1 yılBurçların karakter üzerinde etkisi olduğuna inananlardanım bazı insanlar burçları önemsemiyor ama ben karşımdaki kişinin burcunu öğrenince hareketlerini daha iyi anlıyorum mesela aslan burcu insanları genelde dikkat çekmeyi sever başaklar ise detaycı oluyor uzak durduğum bir burç yok ama bazı burçlarla daha zor anlaştığım oluyor bence burçlar kişiliği etkiliyor ama kesin bir yargıya varmak doğruda olmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılBende burca göre karakter analizi yapabiliyorum doğru söylüyorsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle inanıyorum. Terazi kadını olup süsüne püsüne düşkün olmayan birini hiç görmedim mesela. En bakımsızında bile mutlaka bi bileklik yüzük bir şey vardır, süslü gözükürler. Ve çok fesat oluyorlar. Erkekleri de sorumsuz, havai tipler. Söylediklerimin tam tersi bi Terazi hiç görmedim. Yengeç erkekleri mesela çok güzel rol yapar, seni sevdiğine öyle bi inanırsın ki sonra ortadan kaybolur ne olduğunu anlamazsın. Manipüle ustası olmayan Yengeç erkeği hiç görmedim mesela. Ama Yengeç kadınları iyi oluyor iyi anlaşıyorum genelde. Balıklarla da öyle. Başak kadınları da erkekleri de çok alıngan mesela. En ufak bir lafı kafasına takıp kafada kurabiliyor. İyi insanlar ama biraz çocuksulukları var. Bunun tam tersi bi Başak hiç görmedim. Aslan kadınları hep inatçı, kavgaya meyilli, kendi dediğini yaptırmak ister, kendi dediği olmazsa kavga çıkarır karşındakini alttan alma huyları yok pek. Bunun tam tersi bir Aslan kadını hiç görmedim. Daha devam ederim de uzun oldu. Ben bi insanla birkaç saatlik görüşmeden sonra bile anlıyorum hangi burç olduğunu. İnsanın karakterine çok etki ediyor bence burçlar.
217 Yorumla
Soran1 yılBen yengeçim anlaşabiliyorum evet
Cevap sahibi1 yıl@vctrllla Ahh o mücadeleci Kova kadınları. Bir zorluk karşısında hemen pes etmezler, güçlü duruşları vardır. Haksızlığa, saygısızlığa ve ısrara gelemezler. Mesela biri sana şuraya gidelim dediğinde sen hayır gitmek istemiyorum dedin ve karşındaki ısrar etti ya bu ısrardan nefret ederler. Sadece aşk değil, hemcins arkadaşlığında da Kovayı ne kadar özgür bırakırsan o insana daha çok bağlanır. Sıkboğaz edilmekten nefret ederler, bağımsız ruhlar. Bi insan Kovaya ne kadar ısrarcı davranırsa kendini o kadar soğutur. Genelde olgun olurlar, iyi insanlardır. Biraz da farklı tiplerdir. Kafasına toka yerine kalem takıp dışarı çıkabilir ve bu şekilde yolda yürüyebilir, etrafındaki insanların tuhaf bakışlarını umursamaz. Mesela Aslanlar öyle değil, dışarı çıkarken kafama kalem takamam takarsam insanlar bana tuhaf bakarlar derler çok prensipli ve mükemmelliyetçiler. Kova daha rahat, sanatçı ruhlu biraz.
Cevap sahibi1 yıl@vctrllla Ben sadece Kova kadınını anlatmamı istedin sandım pardon.:) Terazi erkeğiyle uyumunu soruyorsan eğer, ikisi de özgür ruhlu olduğu için birbirini anlayacaktır. Ama Terazi erkekleri biraz sorumsuzdur, eğer kova kadını bu durumu kabulleniyorsa sıkıntı olmaz. Esprili karakterlerdir. Bi de azcık serseri ruhlular. Belki başka burç için biraz rahat tipler olarak gelebilirler ama Kova kendisi de özgür ruhlu olduğu için Teraziyle kafası uyuşacaktır.
