Moda & Stil Kasıkta dövme nasıl durur sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Beğeniyor musunuz Güncellemeler+1 yıl Peki ne yaptırabilirim Kasıkta dövme nasıl durur sizce? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence güzel durur çekici 0 0 Yorumla
the-yasemin Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl bende var tavsiye ederim... 2 3 Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl güzel duruyormuş demek ki :) Yorumla the-yasemin +1 yıl @Kaenkaen10 teşekkürler :) Yorumla istanBULLy34-2 +1 yıl Mükemmel 😋🔥 Yorumla
Dmla00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Küçük olursa çok güzel olur. Bir el yazısı veya küçük birkaç kelebek çok olur 1 8 Yorumla Saglikci2172 +1 yıl Benim adımı mi yazcan aşkım Yorumla Dmla00 +1 yıl @Saglikci2172 evet senin adını yazicam yapmayacagim dovmede Yorumla Saglikci2172 +1 yıl Ben kendim yazarım oraya adimj Yorumla Dmla00 +1 yıl @Saglikci2172 yapmadığım için yazılmasınada gerek yok Yorumla Saglikci2172 +1 yıl O zmnaan kalbine yazarim ismini Yorumla Saglikci2172 +1 yıl İsmimi Yorumla Dmla00 +1 yıl @Saglikci2172 uuuuuuuuuu Yorumla Saglikci2172 +1 yıl Aynen Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sana güzel gelıyorsa yaptır. Sonucta senın gorecegın yer. 0 0 Yorumla
0__________________0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Önemli olan yaptıran kişinin beğenmesi başkasının değil 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Bence güzel ve seksi 0 0 Yorumla
aysemm15 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ya ilerde beğenmezsen bilmiyorum bence kötü 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl İnsanlara göstermek sıkıntı kol daha mantıklı 0 0 Yorumla
Hayalsiz_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hoş olabilir evet ama genel manada dövme çekici 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Kadinda dovme heryerde sksi 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. Seksi 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 974 cevap paylaştı. Gayet şık 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beğeniyorum 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 631 cevap paylaştı. Nasıl bir dövme 0 0 Yorumla
Lordlordxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bayılırım seksiz olmaz 0 1 Yorumla Lordlordxxxx +1 yıl Boğa figürü Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Nefiss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bence güzel durur çekici
bende var tavsiye ederim...
güzel duruyormuş demek ki :)
@Kaenkaen10 teşekkürler :)
Mükemmel 😋🔥
Küçük olursa çok güzel olur. Bir el yazısı veya küçük birkaç kelebek çok olur
Benim adımı mi yazcan aşkım
@Saglikci2172 evet senin adını yazicam yapmayacagim dovmede
Ben kendim yazarım oraya adimj
@Saglikci2172 yapmadığım için yazılmasınada gerek yok
O zmnaan kalbine yazarim ismini
İsmimi
@Saglikci2172 uuuuuuuuuu
Aynen
Sana güzel gelıyorsa yaptır. Sonucta senın gorecegın yer.
...
Önemli olan yaptıran kişinin beğenmesi başkasının değil
Cok asiri bence
Görselde ki hoş duruyor
Essegin zkini yaptır
Bence güzel ve seksi
Harika olurrr bence 🙂
Ya ilerde beğenmezsen bilmiyorum bence kötü
İnsanlara göstermek sıkıntı kol daha mantıklı
hoş olabilir evet ama genel manada dövme çekici
güzel değil
oralar doğal olmalı