hangi markalar sizin tarzınızı ifade eder? giyim konusunda aksesuar konusunda hangi markaları kullanırsınız...Marka demek sizin için ne demek? buyrun sohbete :):)
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Eskiden dolabimda sadece markali esyalar vardi, pantolonlarima 200 tlden asagiya para verdigimi hatirlamiyorum.. Snra allahtan bu tripden indim, normal insanlara geri döndüm :) Simdi ise hosuma gidene aliyorum, kalitesi güzel olsun, göze hos görünsün, begeneyim alirim. Marka takintim sirf parfümlerde var artik, markasiz, kalitesiz, cakma parfüm almam,.. Ve kis icin pahali ayakabbi alirim, ille marka diye degil ama, iste ayakkabiyla kaymayim, islanmasin hesabi :D hehehehe
02 Yorumla- +1 yıl
yes
En İyi Cevaplar
Kaliteli ürün almayi isterim.Alıp 3 gün sonra rengı solacagına daha cok oderım daha ıyısını alırım mantıgı oldugundan marka almaya calısırım.Genellıkle Polo ve koton da bulurum kendımı :)
Ama onlarında işlerini çözdüm indirim günlerini beklerım ozeellıkle kotonda cok işe yarıyor :)
Polo ise internet üzerinden daha uyguna geliyor :)12 Yorumla
marka benim için pek bir şey ifade etmiyor doğrusu aldığım şeyin ne kadar kaliteli ve şık olduğuna bakar ona göre seçerim ve markasına önem vermem ayrıca genelde indirimdeki ve ucuz fiyatta olan şeyleri tercih etmek daha mantıklı geldiği için elimden geldiğince ucuz ve indirimli ürün almaya çalışıyorum illa marka şart değil...
00 Yorumla
Marka takıntım yok.
Mark Nason Efendi'den bot alıcam ama.01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
14Cevap
Misyon ve vizyon sahibi olamayı başarmış bir şey benim için marka sayılır. Kendinizle özleştirdiğiniz kişiye hitap eden bir markayı insan elbetteki kendinde görmek ister.Yaratıcı ve yenilikçi olamak marka olmaya adaydır benim gözümde. Materyale dayalı tabi ki birde. Bir çok marka var tabi yazmak olmaz sonuçta cebime göre ihtiyaçlarımı gideren biriyim.
11 YorumlaAyakkabı olarak ; sporda tiger ve adidas
Rugan topukluda ; pembe potin
Gömlek olarak ; zara
Pantalon ; colin's
Okul tarzı şeyler ; DeFacto
Saat ; puma
Elbise ; Cotton
Param yoksa da ; LCW12 Yorumlahiç marka takıntım yoktur ve marka giyinmeyi de sevmem. koyun psikolojisi gibi geliyor bana herkes aynı şeyi giyiyor :) kaliteli olup markasız olan kıyafet ya da aksesuar var ben bunları tercih ediyorum masrafı sevmem para kaybı :) tabi bu benim düşüncem ve benim gibi düşünen cok nadir insan var biliyorum :( bir tek ayakkabıda marka ararım (converse dışında ) o da hem bütün yükü ayaklar çekiyor ve çabuk yıpranıyor hem de bir kere aldım mı 3 sene sadece onu kullanıyorum :)
09 Yorumlakoton,loft gibi orta halli kesime hitap eden şık öğrenci işi markalar :)
11 YorumlaKoton,mango,Batik,H&M,Zara genelde beğendiğim tarzıma hitap edenler.
Aksesuar olarak yine bu mağazalardan bazen claires'ten,bifair'dan,Accessorize'dan ve küçük dükkanlardan alırım03 Yorumla- +1 yıl
Marka benim için hiç bir şeyi ifade etmez. Marka takıntım olmadığı için kendimi şanslı görüyorum. Aslında sırf bunun için bile mutlu olunulabilir.
