Burçların insan karakteri üzerinde tesiri varmidir? İnsanların duygularındaki değişiklikler burçlarla alakalı birşey midir?
Cevaplari bekliyorum :)
Cevaplari bekliyorum :)
Burclar sacma geliyor benim kafami karistiriyor yo k iste bu burc akillidir bu burc zekidir bu burc iki yuzlu degildir bu burc dürüsttür vs. Vs bunlar zaten biz insanoglunun duymak istediği seyler o yuzden inkar etmiyoruz evet ozelliklerini tasiyor diyoruz aslinda bunlar tam olarak duymak istedigimiz seyler
Ne demek efendim :)
Bilemedim bindik bir alamete :D
Bencede. d
Takilicam :)
Burçların insanın doğumundan itibaren üzerinde etkisi var... ki ben hemen hepsini taşıyorum burcumun özelliklerinden, hatta yükselenim bile uyuyor bana tam anlamıyla
psikolojik olarak kendini inandırırsan burçlarının özelliklerini yaşadığını düşünürsün, burçlara göre yaşayanlar bilinçaltına inanıyolar. kendi kişilikleri daha farklı.
haha gizlicik :D
Kesinlikle var ve ben bu konu üstüne çok araştırma yaptım. "Burcum beni yansıtmıyor" diye düşünenler yanılıyor çünkü yükselen burcunun da etkisi var :)
O zaman ilk önce zodyak kapılarının anlamlarını öğrenmeyle başla. 12 zodyak kapısı var ve her kapı insan evriminin bir evresini simgeliyor. Ben Boğa burcuyum yani "beslenme, barınma ve kendini keşfetme" Bu yüzden boğalar yemeğe ve içmeye düşkündür ayrıca hiç bir zaman kendimizi yeterli görmeyiz mükemmeli yakalamaya çalışırız :) Teorik olarak bütün zodyak kapılarının özellikleri bir insanda toplanıyor olsaydı o kişi "üstün ırk" olarak nitelendirilebilir :)
Kolay gelsin o zaman :))
Cevap
64Cevap
Kesinlikle oldugunu düşünüyorum kimisinin burcunun kimisininde yükselen burcunun etkisinin oldugunu düşünmekteyim..
Bence yok en basitinden şöyle açıklayayım ikizim var benim herşeyimiz zıt kendisi öküzdür bende romantiğimdir :D öyle söylerler :D sen anla yani
bn ikizlerim yükselenimde ikizler.. burçlara inanmazdım taki burcumu yükseleniyle beraber okuyana kadar.. eksiği var fazlası yok okadar diyim :)
bendeki etkileri böyle başkasını bilemem bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir :)
Bu kadar inanmıyorum burçlara
Aslan burcuyum ve benim tam zıttım aslan burcu insanlarıyla tanıştım.
Sanmıyorum..
Ben olduğuna inanmıyorum ama yansıtıyorum da yani :)
Yok ole bişey yok terazi kızıyım boğa erkeğini nasıl elde ederim bu tip sorular var erkek yine erkek bir çok çeşidi var karakter açısından ama bunu burca yormak saçma
Burçlar bana mantıklı gelıyo nıye bılmem ama yazanlar aynen doğru cıkıyo
Oğlak. Çoğu ozellgmi tasiyorum. burclara inaniyorum ben ama hersey de burclara baglanmamali. Kisinin karakterini burcu belirlemiyo sonuçta.
burcum ile uyuşan özelliklerim var fakat bir o kadar da uyuşmayan özelliğim var kısaca burçlara inanmıyorum.
Etkileri olduğuna inanıyorum ama yazılanların hepsinin harfiyen uygulandığını düşünen zihniyetler var.
7 milyar insan var
Onlarda salliyolar ne tutarsa..
Başak, burcuyum astroloji' de yazan başak burcunun neredeyse bütün özelliklerini taşıyorum, ben inanıyorum yani, astroloji ' ye :)))
Bence Hayır, Allah'ın İzni Olmadan Yaprak Dahi Kımıldamaz, Birde Burç Yorumları Var Tam Bir Saçmalık..
Kesinlikle var ben balık burcuyum her özelliğini kendimde görüyorum özellikle duygusallık romantik ve kararsız hallerimi
Aslında pek iyi diyemem kim sever ki romantik duygusal erkekleri :)
Kızlar kro erkekleri daha çok beğeniyor emin ol :) kim romantik film izlemek ister ki mesela çok seviyorum :)
Peki sna sorayım sevgilin romantik mi yoksa Kabadayı mı :)
Senin gibi güzel birinin sevgilisi yoksa biz bitmişiz:)
sanmıyorum. burçlar gerçekliği yansıtmıyor zaten. genelleme konuştukları için bazılarının uyması normal. ben pek inanmıyorum.
rica ederim. :) ben teşekkür ederim.
Alakası yoktur dicem de bazı rastlantıarı tutuyor genelde moral depoluyor.
Cok acik soyluyorum, insanlari burclarina gore gruplandiririm.
Bence var. Balık burcu için çok duygusal derler, ben de öyleyimdir.
