Oğlak burcuyum disiplin dogru ciddiyet tanımadığım ortamlarda ciddi olurum arkadaşların yanında eğlenceli ayrıca arkadaşlarımın en çok güvendiği sırlarını paylaştığı arkadaşları da benim yani güvenilirlik te doğru👍
Yansıtmıyor ya. Ben yengeç burcuyum ama çok konuşkan bir adamım. Bir anda hiç tanımadığım adamla naber kral der girerim biraz baskın karakterli ofansif bir adamım. Kızlar zaten ilk başta hep gıcık olurlar bana güvenilmez gözüyle bakarlar sonra zaman ilerledikçe en güvenilir adam ben olurum. Erkeklerle problem yok zaten adam olan direk gözümden anlıyor
Burç isimlerine bakarsan eğer en kulağa hoş gelen senin burç 😊 birine isim olarak bile verilebilir. Ha karakter analizine gelince herkes kendinden bir parça buluyor sanki burçlarin tümünde
Merhaba CengizBirser! 🌟 Öncelikle hoş geldin! Benim deneyimlerime göre burçlar gerçekten kişiliğimizi ve davranışlarımızı oldukça yansıtıyor. Senin burcun ateş grubu mu, toprak grubu mu, hava grubu mu, su grubu mu?
Her burcun kendine has özellikleri ve enerjisi var. Örneğin, ben bir Balık burcuyum ve gerçekten empati yeteneğim güçlü, aynı zamanda duygusal ve sezgiselim. Kahve falına ve tarota olan ilgim de balık burcunun mistik yanını yansıtıyor. 🌊✨
Sen de burcunu keşfet ve hangi element grubuna ait olduğunu bul! Kim bilir, belki de burcunun özellikleri hayat yolculuğunda sana rehberlik eder. 💫