00 Yorumla scotch and soda
diesel
tam oturuyor insanin üstüne
baska marka tanimiyorum (:01 Yorumla- +1 yıl
marka benim icin hic bi anlam ifade etmiyor.. illa marka diye tutturan insanlarida anlamiyorum.. O kadar insan bisey bulamazken bu lüks niye?! Tamam bi kac biseyi marka alirsin ayakkabi vs. ama herseyinde marka olmasi sacma,sacmalik!
00 Yorumla Gap , Polo , Lacoste ve Koton her zaman hoşuma gitmiştir :)
01 YorumlaBildigin suyu daha cavcavli bir bardakta icmek gibi birsey
10 Yorumla- +1 yıl
şu marka olsun diye takıntım yok ancak markanın iyiliği ile doğru orantılı olan bişey varsa oda kalite yani ucuz etin yahnisi kara olur
00 Yorumla - +1 yıl
Marka demek kapital simge demek, tüketim çılgınlığı demek, 2 liralık malı 22 liraya itelemek demek... şaka şaka marka demek sattığı malın arkasında durabilmek, vatandaşı kandırmamak mağdur etmemek demek. :))
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Günümüzün çoğu insanı bir anlamda marka ve o markaların sağladığını düşündüğü imajlara bağımlı hale geliyor. Marka kullanamadığında kendini değersiz, önemsiz birisi gibi algılayabiliyor.
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Örnek olarak;
Vldnnr
Ayakkabı olarak ; sporda tiger ve adidas
Rugan topukluda ; pembe potin
Gömlek olarak ; zara
Pantalon ; colin's
Okul tarzı şeyler ; DeFacto
Saat ; puma
Elbise ; Cotton
Param yoksa da ; LCW
- +1 yıl
tarzdan ziyade farklı beklentilerimi karşılayan markalardan alışkanlık neticesinde ürün alırım.
21 Yorumla - +1 yıl
markaya yeri geldiğinde önem veririm ama bana yakışanı giyerim marka olması şart değil
13 Yorumla- +1 yıl
tabi ki. mavi-zara-koton-colin's-nike-adidas-swatch bazen bershka aklıma gelenler bunlar dediğm gibi bana yakışanı beğendiğimi alırım
- +1 yıl
Marka kalite demek :D
13 Yorumla- +1 yıl
mersi sizede :))
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
koton vero moda colins adidas ama içlerinden en çok koton
05 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
kesinlikle kaliteli yani hep almam ama ne yakışıyorsa geçende gittim mesela hiç beğenmedmim bişi almadım ama bazen al koy al koy durumunu yaşayabiliyorsunuz:)
- Cevap sahibi+1 yıl
kesinlikle:):)
- +1 yıl
ikoncanlara ve apachilere selam olsun diyerek
Jordan , super star special consept eşofman takımları diyorum. içine marvel tsirth ler..00 Yorumla - +1 yıl
LV marka çantası olmayan kızlara selam bile vermiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Marka telaşında değilim ama ADİDAS'a bayılıyorumya benim kişiliğimi yansıtan tek marka
00 Yorumla - +1 yıl
gereksiz bir giydigimi biradah zor giyiyorum ucuz ve guzel seylerde var
00 Yorumla Hoşuma giden şeyin markası önemli değildir.
09 YorumlaModa & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. kalite , tekstil sağlığı
10 Yorumla- +1 yıl
kalite... adidas,mavi
00 Yorumla param varsa affetmem.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen at sevsen ben at sevmem
butikler her zaman ilgimi çekmiştir
05 Yorumla- +1 yıl
Guess . Gizemli olduğumu çağrıştırır .
01 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Şıklık bakımından Zara ve Koton tercih ediyorum.
01 Yorumla - +1 yıl
kalite - tecrübe - denenmişlik.
00 Yorumla G-star
15 YorumlaModa & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. hec
00 Yorumlakalite
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi