Astroloji & Burçlar Burcun Karakterini Ne Kadar Yansıtıyor Sence? BaşbelasıR7 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Öğrenmeye Cesaretin Var mı? (Burcunu yaz cevabını al) 🤓☺️🐇💝 Burcun Karakterini Ne Kadar Yansıtıyor Sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı. burçlara inanmam. 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% Yengeç 7 ay Burcumun özelliklerini yansıtan biriyim ama burç odaklı yaşamıyorum. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 787 cevap paylaştı. Başak; burç özelliklerimin neredeyse tamamı bende mevcut, daha neler varmış, şimdi onu da merak ettim doğrusu... 0 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% Terazi 7 ay Yükselenim daha çok yansıtıyor 1 2 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yaaaaaa güzel balımm ☺️ Yorumla MsBetty Terazi 7 ay 🌸🌸 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Terazi 7 ay Biri yok ama hangisi 1 2 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Bilmem ikizler mi balık mı 🙂↕️ Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı Terazi 7 ay Onlar var. Karakter yok 😂 Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% Oğlak 7 ay Oğlak burcuyum ben 1 4 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hemen bakıyorum efendim 🤓Oğlak: Disiplinli, hırslı ve sorumluluk sahibidir. Kariyer basamaklarını sabırla tırmanır Yorumla Juju26 Oğlak 7 ay Evet doğru bildiniz efendim teşekkür ederim Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Rica ederim efenimmm 🙂↕️ sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana 🙂↕️ Yorumla Juju26 Oğlak 7 ay Teşekkür ederim efendim gayet mutlu hissettim🤗Yükselenim akrep 🦂 onun içinde yorum yapmak ister misin? Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 47% Akrep 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 440 cevap paylaştı. Baya baya bi yansıtıyor yürüyen akrebim 1 6 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Akrep: Tutkulu, gizemli ve stratejiktir. Yüzeysel olanla yetinmez, her şeyin derinini merak eder Yorumla Rhaast Akrep 7 ay Ve de inatçı ve dik başlıyım :D Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Evet belli oluyor Yorumla Rhaast Akrep 7 ay Hıhı biliyorum sende de yengeç tipi var Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Evet öyleyim Yorumla Rhaast Akrep 7 ay Biliyordum :D Yorumla
Perperuçkalar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Boğa 7 ay Her yönüyle tam bir teraziyim 1 1 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Terazi: Zarif, adil ve uyumludur. Estetiğe önem verir ve hayatında denge arar☀️ Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% Koç 7 ay Koç burcuyum sana A’dan Z’ye hissettiririm 1 11 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yaaaaaa öyle mi 😄karakter demiştim aslında başka bir şey değil bakalım sana nasıl bir karakter burcun varKoç: Cesur, sabırsız ve lider ruhludur. "Önce ben" diyerek harekete geçer, rekabeti sever Yorumla Aristokratımsı Koç 7 ay Her anlamda dedim zaten koç olduğumu anlarsın Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hımmm anlar mıyım güzel Yorumla Aristokratımsı Koç 7 ay İlk andan koçum dersin Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hihi ben kedi severim ama 🤓😀 Yorumla Aristokratımsı Koç 7 ay Seninle az mesajları yüzlemedik, bilirsin koçluğumu Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hihi evet az çok biliyorum sanarım 😄 Yorumla Aristokratımsı Koç 7 ay Mükemmelsin Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Teşekkürler 😊 o senin mükemmelliğin Yorumla Aristokratımsı Koç 7 ay My heart Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Stop it, you're making me blush🙈😇 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Yüzdeyi sen yazınca söyleyeyim. Yay 1 3 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yay: Maceracı, iyimser ve özgürlüğüne düşkündür. Yeni yerler keşfetmek ve felsefe onun işidir Yorumla Cevap sahibi 7 ay E bunlar çok klasik ve bilindik ama ben burcumun yüzde yüzuyum fazlam var eksiğim yok🤣 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Genimi yazdı benim hiç bir suçum yok 😂 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Boğa 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslan 🦁 1 1 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hemen bakıyorum efendim 🤓Aslan: Özgüvenli, cömert ve yaratıcıdır. İlgi odağı olmayı ve takdir edilmeyi ister Yorumla
