Kapalı olup dar giyinen, aşırı makyaj yapan abartılı topuklar?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapalı olup dar giyinen, aşırı makyaj yapan abartılı topuklar?
Cevap
56Cevap
Biz bunlara moda için kapanan Müslümanlar diyoruz Daha doğrusu başka şey diyoruz da burası onu dememize müsaade etmiyor Bu kişiler sadece piyasada rengarenk ortaya çıkıp gösteriş yapmak için saçını kapatan tipler bunların %90'ı besmele çekmeyi dahi bilmiyor o kadar fazla dinden uzaklar alkol var sigara var cinsellik var her şey var bunların kapanma amacını az çok tahmin ediyorsundur nefret ediyoruz böylelerinden zaten dini için inancı için kapanan Kadın belli oluyor onu ayırt edebiliyorsun Onlara asla sözümüz yok
İnsanların tercihlerine karışmak haddime değil ama tesettürün amacı zaten sadelik ve dikkat çekmemek değil mi yani bu durum biraz çelişkili duruyor dışarıdan bakınca. Herkesin kendi yaşam tarzı ama örtünmenin mantığıyla o tarz bir giyim pek bağdaşmıyor bence.
Ben tesettürlüyum ve makyaj yapıyorum aman aman abartı değil günlük makyaj yapmamak nefsime ağır geliyor ha dap dar da giyinmem sadece makyajim var ama bazı mini etekli botoxlu kadınlar artık ne hadlerine işe elestiriyo sana günah değil mi diye onlara cevabim bana günah olan makyaj sanada günah ben kapaliyim diye ekstra günah yazılmıyor demek istediğim şu bazı insanlar kendilerine bakmadan başkalarını eleştirmeye bayılıyor tabikiside eleştirilecek insanlar var buna bişey demiyorum ztn
Doğru söylüyorsun
@mutsuzakrep tabikiside 😁
Herseyin kararındası iyi
@mutsuzakrep ya öyle olmak gerek
Canım seni anlayamazlar
günümüz kapalılarının büyük kısmı hatta tamamına yakını bu şekil giyiniyor. sözde Allahın emrini yerine getiriyorlar.
çok var maalesef evli kadınlar da çok erkek düşürmeye çalışan burada ahlaksızlar
sen de onlardan birisin bence
Başlarını kapatınca diğer taraflarını açabileceklerini, nasıl olsa başları kapalı olduğu için günaha girmiceklerini düşünüyorlar. Her tesettürlü böyle değil.
değil tabii ama bunlar bi model. tangasını gördüğümüz tesettür mü our
Çok ön yargı
Sanırım hem dindar hem modern görünme çabası. Ama bizi ilgilendirmez. Ben sadece dini kurallara uymayıp yine de başkalarına dindarlık taslayan veya din öğretmeniymiş gibi davranan kişilere tepki veririm.
Seni ilgilendirmez kim nasıl neyi giyiyorsa kendine bak sen
soru sordum sadece
Çünkü kapanmak artık çoğu insan için dini bir olay değil, simge veya bir moda haline gelmiş durumda.
Konunun özünü anlamamışlar. Hatta büyük olasılıkla kapalı olma nedenleri kendileri değil, aile ve çevre baskısı.
onlara trsettürlü denmiyor kapalı deniyor arafaki farkı öğrenin artık
sen hangisisin
açık
ben de öyleyim bunlar çoğaldı ya
Amaçları kapalı olmak degilki onlarda canım amaçları giyim görüntü tarzı yaratmak
Herkesin kendi tercihi, yakıştırıyorsa bize ne?
Aslında moda tutkusu bizler farkında olmasak bile tesettür için de moda çıkarıyorlar ve kadın her zaman modayı takip etmeyi sevdiğinden onlarda modaya uyuyor
Tesettürün ne manaya geldiğinden gafil oldukları için böyleleri böyle giyiniyor
Kapalı bile olsa özgüveni yüksek kadınlar. Evde kim bilir neler giyerler.
Hepsi tesettürü inanç gereği tercih etmiyor maalesef
Bkz. Hırsız Bakan Fatma Betül Sayan Kaya
Bkz. AKP'li tesettürlü vekiller
Aileden kalan baskı kapalı olanların çoğu kendi isteği ile kapanmıyor
Onlar ilgiyi seven kapalılar giyimleriyle dikkat çekmekten hoşlanıyorlar. Libidolarıda yüksek o nedeni de var
Sadece evde kocasina yapsa normal ama disarda o….. puluk yani
Bir kadın olarak neyini merak ettin, kapalı ve tesettürü benimseyen var,
Kapalı olan zevk fantezi için
Tesettürlü inancı gereği giyinir..
