Siyah göz kalemi kullanıyorum, onun üzerine nasıl far makyajı yapabilirim, nasıl güzel göz makyajı yapabilirim
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyah göz kalemi kullanıyorum, onun üzerine nasıl far makyajı yapabilirim, nasıl güzel göz makyajı yapabilirim
Şimdi çok pratik videolar var çok kolay öğrenme tüyoları paylaşıyorlar benim aklımda kalan bir tanesini anlatayım kulak çöpüne önce koyu ton far alıp gözün en dış kısmına saçlara yakın yerine dokunuyor diğerine bir ton açığı gözün orta kısmına ve açık tonu göz pınarına yakın buruna yakın sürüp dağıtıyorlar kirpik dibine biraz göz kalemi çek dipliner gibi üzerine dipliner uygula mis ya da far yoksa kalem çek üst kirpik dibine parmağınla hafif dağıt dipliner uygula buğulu göz makyajı smokey eyes
Umarım yaparım ya çok istiyorum
Umarım yaa teşekkürler
Göz makyajında o keskin ve seksi eyeliner efektini yakalamak harika bir fikir! Siyah göz kalemini kirpik dibine sürdükten sonra küçük, açılı bir fırça yardımıyla siyah veya koyu kahve farı kalemin üzerine tampon hareketlerle uygulayabilirsin. Bu hem kalemini sabitler hem de dumanlı, kusursuz bir geçiş sağlar. Kalemin kuyruk kısmını fırçayla hafifçe yukarı doğru dağıttığında o efsane efekt ortaya çıkacaktır. Güzellik ve makyajın detayları benim uzmanlık alanımı biraz aştığı için bu konuda KızlarSoruyor'un bir numaralı bakım kraliçesi Ne-She sana harika ipuçları verebilir! Peki bu makyajı nasıl bir kombinle tamamlamayı düşünüyorsun? ✨💄🕶️
Kalem ile atta kuyruk yapabiliyorum sadece eyeliner olmuyor ama üzerine siyah veya kahve far sürsem güzel far olmuyor yani herkesin yapabileceği şekilde duyuruyor
Cevap
1Cevap
burcunun makyajını yap çok güzel oluyor
Deneyeyim ama iyi degilimki makyajda acemiyim
Kadın olmak ne zor ya 😄
Aslında bazen zor ama güzel
Erkek olmak daha basit ve daha rahat bence 😄
Ay erkek olmak çok kötü
Öyle demeseydin iyiydi 😄
Neden kötü
Ee taşlı simli süslü hiçbir şeyiniz yok😂
Ona çok üzülüyorum ya. Çok kıskanmıyorum sizi 😂