki azıcık kıl olması normal.. sakın alma inan et sonra hem sık, çabuk çıkar hemde rengi koyulaşır sarımtırak bir kılın var hatta tüy denebilir.. üzülme.. biraz daha ilerde fazlalaşınca sıcak ağdayla halledersin :)
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
ilerde zaten param olunca lazere gidicem kıycam paraya :)
Devir öyle bir devir oldu ki artık yüzüm nasıl diye soranları geçtik kolum bacağım nasıl diye soranlar bile var. Site sitelikten çıktı mezbahane kasabına döndü :D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya ama kendı kendımı yıyıyrm napıyım cok kararsız kaldım butun hayatımı etkılıcek sonra :(
Kılla-tüyle uğraşan dincilere sorma. Onlara kalsa kaşını aldığın zaman cehenneme gidersin. Yobaz görüşlerine göre kıl almak günah olduğu için, almayasın diye seni vazgeçirmeye uğraşırlar. Sen bence al gitsin, kolun-bacağın kılsızı iyidir. >> Zeus (a. s) bir hadisine göre de : "Her kim kolunun 1 kılını alırsa, tüm insanların kıllarını almış gibi sevaba girer" -Zuhari 5/344 - Ebu Zulüm 87/410
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
dalga gecme bence böyle seylerle. herkesin kendi fikrine saygı duymalısın dalga gecılcek bır konu değil bu. deiklerinide dikkate alırım saol
ne dalgası :S sen beni Poseidon ile karıştırdın sanırım, denizdeki dalgalardan falan o sorumlu çünkü. ben gökgürültülerinden - yıldırımlardan sorumluyum.
Çok belli olmadığı sürece almamak daha iyi. Aldıktan sonra çıkmaya yakın çirkin bir görüntü oluyor. Yakınından çok kötü duruyorsa al tabi. Böyle resimden yorum yapmak saçma olur. Arkadaşlarına sor dikkat çekiyosa al.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
arkadaşlarıma aileme cevreme sordum herkes alma sende abartılcak kadar yok bazı kızlarda nasıl var diyor. mesela hafif bır cekmeyle tuy kopabılıyr. bide mesela koluma elliyınce tüy olup olmadıgı belli değil yumsak yanı hıssedılmıyr
çok sasırdım koskoca adriana böyleyse ben ondan daha cırkın oldugum ıcın tek eksıgımde kıl olmadıgı ıcın ( o kadının tek eksiği kıl) benımde almam mantıksız gıbı sonucta ınsanı güzelleştirmiyor alınca. ama gerçekten cok sasırdım. türk erkekleride bu yuzden sevıyormus meger türk kızlarına benzetmıs olabılırler :)
hadi ya :( cok kötüymüş benim kollarımdakıler hıssedılmıyor bıle dokununca. tüy sarartıcıda ıstemem. ilerde bende param olsun iyi bir lazer yaptırcam kıycam parayada :)
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama İstanbul'da mecidiyekoyde hatri sayilir bir yerden almistim bu fiyati. Komple 1500 e falan yapiyorlar zaten bence boyle diyerek kaziklanma. Hem bence kollarinda da cok bir sey yok kol görmemissin 😂😂
ablacım ben anlatamadım sana. ağda epilasyon vs gibi işlemlerle o tüyleri kılları temizlediğinde bir süre sonra eskisinden daha gür de çıkabilir. anlatabildim mi
Ama az çıkıyor işte normalde fazla fazla yoğun ve uzundu. Şimdi kaç ay almasam o kadar uzamıyor ve seyrek seyrek çıkıyor. Çıkınca sakalimsi oluyor ama zaten çıktığı zaman alıyorum sorun olmuyor.