Tek o yükselenden anlamıyorum :) Şimdi benim ne o oluyor yükselenim?
24 Şubat 16.40 :) Şimdi belli olur mu?
Olur sevinirim :) Ama sana zahmet olmazsa.
96 :)
Anladım çok teşekkür ederim. Rahatsızlık vermedik umarım :)
Evet ama sadece burç değildir yükselen burç artı ay burcun da oluyor ay burcun duygularını gösterir
dur bir bakayım netten burcumun özelliklerine 19 Nisan hangi burçtu ya
Bugün karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sizin dışınızda yaşanacak gelişmelerle iş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise tutkulu ve heyecanlı bir gündesiniz keyfini çıkarın.
hadibe bilsem sabah bir kupon oynardım :) şaka biyana da bu günlük burç dio hergün hergün değişiyomuyum ki ben?
başı uyuyo devamı uzundu okuyamadım :)
Koç burcu yönetici niteliklere sahip, burçlar kuşağının en hareketli, en aceleci burcudur. Açık sözlü olması en temel özellikleri arasında bulunmaktadır. Aceleci yapılarından dolayı önce harekete geçip daha sonra düşünmeyi tercih ederler. Oldukça inatçı bir yapıya sahiptir. Sürekli yeni fikirler düşünen, her konuda yaratıcı, ancak kolay sıkılan bir yapıya sahiptirler. İlgilerini kolay dağılması olumsuz özellikleri arasında bulunur. Sürekli olarak teşvik edilirse, ancak o zaman ilgilerini bir yerde toplayabilirler.
Kaynak: https://www.kocburcu.net/koc-burcu-ozellikleri.html
Burcum terazi, terazi burçları sanatçı olur ve ben de öyleyim. Dengesizim ve kararsızım da.
evet
Yayım bu yüzden iyi biriyim. Yay erkegi altın altın. Tek kötü tarafı bide capkın olmasak
:((( bnde sevmiom ama elimde değil gotum başım aayrı oynuo
dogru ewet ticaretle ugrasıorum babamın kanatları altında ama ivme kazandırmısımdır ıse ıllaki gozle gorulur
@turun8 asla benı sabıtleyemez kımse duramam
:D sanırım bu yuzden duzenlı ılıskımız olmuo bızım :D:D:D:
Burçlar batıl inanç bence ben inanmam insan üzerinde etkisi yoktur dur diye düşünüyorum
Valla delikiz beni tanimayan burcum dan ogrensin. O drece..
Burçlara takılmamak gerek. Benim burcum koç ama yükselenim boğa. :)
Şimdi mantıklı olursak koçlar gevşek oluyomuş bende tam tersi o tarz biri değilim :D İlla gevşek mi olmak lazım? :D
ilk defa benim gibi burcu koç olup yükseleni boğa olan birini görüyorum :D
@lovelygirly Herşeyin bir ilki varmış demek ki :D
lider olmayı umursuyor musun koça göre liderlik ön planda falan ben lider olmayı sevmem mesela
@lovelygirly Pek önemsemem liderliği. Ama ister istemez beni lider ediyolar ortamlarda mesela :D
Burçlar var kuranda geçiyor ama etkisi var mı bilmiyorum insan üzerinde
Yengeç burcuyum anne sevgisi dışında tamamen yansıtıyor şaşırtıcı derecede
Karakterimi yaşamım etkiledi benim
Merhametsizlik grnce merhametli oldum zalimlik grnce duygusal oldum burcum degil hayatm beni ben yaptı
Evet
Amin ecmain
Var düşüncesindeyim oğlak burcuyum bire bir yansıttığımı söylerler
Bildiğin at '-'
https://www.youtube.com/watch?v=UTf-iO-ao5w
Kova burcuyum.. Ne gariptir ki yazılan özelliklerin hepsini taşıyorum :)
Ben inanıyorum azda olsa burcum ne ise karakterimde o
Burcum yengeç ama tum burcların özelliğini taşıyorum
Öyle işte anlatılmam yaşanırım
bilmiyorum benimki tutuyor bu kızı burada alın ks adminleri doksanyedilivarrrburda
gerçi 97 18 ediyor pardon kanki ben çok küçültüyorum 97 yi özür :D
aldırıcam hepsini :D bacaksızlarrr
sen sus 97 li :D
Burç 'u bilmem de isimlerin insanların karakteristik özelliklerini etkilediğine inanıyorum.
Isim analizi diye bişey duymadın mı hiç?
bir göz at istersen , bende ilk araştırmamda şaşırmıştım :)
Hiç dikkat etmedim baktığım sitelere , google'ye yazıp ilk çıkana tıklıyordum :)
Hehehe , ismini söyle bakalım bir ne özelliklerin varmıŞ? :)
Look at the message box *,*
aslı yok ama baxıları gercek olabılıyor ha şuda var bir insanın karakterı bozuksa onada yapacak bır sey
Bence yk ama kızlar genelde okuduğu burcun etkisinde kalınca oyle sanıyorlar çok saçmaaa neyse bence her insanın
farklıdır burçlar bilemez.
