Gerçekten bazı insanların karakterine tam tamına oturuyor diyebilirim. Misal kardeşim terazi burcunun tüm özelliklerini taşıyor :D

Benim bu konuda fikrim;
Burçların karaktere etki ettiği noktalar var...
Ama tamamen burçlara göre bir insanı yargılamak ya da sevmek bana göre yanlış.
Etki eden bir çok faktör olur.
Yaşanılan zorluklar, aileden gelen eğitim değişimlere neden olur veya çevreden görülen olaylar.
İnternette geçirilen zaman bile belli bir süre sonra değişimlere sebep olur.
Aslan burçları genel de kendilerinden iyi yönde konuşulmasını severler... Bu demek olmuyor ki her aslan böyle.
Ama bir çok burç özelliklerini taşır insanlar. Burç yorumu yapılacaksa doğum haritası ele alınarak yapılmalı.
Evet taşıdığına inanıyorum. Mesela aslan burcu bir sevgilim vardı ya ne kadar bencil ve egosu yüksekti anlatamam. Zaten yapamadık ayrıldım. Zira teraziler çok açık sözlü ve yalanı dolanı yok. Hangi teraziyle konuştuysam hepsi öyleydi. Yani evet burçlar karakteristik özellikleri yansıtıyor. Ancak bazıları bunu pek göstermiyorlar, o da yükseleni etkilediği için oluyor.
Yükseleni daha ağır yansıyorsa o da etkiliyor. Ama öyle her hafta burç yorumu okumam, ama özelliklerine ve hangi burçla uyumu varsa onlara bakarım.
Burçlara inanmak, inanmayı istemek, aslında büsbütün insan psikolojisi ile ilgilidir. Burçlar rastgele bir formda bilimsel bilgilere dayanmadığı üzere, gökcisimlerinin insanların günlük hayatları ve karakterleri üzerinde rastgele bir tesir yaratmayacağı da bilimsel datalarla desteklenmektedir. Bir cins cümbüş ya da iç rahatlatma, bilme isteğini karşılama aracı olarak burçlara ‘inanmak’ bizlerin elinde, burçları bilmekte bir sakınca yok bence ama onunla fal bakılması her gün haritaların incelenmesi, yıdızlardan yol göstermesi için medet ummak akıl kârı değil bana göre.
Teşekkür ederim EİG için 🌸☺️
Kesinlikle🤣
Bknz Koç
Kendi bildikli, dikbasli, özgürlükçü, baski altinda olamayan, emi almaktan nefret eden, güçlü neysem neysem uzatmayim kendimi🤦😂
Cevap
14Cevap
Evet düşünüyorum
Merhaba.. Ben insana insan gözüyle bakarım ve burcuna göre yargılamam genellikle.. Tabi ki birtakım özellikleri taşıyabiliyoruz fakat hayatımı burçların şekillendirmesine izin verecek kadar delirmedim.. Keyifli geceler..
Yukseleninde etkisi vardir sanirim. Teraziyim ama tam bir terazi miyim bilmem. Yukselenim akrep var mi akreplik bir durum bilmiyorum😅 oyle detayli bilgim yoktur burclarla ilgili fakat burada gordugum kadariyla evet burclarin insan karakterine etkisi vardir yukseleninde etkisi vardir.
Burçlara çok fazla inanmadığım için insan karakteri üzerinde bir etkisi olduğunu da düşünmüyorum.
kardesim aslan lider yani ailede babamdan bile öte konumda😁😁 bende kovayim alti ustu su toplayiciyim sonrada bla blaaaa. isde gordunuzmu kovayim dedim yaa 😂😂😂saka efsooo.
Evet düşünüyorum.
Aslında burçlar değil de gezegenlerin insanlar üzerinde dogrudan etkisi var.
Sadece bu etkiler burçtan burca değişiyor.
Doğum haritası diye bir kavram var, sadece burça bakarak olmaz ki daha insanın yetiştirildiği ortam ve çevresi gibi etiklerde var.
Bence hiç alakası yok, sanki insanlar burçlarına göre hareket etmeye çalışıyor, aman ben akrep im, ben oğlağım falan filan, hikaye.
Düşünmüyorum. Yetiştirmekle alakalı. Hem kendini hem ailenin yetiştirmesi.
Emin değilim. Aslında burçların etki ettiği yok kişinin karakterine göre burç sadece kategorize sonradan ediliyor. Benim de babam Terazi ve çok uyuyor ve annem. Kardeşim de aslan yani gördüklerim hep uyuyor burçlarına ama uymayan da gördüm bu yüzden emin olamıyorum
Hayır burçlar vesile oluyor bilgi edinmiş oluyorsun karakterle ilgisi yok
Bilim kurgu ve teknoloji merakı hariç tam bi kovayım
İnannıyorum burcumun tüm özelliklerini taşıyorum inanılacak gibi değil😅
Hayır, burçlara inanırım ama birinin karakterini burca göre belirlemek bana saçma gelio
7 milyar insanı 12ye ayırmak😏her insan özel, eşsiz ve çok farklıdır bence..
Yansıtan insanlar çok var özellikle yükseleni belirliyor kendini bence.
Doğrudan değil de dolaylı olarak etkilediğini düşünüyorum.
Evet ben şahsen Aslan-ı şerif burcunun resmen yeryüzündeki temsilcisi olduğumu düşünmekteyim
Kesinlikle oyüzden hep tanışırken önce burcunu sorarım
Bir yay olarak gerçekten alkol ve kumar gibi eğlenceleri severim ama kesinlikle iyimser grizekalılardan değilim. Neşeli biri de değilim. Hatta bu insanlar niye bu kadar mutlu diye şaşırıyorum bazen. Bu arada aslan burçları da tm grizkalı
Karakter olarak evt. Yani günlük olarak takip etmem. Sadece karakterine bakmak için burcunu sorarım.
Biz burçlara göre hareket ediyoruz her gün gazete internetten burçlara bakıp ona gore davranıyoruz!!
Kova genel de taşıyor
Tam bir catlak kovayım 😃
Tamamen beni anlatıyo 🦁
Kesinlikle düşünüyorum
Evet cuk diye oturuyor
bana çok mantıklı gelmiyor açıkcası..
Hayır, aksine böyle bir düşünce bana saçma geliyor
Sanmıyorum.
Yo yo yo ama tüm tanidigim boğalar harika napim
hayır düşünmüyorum
Etkileri var😄
İnanmıyorum