Eğer bununla kadın olunuyorsa ben kadın değilim o yüzden cevabı da bilmiyorum hadi siz söyleyin 🤧kadınlar neden vücut hatlarını belli eden kıyafetler tercih eder?
Kadınlar vücut hatlarını belli eden kıyafetler neden tercih ediyor?
Pardon ama belki oversize şeyler giymeyi sevmiyoruz belki açık giyinmeyi seviyoruz ve kendimizi öyle rahat hissediyoruz. Ben şahsen bir erkeğe göre giyinmem aman erkek var vücut hatlarımı belli eden kıyafet giymemeliyim demem ona bakılırsa badi tarzı giyilen kıyafetlerde vücut hatlarını belli ediyor göğüs büyüklüğü ya da küçüklüğü açısından, ince bel açısından senin vücut hattı dediğin şey vücut ölçüleridir ve bu hemen hemen zaten her kıyafette belli olan bir şey. Oldu o zaman kalçamız görünüyor diye şalvarla dolaşalım. Göğüsün görünmesi kadar normal bir şey yok, göğüs bu erkeklerde de var kadınlarda. Şuda var ki normal giyinen bir kadın dar giyinse sanırım yine vücut hatlarını gösteriyor diyecek kafaya sahipsiniz ve şuda var ki biz istediğimiz kadar kapalı ya da açık giyinelim kadın olmamız firikikçi, orasını burasını gösteriyor diye hedef alınmamızı sağlayacak şey. Bu ülke mi demeliyim Dünya mı demeliyim ama yaşadığımız yer her şekilde özgür bir topluluk siz kadınlara bir hemcins olarak bu tarz sorular sormak yerine önce zihniyetinizi temizlemelisiniz, belli ki bir kadının pantolon bile giyiyor olması sizin için oldukça sapıkça ya da ayıpça bir şey.
Aynanın karşısına geçip kendime baktığımda nasıl hoşuma gidiyorsa öyle giyiniyorum.
Ahlak kavramını kadınlar üzerinden yürütmeye alışmış erkekler "gözlerine hakim olamadığı" için kendimi veya beğenilerimi değiştirmem.
Soru görünümlü bu tarz yargılamalarla sizde onların ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz.
Bence "Kadınlar vücut hatlarını belli eden kıyafetler neden tercih ediyor?" diye sormak yerine, erkekler ilkel içgüdülerine neden hakim olamıyor? şeklinde sormakta fayda var.
Alt tarafta bütün kronik erkek düşmanı narsist feminikler soru sahibine kızıyor. Yok herkes istediği gibi giyinsin falan filan ne karışıyorsun falan filan.
Bu lafı edenler... Biz erkekler, sokakta yarı çıplak gezsek adımızı sapığa çıkarırsınız. Onlara göre özgürce giyinmek sadece kadına has bir şey.
Özgürlüğü savunurken arka plandaki cinsiyetçiliği görmediğimizi düşünüyorlar.
Herkes her şeyi görüyor ama... Kimse kimseyi kandırmasın. Kadının kıyafetine gelince batılı, erkeğin kıyafetine gelince doğulu düşünmek hiç dürüstçe değil.
Herkes istediği gibi giyinir ama istemediği şekilde de eleştirilebilir ki hakaret/küfür olmadığı sürece buna da ifade özgürlüğü denir. Hem kadınlar, hem erkekler için geçerli bu söylediğim şey.
Her ortamın konseptine göre, kültürüne göre bir giyim tarzı olur. Onun dışına çıkmak marjinalliktir ne niyetle olursa olsun.
@x_cuckquean Feministlerin hepsinin erkek düşmanı olmadığını biliyorum canım. Feministlerin içinde bu eğilime sahip marjinal bir azınlık var. Onları kastederek söylüyorum. Bir kısmı da KS'de. Bütün yorumlarında kendini belli ediyor onlar. Lafım onlara. Erkeklere saygı duyan feministlere bir lafım yok.
Herkes istediği gibi giyinebilir. Kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giysin bundan kimene... kadınları hedef yapmayın hemcinslerim. Yeterince ilkel erkeklerin hedefiyiz zaten!
Cunku erkeklerden daha guzeliz. Bir erkek tayt giydiğinde iğrenç duruyor ama bir kadında baska. O yuzden erkekler kapansın kapanabildiği kadar mümkünse. Asıl sorun ise kişiden kişiye değişir. Biri kendini öyle daha güzel, özgüvenli hissediyodur. Biri tamamen seksi gözükmek için yapıyordur. Bunların hepsi de doğal bence
Ben her türlü fizik güzel ne giysem yakışıyor bana önceden derlerdi manken gibi kızsın teyzelerim yengem bu sene yine teyzem dedi ben mervenin fiziğini çok beğeniyorum her şey çok yakışıyor annem dedi ki pantolon yakışmıyor teyzem dedi ki oda yakışıyor teyzem dedi ki bir bizim bacaklara bak bir de seninkine incecik
Kadınlar vücutlarına göre giyinmeli.. benim bile kadın halimle göz zevkimi bozanlar oluyo.. atıyorum bacaklarına güvenmeyen tayt giymesin. Vücudu güzel olan hakkını veriyorsa giydiği şeyin bu yaptığı seçim de beni ilgilendirmez..
Cevabını bilmediğim bir soru. İnsan vücudunun saran kıyafetlerle nasıl rahat eder ki? İslama uymak, hem kalbi hem ruhu rahatlatırken kendini teşhir etmek neden?
Genelde dikkat cekme icin giyiniyolar bu zamana kadar öyle bisi yapmadim çok şükür cünkü 1. Kimsenin dikkatini cekme gibi bi durumum yoktu 2. Fizigimi belli etmeden de dikkat çekiyosam bu da benim masum bakişli güzellgim..
Dikkat çekmek ve beğenilmek için sadece. Bunu yapmak kadınlık göstergesi değildir. Her kadında olan bişey yani. Göstermenin anlamı yok. Aksine sergilemek değeri düşüren bişey bana göre.
Şimdi şöyle de bir şey var. Bir kadın özellikle vücut hatlarını belli eden kıyafetleri tercih etmese hatta erkek reyonundan kıyafetler alıp giyse bile yapısı gereği yine de belli olabiliyor vücut hatları🤦♀️
Herkesin kendi tercihi ama çok dikkat çekici bir giyim tarzı olduğunu söylemeliyim. Kişi diğer bakışlardan rahatsız olmuyorsa da keyiflerinin kahyası, laik bir ülkeyiz neticede 😄
güzel görünüyor çünkü. vücut hatlarını belli etmeyen tarzlar da var onlar da güzel. hani şu etekli gömlekli kombinler var ya çok şık. ya da siyah kısa crop altına gri yırtık pantolon falan çok iyi ben tarza bakarım nasıl durduğuna falan.
özgün hissederler hele ki kızlar arasında rekabet varsa amelyatla botoks bile yaparlar erkeklerin ilgisini çekmekten çok birbimizi çekemyiz erkekler her türlü sevmeninin o kişiyi bulmanın yolunu bulur onlarda güzel kızların peşine koşarlar vs