Deneyeniniz varsa yazarsanız sevinirim. Şimdi okudum ve çok hızlı uzadı yazanlar olmuş forumlarda. Saç uzatmak için sinameki işe yarıyor mu?Saç uzatmak için sinameki
Saçlarımızı bazen kestirip pişman oluyoruz bazense küstürüyoruz. Küsen saçların uzaması yavaşlıyor ya da duruyor. Sonrasında saçlarımızı barıştırmanın, hızlı uzatmanın yöntemlerini arıyoruz :) Birçok doğal yağ, bitki saç uzatma aşamamızda bize destek oluyor.
Sinameki otu saçları uzatır mı?
Saç bakımında çok işimize yarayan mucize bitkilerden birisi de sinamekidir. Sinameki ağacının yaprakları saçları besler ve uzama hızına etki eder. Bu sebeple sinameki otu maskesi saç uzatmak için sıklıkla kullanılıyor.
Saç uzatmak için sinameki kürü nasıl hazırlanır?
Saç uzatmak için sinameki kürü nasıl hazırlanır?
Öncelikle 1 yemek kaşığı sinameki otunu 1 çay bardağı su ile karıştırarak kaynatalım. Kaynayan suyumuzu süzelim ve ılıdıktan sonra içerisine birkaç damla badem yağı, birkaç damla lavanta yağı damlatalım. Kokusu çok iyi olmadığı için lavanta yağı bayağı dengeliyor. Badem yağı da saçları bir güzel nemlendiriyor.
Saç uzatmak için sinameki maskesi nasıl uygulanır?
Saç uzatmak için sinameki maskesi nasıl uygulanır?
Elde ettiğimiz karışımı saç diplerimize masaj yaparak uyguluyoruz. En son da saç uçlarımıza doğru güzelce yediriyoruz. Saçlarımızı streç film yardımıyla sarıyoruz ve 2 saat boyunca bekletip, yıkıyoruz. Bu karışımı haftada 1 kez uygulamanız gerekmektedir.
Saç uzatmada doğal yağlar, bitkiler kadar saç bakım ürünlerimiz de etki gösteriyor. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi saçları dipten uca besliyor ve yıpranmalara karşı koruyor. Şampuan içerisinde bulunan biotin sayesinde saçlar sağlıklı bir şekilde uzama katediyor. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi içeriğinde Keratin ve çam terebentin yağı bulunuyor. Çam terebentin de saç uzatmada etkili olduğu bilinen doğal yağlardan bir tanesidir :)
ben gittim alıcaktım 2-3 formül daha vardı badem yağı bir de bemiks ampül diye kadın dedi ki yılan yağı olan saç şampuanı daha iyiymiş ama zaten saçın belli bir uzaması varmış temiz olduktan sonra bile o hızı aşmazmış
Hayır sinemaki müsil görevi görür fazla kullanırsan bağımlılık yapar. ve sinamaki bitki çaylarının temelidir. saçla alakası yoktur. Saçla alakalı ot ise Isırgan otudur. saça parlaklık kök kuvveti v.b. verir saç uzatıcı hindistancevizi yağı , CEVİZ yağı , sarımsak yağıdır. Ben Hacettepe Dermatoloji bölümünde okumaktayım ...
Saç veya herhangi bir yerdeki tüy, kıl uzatmak istediğin zaman en iyisi badem yağı ve yılan yağıdır aşağıdaki bayan arkadaş yazmış ama şampuanda olmasın özellikle saf olarak yağını alırsan istediğin bölgeyi güçlendirebilirsin.
Panpa ben Hacettepe Dermatoloji bölümünde okumaktayım. Bu kardeşimin hesabı şimdi senin dediklerin saç çıkarma çıkanların köklerini kuvvetlendirme ve de olan kılların köklerini kuvvetlendirmeye yariyiiii ...
Aynı hesap daha sık ve gür çıkartıyor, mesela saç uzadı insanın saçı uzadıkça dökülmesi daha kolay olur bunu biliyorsundur herhalde, bu saydıklarımda saçı kuvvetlendiriyor uzamasınada yardımcı olur. Daha gösterişli çıkartır. Birde şu en başta kullandığın kelimeye ayar oluyorum :D üni. okuyorsun şu lafları kullanmayın lütfen :D
Panpa ben Hacettepe Dermatoloji bölümünde okumaktayım. Bu kardeşimin hesabı şimdi senin dediklerin saç çıkarma çıkanların köklerini kuvvetlendirme ve de olan kılların köklerini kuvvetlendirmeye yariyiiii ...
En İyi Cevaplar