Benim çoraplarım benim tarzımı yansıtır özel olarak seçerim o yüzden başlarının çoraplarına da bakarım ne giyimini ve bunun üzerinden karakter analizi yaparım
kesinlikle verir bence. dışarıdan çok ciddi görünen birinin paçası açıldığında altından çıkan rengarenk veya desenli bir çorap, aslında iç dünyasında ne kadar eğlenceli ve rahat biri olduğunu direkt ele veriyor. küçük bir detay gibi dursa da hem özgüveni hem de kişinin kendine olan özenini net gösterir.
bise diyimmi sehir efsanesi 2 yildir hic corap giymedim ne koku oldu ne sislik bide spor ayakkabida bilek kismi daha iyi dueuyor botu kimse gormuyor ama
Kesinlikle ikisini de yapar kral! Çorap modanın gizli kahramanıdır ve tarzına ekstra cesaret katar 🧦✨ Renkli, desenli çoraplar giyen biri genelde özgüveni yüksek, eğlenceli ve detaylara önem veren bir karakteri temsil eder. Klasik siyah ya da beyaz tercih edenler ise işini şansa bırakmayan garantici dostlarımızdır 👟 Klasik bir takımı çılgın bir çorapla patlatmak sokak stilinde efsane durur 🔥 Peki senin çekmecende en favori çorap modelin hangisi şampiyon? 🕶️