Güzellik & Bakım Bu tip gözlere eyeliner nasıl çekilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Göz makyajımi nasıl yapayım bilmiyorum, yardımcı olur musunuz Bu tip gözlere eyeliner nasıl çekilir? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. rimel sür bence 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Biraz uzak cekseydin resmi göz yapin bell olurdu ve nasl yapilacagni soyleyebilrdk çok içine sokmussun telfnu bell değil tbik 0 0 Yorumla
signum Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kaşlar da maşallah. Ayrı eve çıkmak istiyolar mı? 0 0 Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kızın gözüyle niye dalga geçiyorsunuz manyak misiniz siz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tatlı bir çift göz görmeye geldim ama göz zevkim bozuldu teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
BüşraSAM Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gözün kötü değil çekim açısı yanlış göz yapını anlayabilmemiz için biraz daha uzaktan çeksen daha iyi olur 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Bu kadın mı erkek mi? 0 0 Yorumla
cerennnnylmz Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı. Bu erkek ya 😀 ahahaha 1 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu mk deccal misin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Oha neden öyle söyledin ki.. bu kadar korkunç olduğumu düşünmemiştim Yorumla KaanArducc +1 yıl İnsan ruyasinda görse Ölümün habercisi der sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla KaanArducc +1 yıl Sjsjsj makara yapıyoruz takılma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
rimel sür bence
Biraz uzak cekseydin resmi göz yapin bell olurdu ve nasl yapilacagni soyleyebilrdk çok içine sokmussun telfnu bell değil tbik
Kaşlar da maşallah. Ayrı eve çıkmak istiyolar mı?
Kızın gözüyle niye dalga geçiyorsunuz manyak misiniz siz
Tatlı bir çift göz görmeye geldim ama göz zevkim bozuldu teşekkür ederim.
Gözün kötü değil çekim açısı yanlış göz yapını anlayabilmemiz için biraz daha uzaktan çeksen daha iyi olur
Bu sen misin faruk abi
Bu kadın mı erkek mi?
Yenisi daha uyguna gelir
O kas ne öyle 😅😅😅😂
Bu erkek ya 😀 ahahaha
Bu mk deccal misin
Oha neden öyle söyledin ki.. bu kadar korkunç olduğumu düşünmemiştim
İnsan ruyasinda görse Ölümün habercisi der sjsjsj
Teşekkür ederim.
Sjsjsj makara yapıyoruz takılma
Makyoze danis
rimel sür sen de