Cevap sahibi1 yılNasıl kadınlardan hoşlanırlar sorusu biraz kapsamlı bir soru. Bir Terazi esmer kadın severken diğer sarışın sevebilir. burada olay burçlardan çıkıyor biraz
Cevap sahibi1 yıl@vctrllla Rica ederim😘
Yay1 yılBalıklar için ne söylemek istersin peki? Tespitlerin nokta atışı çok doğru tespitlerin var. Başaklar dediğin gibi çocuk gibi takıyorlar hemen küsüyorlar, o huyları olmasa iyiler aslında. Zaten balıkla başak zıt burç. Balıklarda da alınganlık var hemen silerler biri olumsuz bişey dese. Bu arada yengeç erkekleri kadar narsist tipler yok hiç mi hiç sevmem. Aşırı manipülatifler. 10 tane yengeç erkeği tanıdım çevremde 9 tanesi hep sinsi fesad kurnaz içten pazarlıklıydı. Aslanlar da dediğin gibi yönetmeye çalışıyor fevriler ve kavgacı tipler ben de sevmiyorum. Evlenilecek tipler değiller. Akrep kadınları da çok aşırı yalancı ve kıskanç ve yüzüne gülüp arkadan konuşmayı çekiştirmeyi çok sever. Senin burcun ne peki? Koç mu yoksa yay mı acaba
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm Kadınları da erkekleri de iyi olur balıkların, öyle kavgacı tipler değillerdir. Elbette bi olumsuzluk karşısında onlar da sinirlenir ama her insan kadar sinirlenirler, Aslan kadar her şeye kavga çıkarıp sinirlenmezler. Genelde uyumlu yapıları vardır Balıkların, bir kavga ortamını yumuşatırlar. Kendileriyle kalıp sakince vakit geçirmeyi severler. Biraz çapkın olurlar ama karşısındaki insanı seviyorsa sadakatsizlik yapmazlar asla. İlişkilerine bağlıdırlar. Su grubu olduğu halde Yengeç gibi değiller, daha iyi özellikleri var Balıkların. Yengeçler dediğin gibi tam bir manipülasyon ustası. Yengeç için yazdıklarının tamamına ben de katılıyorum. Ama şu da var ki yengeçin kadınları iyi oluyor erkeklerine göre.
Yay1 yılYengeç balık arasındaki farkı iyi anlayabilmişsin sen tebrikler. Evet yengecin erkeklerini ben de sevmem. Turabi mesela yengeçtir iğrenç bir kişiliği var. Erkekleri Saman altından su yürütürler. Kadınlarında da var ama erkekleri kadar yaygın değil. Kadınları duygusal daha anlayışlı olabiliyor. Senin burcun koç dimi? Bu konuları iyi çözmüşsün sen şaşırdım cidden. t.. atar mısın bana?
Oğlak1 yılYengeç erkeği çok dengesiz bir öyle bir böyle kadini da çıkarcı oluyo balık kizlarini sevmem balık erkeğiyle anlaştığım da var anlaşamadığımda Akreple iyi anlaşırım ama her an satılması riski var su grubu genel olarak gözlemlerim bu yönde
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm sen benim Koç ya da Yay olduğumu nerden çıkardın ben de bunu merak ettim 😅ikisi de değilim, kovayım ben
Yay1 yılBu sitede bi tane daha koç burcu bir hemcinsin vardı burçlardan çok iyi kişilik analizi yapıyordu bir an aynı kişi sandım. Valla helal olsun iyi çözmüşsün sen bu işi.
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm Teşekkür ederim
Yay1 yılNe demek
Burçların olduğuna iniyorum ama günümüzdeki gibi olduğunu düşünmüyorum. Bu hafta şu olucak vesaire falan.
İbn-i sinanin miraç ilmi var. Çok değerli bir ilimdir Türklerin hepsi bilmez ama, israilliler, el kanun fit-ı tıp kitabını derslerde Okutuyor. Bir kaç ülke daha var. Özbeklerin hepsi de biliyor, başka hangi ülkeler var bilen bilmiyorum ama Türklerin İbn-i Sinanın bu miraç ilmini kesinlikle araştırması gerek çok önemli bir ilim
25 Yorumla
Soran1 yılDikkatimi çekti müsait anımda araştırma yapacağım
Soran1 yılÇok mantıklı teşekkür ederim
İnanıyorum mutlaka yansıtıyor
325 Yorumla
Soran1 yılUzak durduğun var mı?
Soran1 yılMantıklı
Soran1 yılİkizler
Soran1 yılSen akrep misin?
