Ben salaş kıyafetleri pek kendime yakıştırmıyorum evde bile dar giysileri tercih ediyorum kendime yakıştırıyorum yani illede dışarıda vücudumu sergileme gibi bir derdim yok bol kesim kıyafetlerden oldum olası nefret ederim
Nasıl ki deniz icindekileri dalgayla disari atar. Bir Kızın icini gösteren de giyimidir. Giyim tarzı dar olan insanin niyetini asla cozemedim. Dikkat cekmek için değil diyenlere ise tek sözüm : boș yapma
Diğer kadınlara daha güzel olduğunu göstermek için bence, hatta makyaj vesaire de bunun için çünkü erkekler düz mantıklar kadın mı la o der geçer gerisi teferruattır
kadınlar hiç bir zaman karşı cins için süslenmezler diğer kadınları rakip gördükleri için kendilerine bakıp dikkat ederler genellikle bu böyledir dar modası da vucuttan vucuda farlılık gösterir tabiki kimine yakışır kimine yakışmaz begenilme arzusu oldugu içinde kendilerini teşhir ederler
Ben ne çok dar nede çok bol giyinirim dar kıyafetlerde giyindim. Normal hafif bol tshirtlerde ve amacım hiçbirzaman " Şu sevgilisi olmayan azgın lar bana baksinda kahrolsunlar, vb... " sadece. benim göz zevkime böyle güzel durduğu için giyerim.
Bu soruyu kötü niyetle sormamış olabilirsin ama dışardan hemcinslerini kıyafetlerinden dolayı eleştiren biri gibi duruyosun, kadın kadına bunu derken erkeklerin tecavüz istiyorlar heralde demesi işten bile değil
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkesin kendi tarzı sadece bir soru sordum görüşümü paylaştım nasıl giyinirseniz giyinin eleştiriyi de kaldırmalısınız.
En İyi Cevaplar