kiyafette asla. hoşuma giderse alırım marka vs umrumda değil. ama bakım ürünlerinde dikkat ediyorum. çünkü belirli markalar o kadar kötü ürün çıkarıyorlar ki, bilerek uzak durup güvendiğim markalara yöneliyorum.
Ben genelde markaya önem vermemeye çalışırım. Ancak ünlü markaların sezon modeli olarak koyduğu ürünler başlıca beğenilen ve tercih edilen ürünler olduğu için incelemek konusunda elbette tercih ettiğim markalar olur. Ve de bu durum alacağım ürüne göre değişiklik gösterebilir. 😊
Bana göre rahatlık diyeceğim ama o da belirli markaların ürünlerine çıkıyor, çünkü tek bir markanın kıyafetlerini seviyorum. Elektronik olarak tek çeşit marka kullanıyorum ayrı kategorilerde. Market alışverişlerinde markanın benim için hiç bir önemi yok. Yani kategoriye göre çok değişiyor ama alışveriş yaparken ne yalan söyleyeyim tek çeşit marka kullanmayı seviyorum. Hepsini denerim denerken en sevdiğimi seçer bir daha da marka dışı alışveriş yapmam ta ki ürünlerinin kalitesini bozana kadar.
A markasini giyiyorum B markasını giyiyorum diye övünmem ama kaliteli olmasına dikkat ederim. E kaliteli ürünleri de markalar üretiyor. Bence parayı çöpe atmamak ve kaliteli ürün kullanmak adina düzgün markalar tercih edilmeli.
Evet icraatlerini beğenmediğim kişi veya kuruluşların marka ve sattıkları ürünleri tercih etmem onun haricinde bi markaya ağzımı ayıra ayıra baktigim olmaz
Markaya değil kaliteye ve içeriğe bakarım. Zaten pahalı markaların hepsi hayvan deneyleri yaptığı için almıyorum. Hem vicdanımı hemde cebimi koruyor :D Ama kaliteye bakarım özellikle kozmetikte
En İyi Cevaplar