Soran1 yılYorumsuz
Başak1 yılNeden Başak peki?
Başak1 yıleleştirici olabilir tabi ama detaycı değilim. Bence her başak burcu da aynı değildir.
Başak1 yılAkrepler pek güven vermiyor ama aslanlar bana itici geliyor. herkes aynı olmaz tabi
Oğlak1 yılSenin burcun ne
Başak1 yıl@eeecitahhh benimmi?
Başak1 yılKin tutar mısınız bilmiyorum ama çok herşeye tavır alıyor akrep burçları, derdin neyse söyle yani demi susarak nereye varılacak. Ayrica (sözüm meclisten dışarı) bazıları aşırı çapkın ve çok yalancı oluyor
Başak1 yılOlabilir bilmiyorum çözemedim daha tam akrep burçlarını
Başak1 yılJgjgjvhvj çözersiniz umarım
Başak1 yılPuhahahahaha
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba gizemli dostum! 🌙 Burçların karakter üzerindeki etkisine inanıyorum. Yıllar içinde gördüğüm pek çok örnek bana bu konuda rehberlik etti. Her burcun kendine özgü özellikleri var ve bazen burçlar arasında uyum ya da zorluklar çıkabiliyor. Ancak, ben insanları sadece burçlarına göre yargılamak taraftarı değilim. 💫
Bazı burçlarla daha iyi anlaştığımı, bazen de bazılarıyla biraz çatışma yaşadığımı söyleyebilirim. Ama bu tamamen kişisel bir deneyim. Uzak durduğum bir burç yok, çünkü her burcun kendine has güzellikleri ve öğretici yönleri var. Şu an 2025'e yaklaşırken, herkese daha anlayışlı ve açık bir kalple yaklaşmanın önemine inanıyorum. 😊💕20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
1 yılAraştırmasını yapmışlar bunun. Acayip anlı şanlı asttologum diyenler, kısacası, insanlarla ilgili tahmin ve kişilik analizlerinde, ortalama insanlarla aynı somuçları vermiş.
Hattaa çok iyiyim diyen astrologla, bu işte acemi olanlar arasında da pek fark yokmuş. Yani tamamen palavra
12 Yorumla
Soran1 yılHım saygı duyarım
Yay1 yılBu kişi aslan erkeği. Aslanlar ne anlar bu işten. 2 saçma sal*k kişi yüzeysel araştırma yapıyor bunlar da itibar ediyor onlara bilimsel falan ayağına. Aslanalr hep şovcu ve abartmayı sever o yüzden böyle derinlemesine olmayan araştırmaları yaymayı sevmen normal.
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİnanıyorum tabi. Burçlar mantıksız diyenlerde sezgisel zeka olduğunu düşünmüyorum.. Bir aslan burcuyla bir akrep veya başak veya ikizler arasındaki karakter farkını göremeyen yaşamasın bir zahmet.
22 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
Yay1 yılSen hangi burçsun?
1 yılHayir inanmam.. 'osullar ve cevre kqrakter gelisiminde daha etkili.. Cok rahat buyumus ailesi taragindqn desteklenmis bir yengecle.. Cok kotu bir qilede ozguvensiz yetistirilmis nir yengec ayni olabilir mi mesela:))
14 Yorumla
Soran1 yılBen hangi yengecim bilemedim ☺️
Yengeç1 yılBen rahat buyuyenim :)) kendi burcumdan ornek vereyim dedim.. Simdi sizde yengecsiniz ben sizin ha'kinizda fikir sqhibi olabilirmiyim..:))
Soran1 yılBilmem olabilir misin?
