Önemlidir
Değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Marka, bir ürünün kalitesi, güvenilirliği, dayanıklılığı, işlevselliği ve fiyatı hakkında birçok bilgi verir. Markası bilinen bir ürünün kalitesi genellikle daha yüksek olur ve bu nedenle de fiyatı biraz daha yüksek olabilir. Ancak, marka adı her zaman kalite garantisi değildir. Markalı ürünlerde kalite genellikle garanti edilir ve garanti süresi de daha uzun olabilir. Ayrıca, iyi bir marka, müşteri hizmetleri ve teknik destek sunar. Markalı ürünlerin yedek parça ve aksesuarları genellikle daha kolay bulunabilir ve uyumlu olabilir. Bununla birlikte, markasız ürünler de kaliteli olabilir. Markalı bir ürünle aynı kaliteyi sunan markasız bir ürün olabilir. Ancak, markasız ürünlerde kalite garantisi yoktur ve garanti süresi daha kısadır. Ayrıca, markasız ürünlerin yedek parçaları ve aksesuarları, özellikle nadir ve eski ürünlerde, bulunması zor olabilir.
Hiç zaman markasına göre almadım fakat tek bir üründe markaya bakmak zorundayim çünkü işim gereği 8 saat ayakta çalışıyorum.
O nedenle o markanın ayakkabıları çok rahat fiayatina bakmadan alıyorum.
Eğer son dakika indirimi olursa 1 den fazla almaya çalışıyorum.
Gerisini ise belli yerlerim var ordan gidip alırım.
Yani evet bazı kişiler alırken ihtiyacı olduğu için alır. Bazısı ise sadece kaliteli olduğu için alır. Bir kış ise sadece markası için alır. Yani ben genelde markasına takılan biri değilim pek o yüzden benim için kaliteli olması yeterli
Şu zmana kadar ondaki rahatlığı konforu bulamadım oyuzden tek marka benim icin
Bir zamanlar marka giyinirken. Bir gün çamaşır makinaya attığım kıyafetlerim zarar görünce. Parama yazık diye kahrolduğumda o gündür markayı önemsemiyorum. Kıyafetin kalitesi markadan daha önemli benim için.
Cevap
5Cevap
Kalitesi iyiyse marka pek de önemli değil. Ama marka olan şeyler de kaliteli olduğu için. :(
Aynen öyle bende bir ürün alırken falan genelde kalitesine bakarım benim için markası pek önemli değil. Bir ürünü beğenmek benim için çok daha önemli. Markasının ne olduğuna takılmam ben genelde
Hiç marka takıntım yok çok da düşkün değilim beğeniyim yeter
Aynen öyle benimde marka takıntım yok. Bir ürünü beğenmek benim için çok daha iyi. Ben öyle markasına falan takılan biri değilim öyle. Kaliteli olması ve benim beğenmem yeter benim için..
Aynı ürünün markalısına sırf reklam parası ödeyeceğime diğer yerden 2 tane alırım daha mantıklı
Markaya değil kaliteye bakarım. Hatta bu yüzden gen3lde pazardan alışveriş yaparım ‽
Aynen öyle bende markaya bakan biri değilim. Marka takıntım yoktur normalde. Benim için ürünün kaliteli olması çok daha önemli. Yani bende bazen pazardan alışveriş yaparım çok seviyorum.
kalitesi önemlidir, markalar artık isimden ibaret..
Kesinlikle öyle markalardan daha çok kaliteli ismi duyulmamış tekstil ürünleri var;
Marka sadece bezen o kadar kalitesiz ürünler üretiliyor ki, sırf takıntı diye insanlar tüketiyor maalesef..
Aynen öyle marka takıntısı olan biri değilim ben öyle ya. Bir ürünü beğenmek benim için çok daha önemli. Ben öyle markasına falan takılan biri değilim ya. Bir ürünü beğenmem yeterli benim için.
Marka önemli değil. Ürünü araştırırım daha önce alıp kullananların yorumlarına, incelemelerine göre karar veririm.
marka önemli kaliteli olması daha önemli
Benim içinde markası pek önemli değil. Benim için önemli olan ürünün kaliteli olması onun dışında pek birşeye takılmam. Öyle marka tutkunu biri değilim. Beğenmem benim için yeterli.
Değil ya kaliteli olsun yeter
Aynen öyle benim içinde aynı şekilde. Ben bir ürün veya kıyafet falan alırken genelde markasına göre seçip almam. Benim için önemli olan o ürünü beğenmem ve kaliteli olması onun dışında takılmam.
önemli marka takıntım var evet
Bu yaşıma kadar markaya baktığımı hatırlamıyorum
Markası önemli değil benim için rahatlık önemli
Önemli dikkat ederim
evet önemli
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?