Etrafımda var öyle biri, yakınımda hatta. İlgi çekmek için olduğunu saniyorum çünkü bakıp incelemem onun farketmesi hoşuna gidiyor.
genel de kapanma sebepleri tarz veya kepçe kulak saçlarının kötü olması bu sebeplerden kapananlarda var artık hiç bir şey amacını taşımıyor
Onlar da guzelliklerini göstermek ister her guzel gibi
Onlar tesettürlü olmuyor. Onlar kapanmayı yanlış bilen insanlar.
Ben onlara tesettürlü demiyom. Üstü othane altı şişhane diyom. Tesettür değil onlarınki. Ne kadar güzel tesettürü olan kızlar var.
Acilamiyor sonuç böyle oluyor başka açıklaması yok bu durumun
Gösteriş çünkü seviyorlar gösterişi ya
Onlar da gençliğini yaşamak istiyo
Hiç anlam veremediğim bir konu
Seviyorlar dikkat çekme çabası
Onlar süslüman ilgi çekmeyi seviyorlar
Daha kadınsı olduklarını için
Kapalı olup öyle giyinen zaten arzulanmak için tesettür kullaniyor
Çünkü bastırılmış duygu yaşıyorlar.
O tssetürlü değil fetiş çidir
Hijab onlar
Ben denk gelmedim pek
Göstermeyi seviyorlardır
Bilmem. Onlara sor.
Kadınlar dikkat çekmeyi seviyor
Bir şekilde ilgi çekmeye çalışıyorlar
Saçmalık sözde tesettür işte
Dikkat başka bir amaç olamaz
açılsınlar daha çok çekmez mi
Kendine yakışanı giyiyorlardır bilemeyiz
Eşim de öyle ve bildiğini yapıyor
Onlarda azginligini boyle yasiyo
Açık olsalar daha iyi. Sonradan görme tarzı bu.
Onlara kapanmak için kapananlar diyoruz
içinde fırtınalar kopanlar var.
bastırılmış duygular maalesef
o daha cesaret isteyen bi giyim
@JessePickmam insanları yargılamak bize düşmez
Eh ama gerçeklerde gizlenmez
💩 gibi duruyorlar.
kapalı desen kapalı değil açık desen açık değil
ben de aynı fikirdeyim aşırı dekolteli giyen kız oluyo yadırgamıyorum ki ben de bazen tercih ediyorum. çok kapalı tesettürlü oluyor o da okey. ama kız kapalı eteğinden tangası net çizilir ya da sütyeni. dudaklar kocaman kıpkırmızı
saçma yani vitrinlik bildiğin ben öyle kapanacak olsam eşim açıl der
siz de kapalı mısınız
Hayır ben açığım , eskiden kapalıydım.
14 yasında kendi isteğimle kapanmıştım ama bi yaştan sonra rahat edemedim , iş yerinde, sporda falan asırı zorlandıgım zamanlar olmuştu. Öyle açıldım çünkü ben kapalıyken pantolon giymiyordum bol elbise ve göğsüme kadar şal yapardım. İş yerinde zorunlu kıyafet giymem gereken yerler vardı. Aşırı zorlanıyordum nefsim de sıkıntılı ki açılmıştım , şu an da bol giyerim pek rahat edemem zaten baskasının dikkatini çekmeyi istemem üstelik evliyim , hoşuma fida gitmez baskasının benimle alakalı düşüncesi
ben de 18 de açıldım üniversiteye başlayınca ama ben tamamen ailedenn dolayı kapanmıştım. sonra 2-3 sene hevesimi aldım biraz daha üsturuplu giyiniyorm ama eşim destekliyo onun yanında istediğimi giyebiliyorm hatta onu sevdiği gibi giyinebilmem için iyi otellerde tatil yapmaya çalışıyorz
Dikkat çekmeyi seviyorum
@esmanur26 kapalı mısın?
Şeytan kandırıyor süse püse
Onlarda bizi kandırıyor 😄
Sende kapalı mısın 😄
Eklesene
Konuşuruz diye
Dikkat çekmek hoşlarına gidiyor.
Oyor tatmin oluyor belki
Dertleri kapalilik degil
Daha çok dikkat çekmek istiyorlar herhalde
Onların derdi başka
Daha çekici oluyorlar bence
En itici kadın tipi
oyle seviyorlardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tarz ve giyim tamamen kişisel bir ifade biçimi şampiyon 🕶️ Tesettürlü ya da değil, herkes kendini nasıl iyi ve özgüvenli hissediyorsa öyle giyinmeyi tercih edebiliyor. Moda dünyasında kurallar artık çok daha esnek ve insanlar kendi stillerini özgürce yansıtmak istiyor 👟 Şık bir topuklu veya iddialı bir kombin, kişinin tamamen kendi estetik anlayışıyla ilgili 🧥 Bu arada makyaj ve güzellik detayları için KızlarSoruyor'daki canım arkadaşım Ne-She'nin fikirlerine de mutlaka göz atmalısın ✨ Sen sokak stilinde en çok hangi detayları iddialı buluyorsun dostum 👔