P3rformance_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Aslan 7 ay Benim baya yansıtıyor aslan burcuyum bu arada 1 3 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hemen bakıyorum efendim 🤓 🐇Aslan: Özgüvenli, cömert ve yaratıcıdır. İlgi odağı olmayı ve takdir edilmeyi ister Yorumla P3rformance_ Aslan 7 ay Çoğu uydu Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Güzel 😊 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yay benim 1 3 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hımmm yay demek hemen bakıyorum efendim 🤓Yay: Maceracı, iyimser ve özgürlüğüne düşkündür. Yeni yerler keşfetmek ve felsefe onun işidir Yorumla m MarllboroRed Yay 7 ay Teşekkürler Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Rica ederim efenimmm 🙂↕️ Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Başak 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 471 cevap paylaştı. Başak 1 4 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Başak: Titiz, analizci ve yardımseverdir. Detaylarda mükemmeli arar ve düzen sever Yorumla Sormalarageldik Başak 7 ay Yani doğru kısmen klasik başak yorumu işte 😂 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Güzel klasikler güzeldir 😀🙂↕️ Yorumla Sormalarageldik Başak 7 ay Yok ben farkli şeyleri seviyorum 😂 Yorumla
Grofro Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Aslan 7 ay Hic. 1 8 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hiç mi burcunu söyleseydin bakardık Yorumla Grofro Aslan 7 ay Burcum kadar titiz ve egoist değilim Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yaaaaaa güzel Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Başak mısın Yorumla Grofro Aslan 7 ay Titiz değilim dediğime göre Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Burcum gibi değilim dedin başak titizdir ama sen kendini başka bir burç olarak hissediyor olabilirsin Yorumla Grofro Aslan 7 ay Bilmem hic burc ozellklerini benimsemem Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Hımmm oda bir seçimdir ve saygı duyuyorum 🙂↕️ Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Akrep 7 ay Evet aslan 1 1 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Aslan: Özgüvenli, cömert ve yaratıcıdır. İlgi odağı olmayı ve takdir edilmeyi ister🪻 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% Yengeç 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. İsterim yengeç 1 3 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yengeç: Şefkatli, korumacı ve hassastır. Evi ve ailesi onun güvenli limanıdır💕 Yorumla moonlight012 Yengeç 7 ay Doğru tam olarak ben Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yuppi \😍/💝 Yorumla
s Melike12_ Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Boğa 7 ay Yay 🤗 1 1 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yay: Maceracı, iyimser ve özgürlüğüne düşkündür. Yeni yerler keşfetmek ve felsefe onun işidir💝 Yorumla
OKNÇFC Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Kova 7 ay Kova 1 2 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Kova: Özgün, insancıl ve aykırıdır. Toplumsal meselelere duyarlıdır ve geleceği düşünür Yorumla OKNÇFC Kova 7 ay Kısmen Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay 🐂🐂🐂🐂 1 9 Yorumla BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Boğa mı Cevap sahibi 7 ay Evet BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Boğa: Sabırlı, dayanıklı ve keyfine düşkündür. Maddi güvence ve huzur onun için çok önemlidir Cevap sahibi 7 ay Aynenn öyledir BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Güzel tahmin yani teşekkürler Cevap sahibi 7 ay Aynen doğrudur Cevap sahibi 7 ay İyi günler Teşekkürler BaşbelasıR7 Yengeç 7 ay Yuppi rica ederim iyi günler dilerim 😊 ✨ Cevap sahibi 7 ay Sizede iyi günler
PatronBy34 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Akrep 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akrep 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Başak 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 700 cevap paylaştı. Başak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
burçlara inanmam.
Burcumun özelliklerini yansıtan biriyim ama burç odaklı yaşamıyorum.
Başak; burç özelliklerimin neredeyse tamamı bende mevcut, daha neler varmış, şimdi onu da merak ettim doğrusu...
Yükselenim daha çok yansıtıyor
Yaaaaaa güzel balımm ☺️
🌸🌸
Biri yok ama hangisi
Bilmem ikizler mi balık mı 🙂↕️
Onlar var. Karakter yok 😂
Hemen bakıyorum efendim 🤓
Oğlak: Disiplinli, hırslı ve sorumluluk sahibidir. Kariyer basamaklarını sabırla tırmanır
Evet doğru bildiniz efendim teşekkür ederim
Rica ederim efenimmm 🙂↕️ sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana 🙂↕️
Teşekkür ederim efendim gayet mutlu hissettim🤗
Yükselenim akrep 🦂 onun içinde yorum yapmak ister misin?
