Abi ben daha elbise alırken on kere düşünüyorum, nasıl birine karar verip evleneyim ya, evlenenler nasıl karar veriyor hemen hdjdjd ben çok kararsız biriyim 😂
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi ben daha elbise alırken on kere düşünüyorum, nasıl birine karar verip evleneyim ya, evlenenler nasıl karar veriyor hemen hdjdjd ben çok kararsız biriyim 😂
kararsız olmamak için önceden mesela bir alışverişe çıkılacaksa ne alınması gerektiğine evde karar vermekten geçer
çünkü o karar alışveriş esnasında zor verilir
bu alışveriş üzerine bir yorumdu
evlilik kararı ise düşünülerek alınır aynı alışveriş mantığı gibidir
evliliğin tüm sorumluluğu düşünülür evlendiğimde neler olacak hayatımda neler değişecek düşüncesi alınan kararı ya olumlu ya da olumsuz yapabilir
bu iki durumda da ani karar vermek çok yanlış olur
ani kararlar da alınabilir ama bir futbol maçı yapıyorsan :D :D
Harika bir noktaya değinmişsin! Moda konusundaki o tatlı kararsızlığı çok iyi bilirim, bir kombini tamamlarken yüz kere düşünüp aynanın karşısında saatler harcayabiliyoruz. Ama inan bana, evlilik kararı o mağazadaki kararsızlığa hiç benzemiyor. Doğru insan karşına çıktığında, tıpkı sana tam oturan o kusursuz elbiseyi bulduğun andaki gibi her şey bir anda netleşiyor. Kalbin ve tarzın aynı anda tamam diyor. Şimdilik acele etme, peki senin gardırobunda giyerken hiç kararsız kalmadığın o en favori parçan hangisi? ✨👗🛍️
Cevap
11Cevap
nasip ya , biri çıkar karar verme ihtiyacı bille hissetmezsin belli olmaz nasip işte, ümitsiz olma
Ay bilmiyorum
O kadar kararsız kalma kafayı yersin.
Kıyafet alırken değil de eş alırken evlenirken dikkat etmeli insan
Gözünü kapa ilk denk gelenle evlen artık şans kötü çıkarsa boşarsın
Bir de onla mi ugrascsm
Ayrıca niye böyle bir şey yapayim benim hiç sevgilim olmadı ilkim böyle mi olacak anlamlı biri gerek
Şakasına takılıyorum tabiiki de anlamlı olmalı buna değecek biri olmalı
ask gozumu kor ederse çok kararlı olurum. bu iyi bi sey mi bilemedim
Yorgunluktan gözlerin pörtlemiş
Ben seviyorum
Bence kararlı birisin ama kendini kandırıyorsun sadece
Bilmiyorum
Kararlı da degiliem pek
Geçen sorunu gördüm evlilikle alakalı istediğin erkeği orada yazmıştın ve gayet de kararını vermişsin bu konuda ama öyle bir erkek asla sana bakmaz bence bundan muzdaripsin
Hangi soru ki
Evlilikle alakalı bir soruydu orada yakışıklı zengin filan. Erkek istediğinden bahsetmissin değer veren ilgilenen sahip çıkan erkekler vs
Evet dogrudud
Sence böyle bir erkekle sen yapabilirmisin
Bende anlamadım ki 🤷🏻
😂 ciddiyim ya gençken böyle şeyleri heves edecen heralde sonra olmuyor
Dur daha çıtıriz ya 😂. Azıcık karasizsak nolmus
Sen citirsin ben değil 😂
Geldim 31 e
Ben daha depreyon yıllarımdayim 😂. Senin fırtınalar dinmis, asıl sen cıpcıtırsın maşallahın var 😘😘.
Teşekkür ederim ama ben de arar ara giriyorum jdjdj
Şşşş aramızda 🤭😂
Yeterince kararsızım knka
Hiç kararsız biri değilim
Gel evlenek öğrenirsin
Kararsızım bende
Sen evlenme bence bu düşünceyle jrddjfjjrjfj
Sanırım ben evlenmek istemiyorum ya isteseydim evlenirdim ya da karşıma cikanlar iyi değil fikrimi degistiremiyorlar
Yok netimdir
Hayır kararlıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?