Kararsızlığı bir hamura benzetirsek benim bir unsurun ucunu hep kaçırdığım ve kararını tutturamadığım bir şey ortaya çıkardı. Belki ona artık bir hamur bile diyemeyeceğimiz için ‘şey’ diye belirtmişimdir. Her türlü birinden birinin ayarı kaçıp olması gereken bileşenin çelişkisinde döner dururdum. Tedbirli yaklaşıp ayarını yakalamaya çalışır, bir şeylerin eksik olduğu düşüncesinde yoğrulurdum. Düşüncelerimde çok yolun varlığında, çatallanmalarda ayrışıyordum. Ne yolu ne de sonunu düşünmeyi reddetiyor, en kötüsüne tabi oluyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Evet aynı sorunu bende yaşıyorum bu durum genelikle erken çocukluk döneminde söz hakkı verilmeyen fikirlerine saygı duyulmayan ihmal edilen kişilerde görülen bir durum çocuk her ne yaparsa yapsın zorbalık yaşadığı için kötü hissettigi için karar vermekte çok zorlanıyor
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Bazen karar vermekte zorlandığım oluyor. Özellikle iki seçenek arasında kaldığımda, hangisinin daha iyi bir sonuç vereceğini kestiremediğim zamanlarda kararsız kalabiliyorum. Ama genel olarak çok kararsız bir insan olduğumu söyleyemem. Daha çok, bir kararın sonuçlarını iyi tartmaya çalıştığım için bazen düşünme sürem uzun oluyor. Yine de bir karar verdikten sonra arkasında durmayı bilirim.