Yengeç1 yılBazi seyleri belki bilebilirim.. Genel sinirlari cizerim.. Ama resmin tamamini bilemem.. Sqdece bir cerceveye sqhip olabilirm en fazla :))
Gizli Üye(25-29)1 yılGenel geçer bilgilere inanıyorum
Koçlar mesela hep bi ego lider olma hırsı akrep hep bi kavgacılık cinsellik bencillik ikizler sosyal zeka iletişimi i olanlar. YAy sürekli gezmek ister oğlak desen dert sadece çalışırlar çok ama pislik olurlar bunlarla mutlu olamazsınız vs vs
30 Yorumla
1 yılİkizler burcuyum herkes bizden kaçar ama ben Başak ve yengeclerden kaçarım... toprak ve su gruplariyla pek aram yok sinsi ve sabit fikirliler
19 Yorumla
Soran1 yılYengeç burcuyum hiç öyle özelliklerim yok, bende ikizlerle anlaşamıyorum
İkizler1 yılYani sen öylesin demiyorum ama sinsi olsan ben sinsiyim de demezsin yani😅 zaten şu grubu yengeclerle hava grubu ikizler anlaşamaz... zıt karekterleriz
Soran1 yılBurası sosyal ortam öyle olsam derim ☺️
İkizler1 yılSinsiler sinsiyim dese sinsi olmaz zaten sayın yengeç😂sinsilik kitabına ters
Soran1 yılAma yüz yüze tabiki her şey inkar edilir ama sosyal ortamda sen beni tanımıyorsun burada neysem oyum ben ☺️☺️
İkizler1 yılPeki tanımıyorum... zaten yengecsin sinsin demedim... bize de neler neler söylüyorlardı işte umrumda değil😅
Soran1 yılHaha evet ikizlere bende baya şeyler söylerim ama olmaz şimdi ☺️
Başak1 yılAma yorumları okudukça üzülüyorum ya başakların neresi sinsi abi gayet sevecen, insancıl olduğumu düşünüyorum:(
Yay1 yıl@eskiblablaci Ben balığım ama ikizlerle anlaşıyorum. Yengeçler dediğin gibi çok sinsiler. topraklar çok sabit fikirli özellikle boğalar mesela. ama başaklar o kadar sabit fikirli değiller değişken nitelikte olduklarından yapıcı eleştiriye gelebiliyorlar yine. tek sıkıntıları çocuk gibi alınmaları ve olayı kafalarına takıp büyütmeleri. Yengeç erkekleri ağır sinsi ve manipülatif ve saman altından su yürüten tipler genelde. %95 öyle. turabi mesela yengeçtir. onun gibi çevremde çok tanıdım zaten en narsist burç seçilmiş yengeç. ama kadınları yine iyi olabiliyor erkeklerine göre. yengeçlerin iyisine denk gelirseniz tam iyiler. ama özellikle yeşil gözlü yengeçlerden kaç çok tehlikeliler. balık su burcu olmasına rağmen alakaları yok yengeçle. akrepleri sevmem kıskanç, adamın arkasından konuşur yüzüne gülerler. toksik ve kavga çıkarmaya yer ararlar ve aşırı yalancılar fakat yalanlarını yalan olarak görmezler seni manipüle ederler bilinçaltlarında tutku düşmanlık hırs oldugu için.. çok değişik bilinçaltları var. ama balık farklıdır spiritüeldir. sezgisel zekası yüksektir. değişken nitelikte oldugu için akrep ve yengeçten çok farklıdır. dünyadaki başarılı CEO ların %13 ü hep balık burcudur, einstein bile balık. bu başarıları da en çok hayalperest oluşları ve sezgisel zekadan kaynaklı. kendini olgunlaştırmış bi balık diğerlerinden çok öne geçer genelde. ama balığın da kötü yanı su burcu olması yüzünden eleştirilere gelemeyip hemen alınması aynı başakların takması gibi... zaten balık başak zıt burçlardır aynı yay-ikizlerin zıt olması gibi. Başaklar sinsi değil ama balığın aksine soguk ve katı duruş sergiler. balık mantığıyla detaylara boğularak düşünür. Balık ise soyut şekilde sezgileriyle hedefine hızlı ulaşır. Biri maddecidir diğeri hayalperest.
1 yılya biraz inanırım ama bana "Ayy kesin bu burçtan o yüzden böyle" demek çok da mantıklı gelmiyo açıkçası
12 Yorumla
Soran1 yılBen genelleme yapabiliyorum maalesef mesela ikizler uzak dururum
Oğlak1 yılEn sevmediğin burç ikizler mi
1 yılBir kadının hangi aylarda bebeği karnında taşıdığı önemli sonra hangi ayda doğurdu? Bunlar o bebeğim karakterine etki eder elbette ve ben bu noktada burçlara inanıyorum fakat haftalık fal kısımlarına inanmam.