Aslan bircuyum özelliklerini taşiyorum Karizmayim bikere
Kanki yaa kim sorsa, İkizler diyorum bana Çok kötü diyorlar... Bence tesiri yok yaa olmamalııı
Birçok insan İkizler burcunun biraz yalancı olduğunu düşünür. Aslında bu durum tam tersidir. Söyledikleri her sözde dürüstlük sergilerler. Fikirlerinin sürekli değişim göstermesi onlara bu sıfatın takılmasına neden olur. İçten pazarlıklı davranışları sergilemez ve sergilenmesini de istemez. Bu davranışların kendisini yavaşlattığını, fikirlerini uygulamakta zorlattığını düşünür.
Duygularla bağlantılı değildir ama kişilik ve karakter olarak aynıdır.))
bu konu hakkında bilim insanları ceğişik fikirler ortaya koymuşlar hangısını solesemkı sımdı
Kesinlikle var benim burcumda yazan herşey aynı beni benden iyi tanıyorlar hatta
Bu aralar gizli takılıyorum tarz meselesi hahaha 😊
Burcumla tamamen ayniyim boga burcuyum ve insanlar uzerinde etkisi olduguna inaniyorum
:) rica
Ara ara keçiliğimin desem yeterli olur mu :))
Burcum oğlak illa ki söyleteceksin bana :)
Ara ara keçiliğim tutuyor bir çok özelliği de yansıtıyorum burçtan mıdır benden midir bilmiyorum ama :)
Şimdi herkes benim keçi olduğumu öğrendi off ya :)
İyi Akşamlar Cadı.
Kesinlikle var, ben çok inanıyorum
var egoistim biraz :D
tabiki de iyiyim
Burcum tamamen beni yansıttığını söyleyebilirim
Evet o derece
Fala inanma falsız da kalma :D
teraziyim dengesiz degilim
Akrepim ve çok sapığım :(
Hahaa:D
Doldugumda basimi egerim basak gibi
Olabilir :)
Olmaz olur mu, hz ali bu konuda ailimdi. (:
Burçlar kuran-ı kerimde de geçer (: bir müslüman kuran-ı kerime iman etmişte, burçlara ''inanmıyorum'' diyemez (:
İslamı bilmeyen birçok müslüman var (: insan kendi dinini, rabbini bilmez ve tanımak istemez mi hiç? (:
bak kuran-ı kerimden ayet okuyorum sana (: kafan karışmasın..
Burçlar Kur’an-ı Kerim’de zikredilmiştir ve haktır
“Yemîn olsun bürûc (burçlar) sâhibi göğe!” (Bürûc, 1)
“Ne yücedir O (Allah) ki, gökte burçlar yaptı ve içlerinde bir lâmba (olan güneş), bir de aydınlatıcı bir ay kıldı.” (Furkan, 61)
“And olsun ki (biz), gökte burçlar yaptık ve onu, seyreden kimseler için süsledik!” (Hicr, 16)
rica ederim. (: bilmeyenlerde öğrensin diye yazdım.
@turunç8 kim dalga geçiyor?
@turunç8 Ayet gösterdim ben burçlarla ilgili. terbiyeli ol. Terbiyesizlik yapma.
Hiç inandırıcı değil burçlar :D
Birçok insan İkizler burcunun biraz yalancı olduğunu düşünür. Aslında bu durum tam tersidir. Söyledikleri her sözde dürüstlük sergilerler. Fikirlerinin sürekli değişim göstermesi onlara bu sıfatın takılmasına neden olur. İçten pazarlıklı davranışları sergilemez ve sergilenmesini de istemez. Bu davranışların kendisini yavaşlattığını, fikirlerini uygulamakta zorlattığını düşünür.
Al kuzum :)
Görünüşleri ve konuşmaları her zaman gençlik doludur. Ruhları yaşlanmak nedir bilmez. Çocuksu bir saflıkları vardır. O kadar çekicidir ki buna kimse karşı koyamaz, bu durum doğuştan gelen özellikleridir. Derin konulardan çok yüzeysel konular ile ilgilenirler. Konuşma yetenekleri parlak ve üst düzeydir. Ancak ciddi bir konuşma yapacaksa zorlanmaya başlar. Tam anlamıyla sessiz bir kişiliğe dönüşürler. Al bunu :)
Çoğu kişi burcunun özelliğini tasıyor aslında
hayır hepsi yalan dolan
Ola da bilir olmaya da bilir.
Doğrusunu söylemek gerekirse benim pek inanasım gelmiyor. Bunun gerçekliği Adnan ve kediciklerinin müslümanlığı gibi
İkindi namazı kaç rekat diyen adama internetten bak diyecek kadar başka
Cıks inanmıyorum bunu
Pek alakalı değil sanki
Ben tamamen burcumun özelliklerini taşıyorum
bende akrepim ama rusaşığına katılmıyorum :)
Akrep ve yansitiyorum :)
Kıskanç ve şüpheci , kimseye güvenmem her zaman içimde bir kuşku var
alakası yok ya faso fiso hepsi
Şahsi fikrim kesinlikle yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar