Kalıcı dövme çıkarma hiçbir yerde yazmaz bu yöntem? New?

Dövme Çıkarma İşlemi ve Çeşitleri (
Lazer le dövme sildirme:Genelde en çok kullanılan yöntem olmasına rağmen avantajları ve dezavantajları vardır bütün renkler kolay çıkartılamaz Çıkarılması gereken dövmeye bu ışın gönderilir ve gönderilen ışınlar tarafından hücrelere dolan renkleri parçalar böylece o bölgede ki hücreler ölmeye ve dövme silikleşmeye başlar ve zamanla silinir terle vücuttan atılır

IPL (İntense pulsed light) ışını ile çıkarma işlemi:lazere benzer tek farkı lazer gibi tek bir dalga biçiminde değil, derinin birçok tabakasına etki edecek şekilde olmasıdır.

Tuz ile Silme:eski bir yöntem başarı oranı çok düşük genelde işe yaramaz

Kimyasal peeling:Derinin kimyasal bazı maddeler kullanılarak yüzeyinin yakılması ve bu yakılmadan sonra soyulma işlemidir. Birden fazla peeling çeşidi vardır. genelde dövme içn TCA KULLANILIR %50-%70 (1-1.5 ) sene gibi çıkar ayda bir yaparsanız.

Cerrahi olarak çıkartma:Dövmeli olan bölgeyi bistüri ile kesilerek yama yapıyorlar tavsiye etmem dikiş izi kalacaktır büyük ihtimal

Dermabrazyon ( zımparalama ) yöntemi:derinin üst katmanlarına hızlı dönen bir alet yardımıyla zımparalanması işlemidir. Renk ayrımı yapmaz

Dövme çıkarma kremleri:Bazılarda işe yarayan ama genelde işe yaramayan paraya yazık edilen üründür.
detaylı okumak isteyenlere (https://www.dovmeci.com/dovme-cikarma.html) buradan okuyabilirler.

Gelelim benim anlatacağım yönteme bize 2 şey lazım dövme makinesi ve rejuvi tattoo remover basit dövme yapar gibi üzerinden geçiyoruz rejuvi tatoo removerla 2 seansla büyük ihtimal kurtuluyorsunuz pembemsi deriniz olursa korkmayın 4 ayla 1 yıl arası eski halini alıyor bunu hiçbir yerde yazmazlar adamlar bundan para kazanıyorlar mantığı boyayı kusturmak kalın bir kabuk atıyor renkli renksiz fark etmiyor. Deneyin ve görün bunuda kimse yazmaz ben yazdım o dövme mağdurların biride bendim çünkü :)
Kalıcı dövme çıkarma hiçbir yerde yazmaz bu yöntem? New?