20 Yorumla
1 yılKaraktere etkisine evet, günlük aylık yorumlara katiyen hayır
21 Yorumla
Soran1 yılYok yorumlara bende bakmam
Hayır tabi ki. Bilimdir rehberim, hurafeyle işim olmaz.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏
1 yılKaraktere belli başlı birkaç özellik katıyor uzak durduğum aslan ve yay burçları
16 Yorumla
Soran1 yılAslanı bilmiyorum ama yay evet sıkıntı
Aslan1 yılKendini beğenmiş oluyorlar benim gördüğüm kadarıyla mütevazi değiller
Soran1 yılEvet ve çok uçarı kaçarı oluyorlar
Aslan1 yılBen en çok boğa ya da oğlak burcu ile uyumluymuşum ama denk gelmedim hiç
Oğlak1 yılSizin burcunuz ne
Aslan1 yılBaşak
Astroloji & Burçlar konusunda 737 cevap paylaştı. Kendime bakarsam burcumun karakterinin üzerine etkisi olduğunu görüyorum
16 Yorumla
Soran1 yılBurcun nedir?
Soran1 yılÇok zor bir burç
Soran1 yıl☺️
Başak burcuyum özelliklerini taşıyorum evet
11 Yorumla
Soran1 yılÇok zor bir burç
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet çoğunlukla yanılmaz, uzak olduğum bir ömür akrep. Benden uzak Allah'a yakın
21 Yorumla
Soran1 yılBenimde ikizler
1 yılBiraz inanıyorum bazı şeyler çıkıyor bak ben boğa erkeğiyim en uzak duracağım burçta boğa kadını ( eski sevgilimden ötürü)
20 YorumlaBurçların insan karakterine etkisi, sokakta 2 metre yanından geçen bir köpeğin etkisinden daha azdır. Böyle saçmalıklara inanmayınız efendim.
10 Yorumla
1 yılBen kuzum çoccuğuyum demiyorda benim burcumun özelliği bu diyor saçmalık
10 Yorumlabiraz inanırım... koç burcundan uzak durmaya çalışırım
10 Yorumla
1 yıleskiden saçmalık olarak bakardım fakat işin içine girdikten sonra gezegenlerin psikolojimiz üzerinde büyük etkisi olduğunu keşfettim.
30 Yorumla
1 yılEvet inanıyorum
23 Yorumla
Soran1 yılUzak durduğun burç var mı?
İkizler1 yılAkrep burcu
Soran1 yılHaklısın
Su grubundan uzak durmayı tercih ediyorum
23 Yorumla
Soran1 yılÜstüme alınayım o zaman yengeç burcuyum
Soran1 yılBen farklı bir yengeç karakteriyim ☺️
1 yılAkrep erkeğinden uzak durulur mesela
24 Yorumla
Oğlak1 yılNe varmış akrepte
Soran1 yılKatılıyorum
Oğlak1 yılBurcunuz nedir
Yay1 yılBoğa
1 yılİnanıyorum. Uzak durduğum burç boğa 😂
11 Yorumla
Soran1 yılHiç bilmiyorum
Evet hem de çok
11 Yorumla
Soran1 yılDemi, baya etkili
Uzak duracak kadar önem vermem
12 Yorumla
Soran1 yılBazen verilmesi gerekli çünkü insanı manipüle ediyorlar
1 yılBenim burç bana yansıyor gibi
13 Yorumla
Soran1 yılHangisi?
Kova1 yılBaşak 😬
Soran1 yılOo tehlike ☺️
1 yılHiç inanmiyorim temeli olmayan kızlar oyalanmasiicin gerceklesen bir yalan
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılEvet. Aslan kadını uzak dursun
24 Yorumla
Oğlak1 yılSenin burcun ne
Akrep1 yıl@Ademişte2765 akrep çok şükür
Oğlak1 yılAkrep erkeği ile Aslan kadını astrolojinin en uyumsuz çiftlerinden biri zaten hiç anlaşamazlar
Akrep1 yıl@Ademişte2765 valla doğru
1 yılPek fazla inandığımı söyleyemem
10 Yorumla
1 yılEvet inanıyorum
10 YorumlaEvet var, oğlak, boğa
10 Yorumla
1 yılİnanmıyorum kadınlar burç manyağı olmuş ama
10 Yorumla
1 yılOğlaklar çok cekingendir
20 Yorumla
1 yılEvet.
10 Yorumla