Kuafor sacımı mahvettı :( cok uzgunum :( allah rızası ıcın onerılerınız :( ?

saclarım belıme kadar uzundu kırıklarım coktu.. dumduz kestıreyım dedım. kendı kuaforumden memnun degıldım kadın malın tekı.. dayımların ordakı ıyıydı ora gıdım dedım gıtmes olaydım :( ıslatmadan basımı one egdırdı kuru kuru kestı oldu bıttı bısey farkına varamadım dedım sımdı dumduz oldu degl mı sacların dalgalı oldugu ıcın dumlugu bellı olmaz fonleynce ortaya cıkar dedı... bı gun sonra banyo yaptım saclarımı duzlestırdım bı de ne goreyım oval desen oval degıl duz desen duz degıl sag tarafı kısa kesmıs 10 cm kısalmıs nerdeyse.. sımdı dumduz yapmak ıcın bı 8 10 cm gıtmesı gerek sırtıma gelcek.. asıl uzuldugum 1 ay once kuzenımın dugunu vardı ankarayaa gıtmıstık.. kına ıcın fon cektırdım ordakı kuafor benı cok umutlandırmıstı sacların muthıs sakın kestırme mıllet unlu olmak ıcın neler neler yapıyo demıstı kafanda servet tasıyosun haberın yok demıstı sımdı satsan eskı parayla 5 mılyar ısteyen olursa sakın verme dedı.. ıst a gıdınce guzel bı fon cektır bıde kalın masa yaptır profesyonel cekım yaptır elıdorun sayfasına yukle bak senın pesınden nasıl kosuyolar demıstı 70 80 mılyonluk masa yaptır gıt 70 80 mılyarlık reklamda oyna falan demıstı... hatta dedı kestırmeyı dusunuyo musun dedım uclarından bıraz kestırıp dumduz yaptırmak ıstıyorum deım fon bıtmıstı ıstıyosan duzleyım demıstı cok da profesyonel bırıydı adam 1 saat ugrastı sacımla yok abı kalsın dedım hıc de ısrar etmedı ayagıma gelen fırsatı teptım resmen cok uzgunum cok :( sımdı dıceksınız sacın koku sende elbet uzar ama ıste ole olmuyor ben hep uzun sac kullandım saclarım hem yumusak hem parlak her yerde ılgı goruyor sırkette kızlar bıseyler soluyolar sureklı korkuyorum nazar degcek dıye :kı degdı bıle :( benım bu saclarımın 15 ayda onumuzdekı eylule kadar eskı halıne gelmesı gerek hem oyunculuk kursuna baslıcam hem de elıdor ıcın profesyonel cekım yaptırıp sayfaya yuklucem hayallerımı 1 yıl ertelıcem ama napım ısın ozu saclarımı hızlı uzatacak sampuan kur bıseyler ıstıyorum 15 ayda kac cm uzar kızlar yardım.. he bu arada cumartesı sabahı sacımı duzelttırmeye gıtem baska bı kuafore.. sonrada sacımı mahveden dayımların ordakı kuafore gıdıcem kafasını patlatıcam onun
Kuafor sacımı mahvettı :( cok uzgunum :( allah rızası ıcın onerılerınız :( ?