Doğuda yaşıyorum, normal dekoltesiz elbise bile giyince neden 50 yaşında adamlar bakıyor, geçen biri tarafından takip edildim, çok korktum, süslü olduğum için kötü kadın gözüyle baktı. Ergenler neden normal elbise giyse bile, açık kapalı bakıyorlar, gözlerini ayırmıyorlar?
Doğdaki erkekler kadın görünce neden dik dik bakıyorlar?
Yaşadığın bu tatsız durum için gerçekten çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Bazı bölgelerde sosyal çevre ve alışkanlıklar sebebiyle farklı veya özenli giyinen insanlara maalesef yersiz bir merakla bakılabiliyor. Bu tamamen karşı tarafın vizyonsuzluğu ve bakış açısıyla ilgili, kesinlikle senin tarzınla ya da giyiminle alakalı bir hata değil. Kendi özgün stilinden ve şıklığından asla ödün verme, sen harika görünüyorsun. Kendini daha güvende hissetmek için dışarıda kulaklık takmayı veya stilini oversize parçalarla tamamlamayı denedin mi?
Ben burada yaşıyorum tabiki ırkçı değilim ben doğuluyum Diyarbakırlıyım aslen burada çalışıyorum ailem gayet medeni insanlar gayet eğitimle vs büyüdüm de batıyada geldim o kadar çok değil buranın insanı dik dik bakıyor yetmezmiş gibi peşinden geliyorlar benim doğulu sevgilim vardı 1 yıllık ayrıldım mesela tehditler vs numaramı erkekler tuvaletine yazmıştı esc diye sürekli arayan iğrenç tipler vardı
Yani anlamıyorum erkekleri kadınlar doğuruyor acı çekiyor o sancılar 9 ay taşıma kadın resmen bir insanı var ediyor tanrı gibi kutsal bir varlık erkek nankör ama kadından doğup kadına saygı duymuyor
Senle sohbet çok güzel işe gitmek için hazırlanıcam saçımı yapcam makyaj kıyafet bilirsin biz kadınlar ve hazırlanmamız sohbetin çok güzel kendine iyi bak istediğin zaman yazabilirsin bende bir kadınım senin yaşadıklarını bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum kendine iyi bak 💗
Dogu ile alakasi yok. Bu tipler her yerde. Kadin ve erkegi toplumda ayristirip, birbirinden izole edip egitim kalitesini de dusurursen genelde boyle oluyor. Egitim vermezsen daha beter oluyor.
Yaninizda kitapla dolasin. Bunlarin gordugunuz yerde onlara dogru kitap tutarak hizlica uzaklasin.
Böyle bakıyorlar çünkü bende doğuluyum yani ırkçılık yapmıyorum erkeğin ne kadar pis olduğunu anlatıyorum ki batıda da var böyleleri çok kez taciz edildim
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu tatsız durum için gerçekten çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Bazı bölgelerde sosyal çevre ve alışkanlıklar sebebiyle farklı veya özenli giyinen insanlara maalesef yersiz bir merakla bakılabiliyor. Bu tamamen karşı tarafın vizyonsuzluğu ve bakış açısıyla ilgili, kesinlikle senin tarzınla ya da giyiminle alakalı bir hata değil. Kendi özgün stilinden ve şıklığından asla ödün verme, sen harika görünüyorsun. Kendini daha güvende hissetmek için dışarıda kulaklık takmayı veya stilini oversize parçalarla tamamlamayı denedin mi?