uçlarının yanlarında böyle 2-3 tane çıkıyor ben gördüğümde dayanamıyordum çünkü kötü görünüyor ve benim için göğüsler önemli ilgimi gösterirken orada çok oyalanıyorum :)
Yüz güzelliği idi tip ti felan bunlar allah vergisi. ama bakımlı olmak insanın elinde ben mesela bir kızın herhangi bir yerinde kıl gördüğümde anında soğurum o kişiden hoş gözükmüyor al al :D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
öylede heryerim zaten temızdır ama kol kılı da görüntü için kararsız kaldım yoksa dokununca hıssedılmıyr
Güzel veya çirkin olman kişiden kişiye değişir. Tüm vücudu görebilseydik daha iyi yorum yapabilirdik mesela vücudunla uyumlu ya da çok itici duruyor kesmelisin şeklinde biz sadece kollarını gördüğümüz için ona göre görüşlerimizi yazıyoruz bana göre de fena değiller güzel duruyorlar bu resimlere göre yüzünü de merak etmemin nedenini bende bilmiyorum içimden geldi eminim güzelsindir sonuçta gönül kimi severse güzel odur değil mi?
aynen bıde bıldıgın sakal gıbı cıkarsa dıyede korkuyrm. zaten diğer bölgelerim yetiyor. şimdi bırazcık ceksem kopuverıyor bide elleyınce dokununca belli bile olmuyor oldugu. zaten beni rahatsız edende görüntüsüydü :(
her ınsanda vardır ama kezban gıbı bır tabır kullanmadıgın için sevindim sonucta türküm gururda duyarım ha kezban deseydın kızardım ama tüyle falan alkası yok kezbanlıgın tuylerı almak 1sa. bilemediğin yarım saatlık iş yanı tüylerı alınca kezbanlık bıtmıs mı oluyr bu düşünce cok yanlıs bence ama tesekkür ettim böyle bır sınıflandırma yapmadıgın için :)
Kişiden kişiye değişir ama bende öyle olmadı baya 1.5 ayda bir almama rağmen daha da seyrelti bir de çok belli olmuyor artık almasam bile olur ama insan bir kere pürüzsüzlüğe alışınca bırakmıyor
yalan atma lütfen. bir erkek bu kadar kılsız olamaz hadı benım gıbı olur ama o kadar kılsız olmaz.. homo musun? aşagıladıgımdan değil yemın ederım sadece soruyorum. çünkü türk erkeklerı kıllı olur ya da sen tür erkeği değilsin
bosver paylaşma zaten gurucum paylaşcaksanda tümden paylaş yarım yarım her bölümü fragman gibi gösterme :) lafın gelişi atarım dedim zaten kıl tüy konusunda senle yarısamam kı :)
Hayir ama alman daha iyi bizde tek bir tüy gorseler kezban lafini yapistiriyolar ya da hemen killi deniliyo bence al icin rahat eder ne az tuyun var ne cok hani
Sorsan hepsi tuyune kılına dikkat ediyodur ama disarda orman gibi kol bacak gormekten biktim hele o kolyukaltlari igrwnc ya da gogus killari. Erkekler dikkat etmiyo canim. Umurlarinda da degil. Bizim tuy alirken ne aci cektigimizi bilmezler bilseler de umurlarinda mi?
kesınlıkle umursamazlar da ama bari kendileri tüylü tüysüz bırını beklemesınler ama tüyü cok olmayan bır erkek beklesın ona bısey diyemem. çok bencılce davranıyorlar yani yazık bızlere :(
aynen ama haketmıyorlar bılıyomusun bide buna rağmen aldatıp üzmüyorlar mı? herşeyi kendin için yapcaksın aslında rahatsızsan alcan rahatsız değisen almıcan yanı kendı ıstedgne göre yapcan çünkü haketmiyorlar bu kadar acıya
bende o yuzden kararsızım pürüzsüz olmak hosuma gıder ama sımdıde pürüzsüz gibi dokununca falan kıl olup olmadıgı belli değil ama görüntü rahatsız edıyr beni de alsam basıma bela olur dıye de korkuyrm acıkcası yaniasla bir erkek için süslenmem kendım ıcın hep.
fakır kol gıy ört ama baksana cokta kötü değil diyorlar alma dıyorlar neler var dısarda dıyorlar sonra daha kötü olmaz mı? sonucta hep ugrascan ilerde bunun hamıleliğı falan var
En İyi Cevaplar