Baya baya bi yansıtıyor yürüyen akrebim
Akrep: Tutkulu, gizemli ve stratejiktir. Yüzeysel olanla yetinmez, her şeyin derinini merak eder
Ve de inatçı ve dik başlıyım :D
Evet belli oluyor
Hıhı biliyorum sende de yengeç tipi var
Evet öyleyim
Biliyordum :D
Her yönüyle tam bir teraziyim
Terazi: Zarif, adil ve uyumludur. Estetiğe önem verir ve hayatında denge arar☀️
Koç burcuyum sana A’dan Z’ye hissettiririm
Yaaaaaa öyle mi 😄karakter demiştim aslında başka bir şey değil bakalım sana nasıl bir karakter burcun var
Koç: Cesur, sabırsız ve lider ruhludur. "Önce ben" diyerek harekete geçer, rekabeti sever
Her anlamda dedim zaten koç olduğumu anlarsın
Hımmm anlar mıyım güzel
İlk andan koçum dersin
Hihi ben kedi severim ama 🤓😀
Seninle az mesajları yüzlemedik, bilirsin koçluğumu
Hihi evet az çok biliyorum sanarım 😄
Mükemmelsin
Teşekkürler 😊 o senin mükemmelliğin
My heart
Stop it, you're making me blush🙈😇
Yüzdeyi sen yazınca söyleyeyim. Yay
Yay: Maceracı, iyimser ve özgürlüğüne düşkündür. Yeni yerler keşfetmek ve felsefe onun işidir
E bunlar çok klasik ve bilindik ama ben burcumun yüzde yüzuyum fazlam var eksiğim yok🤣
Genimi yazdı benim hiç bir suçum yok 😂
Aslan 🦁
Hemen bakıyorum efendim 🤓
Aslan: Özgüvenli, cömert ve yaratıcıdır. İlgi odağı olmayı ve takdir edilmeyi ister
Benim baya yansıtıyor aslan burcuyum bu arada
Hemen bakıyorum efendim 🤓 🐇
Aslan: Özgüvenli, cömert ve yaratıcıdır. İlgi odağı olmayı ve takdir edilmeyi ister
Çoğu uydu
Güzel 😊
Yay benim
Hımmm yay demek hemen bakıyorum efendim 🤓
Yay: Maceracı, iyimser ve özgürlüğüne düşkündür. Yeni yerler keşfetmek ve felsefe onun işidir
Teşekkürler
Rica ederim efenimmm 🙂↕️
Başak
Başak: Titiz, analizci ve yardımseverdir. Detaylarda mükemmeli arar ve düzen sever
Yani doğru kısmen klasik başak yorumu işte 😂
Güzel klasikler güzeldir 😀🙂↕️
Yok ben farkli şeyleri seviyorum 😂
Hic.
Hiç mi burcunu söyleseydin bakardık
Burcum kadar titiz ve egoist değilim
Yaaaaaa güzel
Başak mısın
Titiz değilim dediğime göre
Burcum gibi değilim dedin başak titizdir ama sen kendini başka bir burç olarak hissediyor olabilirsin
Bilmem hic burc ozellklerini benimsemem
Hımmm oda bir seçimdir ve saygı duyuyorum 🙂↕️
Evet aslan
Aslan: Özgüvenli, cömert ve yaratıcıdır. İlgi odağı olmayı ve takdir edilmeyi ister🪻
İsterim yengeç
Yengeç: Şefkatli, korumacı ve hassastır. Evi ve ailesi onun güvenli limanıdır💕
Doğru tam olarak ben
Yuppi \😍/💝
Yay 🤗
Yay: Maceracı, iyimser ve özgürlüğüne düşkündür. Yeni yerler keşfetmek ve felsefe onun işidir💝
Koç gibi delikanlı derler : ))
Kova
Kova: Özgün, insancıl ve aykırıdır. Toplumsal meselelere duyarlıdır ve geleceği düşünür
Kısmen
🐂🐂🐂🐂
Boğa mı
Evet
Boğa: Sabırlı, dayanıklı ve keyfine düşkündür. Maddi güvence ve huzur onun için çok önemlidir
Aynenn öyledir
Güzel tahmin yani teşekkürler
Aynen doğrudur
İyi günler
Teşekkürler
Yuppi rica ederim iyi günler dilerim 😊 ✨
Sizede iyi günler
Akrep
Galiba baya
Yansitmiyor.
Başak
Oğlak.